Şimdi Ara

Asus F3F çok yavaş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Asusun F3F modelini aldım makina bana çok yavaş geldi, çok ağır çalışıyor.
    Eski 4 yıllık toshiba dizüstüm bile bundan çok hızlı çalışıyor mesela ACDSee veya Windowsun kendi resim görüntüleyici programında herhangi bir fotoğrafı açmak istediğimde en az 5 saniye geçiyor bir sonraki fotoya geçmek istediğimde ise ekrana ortalama 2 saniyede yükleniyor, dosyalara erişim uzun sürüyor, herhangi bir video ve ses dosyasını yine baya bi zaman sonra açıyor vs..vs..
    Bu sorunlar yazılımsalmıdır yoksa donanımsalmıdır ne yapmalıyım makina henüz 1 haftalık üzerinde makinayı yavaşlatacak herhangi bir virüs programı bile yok.
    yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



  • SELAM ,

    Acaba dediğin ürünwww.hs.com.tr anasayfasındaki ürün mü.Ben o ürünü sipariş ettim.Kargodaymış şuan.Daha elime ulaşmadı.Umarım bende böyle bi yavaşlık yaşamam :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su_* -- 7 Şubat 2007; 12:21:40 >
  • Genelde bilgisayarla yüklü olarak gelen windowslar, image halinde oluyor, bir sürü gereksiz program yüklü oluyor. O yüzden yavaş çalışıyor, format at kurulum şeklinde olan bir xp kur bakalım ne olcak eğer hala yavaşsa bilgisayarda sorun var demektir.
  • Arkadaşlar sorun halloldu

    Meğer makina şarjda değil iken otomatik olarak performansı düşürüyormuş (ilk defa görüyorum) bunuda pilin bitmesine yakın (bulunduğum mekanda elektrik prizi olmamasından dolayı) işim yarım kalmasın diye makinayı kapatmadan şarja götürdüm prize takınca birde ne göreyim sol köşede ''high performance'' diye bişey belirdi o zaman jeton düştü. makinanın ayarlarına girip betaryayı kullanırkende high performance yükselttim sorun çözüldü.

    İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.