Şimdi Ara

ASUS EEPC TÜRKİYEDE! Sorular - Sorunlar - Genel Başlık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.437
Cevap
2
Favori
102.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: etayfun

quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

ben 4g olan modeline windows xp, office 2003 ve avast yükledim. Gayet düzgün çalıştı.
    Bu arada Türkiye fiyatları amerikadan daha iyi ya da aynı.
    http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=EEE+PC&x=19&y=32

değerli dostum.
    8.9 inç yani 22 cmlik ekranda word yada excel performansındna mennun kaldınızmı acaba?
    bir arkadaşımın 11 inç sony si bile şimdi bir dev görünümü alacak punto yüzdelerini büyütmek işi kolaylaştırdımı kullanımı umarım rahat oluyordur? selamlar...

merhaba,
    ben 7 inç olanı kullandım. 19 ekran lcd kullanan biriyseniz ekan küçüklüğündne dolayı zor gelebilir. ama sonuçta performans olarak bir kayıp yok

• quote:

Orjinalden alıntı: kenya64

Harici monitör bağlayınca sıkıntısız çalışabilir umarım.

Mesela 19" bir LCD ile 1280*1024 sorunsuz kullanılabilir umarım, deneyen varsa buraya yazarsa sevinirim.

hep notebook kullandığımdan evde monitörüm yok malesef. Bir ara işyerinde falan vakit bulursam denerim.
  • 901 modelinde Intel Atom işlemcileri kullanılacakmış, performansı çok daha iyi olur ben onu bekleyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

901 modelinde Intel Atom işlemcileri kullanılacakmış, performansı çok daha iyi olur ben onu bekleyeceğim.

fiyatı aynı kalacaksa tabiki o beklenir zaten haziranda çıkacaktı acaba hemen türkiyeye gelir mi yoksa yine baya bekleitler mi?
  • Bu cihaz özellikle sık seyahat edenler için çok kullanışlı. Aynı zamanda linux'lu olan versiyonu çocukların çok rahat
    kullanıp, bir çok şeyi yapabilecekleri bir platform sunuyor.

Ürün 24 Mayıs'ta Teknosa Planet, Ankara Ankamall Teknosa ve İzmir Forum Bornova Teknosa mağazalarında
    satışa sunulacak ve ilk 4 gün sadece bu mağazalarda olacak. Ürünleri satın alan ilk 50 kişiye ürünle beraber
    4GB'lık bellek hediye edilecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chain_1903

Bu cihaz özellikle sık seyahat edenler için çok kullanışlı. Aynı zamanda linux'lu olan versiyonu çocukların çok rahat

Ürün 24 Mayıs'ta Teknosa Planet, Ankara Ankamall Teknosa ve İzmir Forum Bornova Teknosa mağazalarında
    satışa sunulacak ve ilk 4 gün sadece bu mağazalarda olacak. Ürünleri satın alan ilk 50 kişiye ürünle beraber

merhaba bugün cepa teknosada fiyat yoklamak için sorunca inserti gösterdiler. teknosa 4g linux 512mb ve kameralı modeli 369dolara aynı özellikli windows versiyonunu 399dolara satıyor üstelik 4 mağazada her birine 200 pc kontenjan koymuş havada kapılacağını sanıyorlar herhalde :) 100 dolar daha ekleyip 900serisi almak her açıdan daha iyi görünüyor selamlar....

• quote:

quote:

Bu cihaz özellikle sık seyahat edenler için çok kullanışlı. Aynı zamanda linux'lu olan versiyonu çocukların çok rahat

merhaba bugün cepa teknosada fiyat yoklamak için sorunca inserti gösterdiler. teknosa 4g linux 512mb ve kameralı modeli 369dolara aynı özellikli windows versiyonunu 399dolara satıyor üstelik 4 mağazada her birine 200 pc kontenjan koymuş havada kapılacağını sanıyorlar herhalde :) 100 dolar daha ekleyip 900serisi almak her açıdan daha iyi görünüyor selamlar....

o insert içinde pc900 linux versiyonu 469 usd+kdv mi 399 usd+kdv mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: magicool

quote:

quote:

merhaba
    teknosa 900serisi değil 700serisini satıyor :( bu bence seri sonunuda Türkiyeye sevgilerle gömün kampanyası gibi bir şey nerdeyse 901 atom serisi gelecekken 900 serisi kesinlikle önceliklidir. tabi ekonomi isteyenler için 700 serisi alternatif olabilir... selamlar....

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba
    teknosa 900serisi değil 700serisini satıyor :( bu bence seri sonunuda Türkiyeye sevgilerle gömün kampanyası gibi bir şey nerdeyse 901 atom serisi gelecekken 900 serisi kesinlikle önceliklidir. tabi ekonomi isteyenler için 700 serisi alternatif olabilir... selamlar....

merhaba

yani teknosada pc900 serisi satılmayacak mı?kurua bakmayın anlıyamadım

• inserte göre satılmayacak. teknosaya soran var mı?
  • merhaba
    ben dün sordum merkezden kargo aktırımında sorun olmassa 24 mayısta 4 büyük teknosada her birine 200 kontenjan ve ilk 50 alıcıya 4gb ssd hediyesi ile satılacak dendi. sorun şurda teknosanını sattığı ilk seri bir üstte yazdım ama sanırım tam anlışılmamış. teknosa 900 serisi değil 4'le başlayan 700 serisini satıyor. bu arada millet avrupada haziran sonu atom işlemcelilerin satışını bekliyor tam dumur ötesi bir durum.:( teknosa en azından 900 serisinide satmalıydı. selamlar....

asus resmi sitesindeki not http://www.asus.com.tr/news_show.aspx?id=11234

Hafif tasarımı, kolay kullanılabilen arayüzü, değişik renk seçenekleri ve uygun fiyatıyla dikkatleri çeken ASUS EeePC artık Türkiye´de!

İlk model Eee PC 4GB Türkiye’de 24 Mayıs günü satışa sunulacak. Linux ve XP işletim sistemli ürünler ilk 4 gün sadece Istanbul Teknosa Planet, Ankara Ankamall ve İzmir Mavişehir CarrefourSa Teknosa mağazalarında satışa sunulacak, bu mağazalara gelen ilk 50 müşteriye 4GB SD card hediye edilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etayfun -- 19 Mayıs 2008; 11:01:19 >

• quote:

merhaba
    ben dün sordum merkezden kargo aktırımında sorun olmassa 24 mayısta 4 büyük teknosada her birine 200 kontenjan ve ilk 50 alıcıya 4gb ssd hediyesi ile satılacak dendi. sorun şurda teknosanını sattığı ilk seri bir üstte yazdım ama sanırım tam anlışılmamış. teknosa 900 serisi değil 4'le başlayan 700 serisini satıyor. bu arada millet avrupada haziran sonu atom işlemcelilerin satışını bekliyor tam dumur ötesi bir durum.:( teknosa en azından 900 serisinide satmalıydı. selamlar....

asus resmi sitesindeki not http://www.asus.com.tr/news_show.aspx?id=11234

Hafif tasarımı, kolay kullanılabilen arayüzü, değişik renk seçenekleri ve uygun fiyatıyla dikkatleri çeken ASUS EeePC artık Türkiye´de!

İlk model Eee PC 4GB Türkiye�de 24 Mayıs günü satışa sunulacak. Linux ve XP işletim sistemli ürünler ilk 4 gün sadece Istanbul Teknosa Planet, Ankara Ankamall ve İzmir Mavişehir CarrefourSa Teknosa mağazalarında satışa sunulacak, bu mağazalara gelen ilk 50 müşteriye 4GB SD card hediye edilecek.

asusun sitesinde sadece 4gb linux ve 4 gb xp modeli verilmiş ne yani 900 modeli satılmayacak mı?başka bir başlıkta fiyatı dehil verildi turkiye için ymarım sadece teknosa da yoktur eger genel olarak Turiyeye gelmesse buyuk saçmalık olur...

• ilk 4 gün yanlızca teknosada satılcakmış ve bukadar az ürünü bu fiyata satıyorlarsa bence fiyatı yüksek olacak gib koca türkiyeye sadece 3 teknosa mağazasına yanlızca 200 er adet alet gelecek ve fiyatı 625 ytl olacaksa bence fiyatı baya yüksek olacaktır
  • Bence teknosanin ilk sattigi partiler ile daha sonra butun magazalarda olanlar arasinda pek fiyat farki olmayacak, aceleci olmamak lazim. Bir kac ay once Asus Turkiye 580 YTL gbi bir rakama satilacagini soylemisti zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vyc

ilk 4 gün yanlızca teknosada satılcakmış ve bukadar az ürünü bu fiyata satıyorlarsa bence fiyatı yüksek olacak gib koca türkiyeye sadece 3 teknosa mağazasına yanlızca 200 er adet alet gelecek ve fiyatı 625 ytl olacaksa bence fiyatı baya yüksek olacaktır

625 ytl ne alaka 4 gb linux modeli 369 usd+kdv oda suanki dolar kuruyla 535 ytl yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 19 Mayıs 2008; 22:05:04 >
  • Allahtan buraya bakmisim. Once ilk bahsi gecen siteden 3 tane siparis etmistim, baska bir sitede daha uyguna satildigini gorunce siparisin iptalini istedim. 1 hafta beklemek icin 178 ytl fazladan niye odeyeyim!

Bence alinacaksa 900 modeli alinmali. Hdd'sinin 2 parca (4+16) olmasi biraz problem bence. Onun disinda mobilite isteyenler icin bulunmaz bir alet. 16 Gblik flash diskinin biraz agir oldugu soyleniyor yoksa 2 parca olmasinda bir sakinca yok :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: entrapmen

Allahtan buraya bakmisim. Once ilk bahsi gecen siteden 3 tane siparis etmistim, baska bir sitede daha uyguna satildigini gorunce siparisin iptalini istedim. 1 hafta beklemek icin 178 ytl fazladan niye odeyeyim!

Bence alinacaksa 900 modeli alinmali. Hdd'sinin 2 parca (4+16) olmasi biraz problem bence. Onun disinda mobilite isteyenler icin bulunmaz bir alet. 16 Gblik flash diskinin biraz agir oldugu soyleniyor yoksa 2 parca olmasinda bir sakinca yok :)

agırlıkta fark olacagını sanmıyorum cunku içinde 4 gb lık modelle aynı ssd var+birde 16 gb sd kart var yanında gelen

• quote:

quote:

ilk 4 gün yanlızca teknosada satılcakmış ve bukadar az ürünü bu fiyata satıyorlarsa bence fiyatı yüksek olacak gib koca türkiyeye sadece 3 teknosa mağazasına yanlızca 200 er adet alet gelecek ve fiyatı 625 ytl olacaksa bence fiyatı baya yüksek olacaktır

625 ytl ne alaka 4 gb linux modeli 369 usd+kdv oda suanki dolar kuruyla 535 ytl yapıyor

Arkadasin bahsettigi XP olan modelin fiyati sanirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: painkiller004

quote:

quote:

Arkadasin bahsettigi XP olan modelin fiyati sanirim.

4 gb xp modelide 399 usd+kdv buda bugunkü dolar kuru ile 580 ytl yapıyor...

• 7' inch lik modelde de 1024 çözünürlük kullanılabildikten sonra 8.9 inch lik modelin çok ta espirisi kalmıyor. alet zaten küçük, değişen ekran boyutu oluyor. birde düşündürebilecek nokta, ekran kalitesinin ne kadarlık bir kayıp veriyor olması!!! doğal pixel sayısı tam olarak kaça denk geliyor acaba ??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.