Şimdi Ara

Asus ekran kırıldı bir sorum olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus n56vz aldım 1080p full hd ekranı vardı 2 tane velet yüzünden ortadan çat diye kırılmış ekran çatlak düz çizgiler halinde yukarıdan aşağıya renkler birbirine girmiş alalı 2 ay oldu servise götürsem ne kadar fiyat çıkartırlar yada dışarıda yaptırsam garantide sıkıntı olur mu?

• apoo43 A kullanıcısına yanıt
    Bir garantiye gonder baksinlar bide 2 velet dedigin okisileri iyicene döv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Bir garantiye gonder baksinlar bide 2 velet dedigin okisileri iyicene döv

Fiyat ne kadar çıkarırlar ki arayp sorucam umarım fazla bişi söylemezler :(
  • panel biraz pahalıdır kardesimm artık olmus ölmüsé care yokk tahmin fiat 400 600 arasında olur

• quote:

Orijinalden alıntı: apoo43

asus n56vz aldım 1080p full hd ekranı vardı 2 tane velet yüzünden ortadan çat diye kırılmış ekran çatlak düz çizgiler halinde yukarıdan aşağıya renkler birbirine girmiş alalı 2 ay oldu servise götürsem ne kadar fiyat çıkartırlar yada dışarıda yaptırsam garantide sıkıntı olur mu?

bir pcye okadar para verdikten sonra ortada bırakman en büyük hatan olmuş o çocukları oraya sokmak 2. hata ve o çocukları evlerine yürüyerek gitmelerine izn vermen(bana yapsallardı eve sürünerek giderllerdi) 3. hatan olmuş 500tl falan bir fiyat çıkar
  • Servis dışarda yaptırmanın 2 katı bir fiyat çıkartır.Düzgün bir özel servisde yaptırman daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qdry

Servis dışarda yaptırmanın 2 katı bir fiyat çıkartır.Düzgün bir özel servisde yaptırman daha mantıklı.

ya bursa asusun kendi servisi yok bildiğim kadarıyla ama bir yer var istanbuldan parçayı getittirip takıyo sitesidehttp://asusbursa.com/ bu aradım bilgisayarı görmem gerekiyo dedi fiyat konusun 180-250 arası bişey tutar dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ekran yeşil oldu YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bunun değiştirilmesi çok zor birşey değil çerçevedeki tırnakları söküp 6-7 vida çıkartıp değiştircek o kadar 15 dk döke saça yeter.Ekranın modeline söküp bakabilirsen netten alıp kendinde değiştirebilirsin el becerin varsa tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qdry -- 16 Kasım 2013; 12:55:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qdry

Bunun değiştirilmesi çok zor birşey değil çerçevedeki tırnakları söküp 6-7 vida çıkartıp değiştircek o kadar 15 dk döke saça yeter.Ekranın modeline söküp bakabilirsen netten alıp kendinde değiştirebilirsin el becerin varsa tabi.

açmayı denerim bakabilirsem modeline felan netten alır takarım yapamazsam götürürüm dediğim yere takarlar 250 tlye yapıcak bişey yok
  • inş fazla rakam cıkarmazlar 300-500 rakam arası
  • peki bu pc tamircisinde yaptırsam orjinal ekran takmıcak deme?
    Cok isterse servis o sahislardan al

• sonuçta asus ekranı üretmiyor dışardan firmalardan alıyor başka yerde yaptır derim daha ucuza mal olur
  • Çok teşekkür ettim beyler verdiğinz bilgiler ve fikirler için
  • ben bilgisayar teknis servisinde çalışıyorum.genelde o işi 170-200 arası yaptırıyoruz ve haliyle garantisi iptal oluyor.ama garantiye götürürsen 400-600 civarı para isterler.garantisi kalır.tercih senin
  • valla hocam olan olmuş asus kalitesi bu öyle kolay kolay bozulmaz ama belli olmaz yinede servisde yaptırsan 2 kati para verirsn ama garantisi gitmez

• Malzemeyi ucuza getirtip de taktırman mantıklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoo43

asus n56vz aldım 1080p full hd ekranı vardı 2 tane velet yüzünden ortadan çat diye kırılmış ekran çatlak düz çizgiler halinde yukarıdan aşağıya renkler birbirine girmiş alalı 2 ay oldu servise götürsem ne kadar fiyat çıkartırlar yada dışarıda yaptırsam garantide sıkıntı olur mu?

garanti 2 katı para çıkarmaz , laptopmuş , ekranı değişebilmek için laptop ın keyboard bolumunun çıkarılması butun vıdaların sokulmesı lazım , ekrana giden kabloları board dan çıkarta bilmek için , ben garantiye gönderin derim , garanti devam eder hem , karar sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 17 Kasım 2013; 23:24:19 >
  • Bugün pcyi aldığım yere(vatan computer bursa) gittim ve bana verdikleri fiyat 935 ttl demekki ben bu kadar parayı sadece ekrana vermişim ve şunu anladım VATANDAN BİRŞEY ALINMAZ!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.