Şimdi Ara

ASUS EEE PC 1000HE <Genel Başlık, Sorular, Merak Edilenler ve İncelemeler> (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
1
Favori
44.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar istanbul içinde nerden satın alabilirim 1000he'yi?bi yer bilsem sabah olduğu gibi gidip alacağım.hepsiburada'da yok,vatan'da sadece izmir şubesinde kalmış,gold'un ise sadece altunizade şubesinde kalmıştı bahçelievler şubesine gidip getirtilmesini söyledim dün ve de telefonumu alıp gelince arayacaklarını,bugün geleceğini söylemişlerdi ancak hiçbir telefon gelmedi ve dahası gold'un sitesinden de kaldırılmış ürün (kepazelik) 1008ha almak istemiyorum 2 usb girişi ve değiştirilemez&şarj süresi kısa bataryası yüzünden,hepsiburada'da ön siparişleri alınan 1005ha ise 0.3mp webcamli ve daha düşük bataryalı bir model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interrupt -- 3 Eylül 2009; 4:42:08 >
  • @interrupt

Hocam 1101ha modelini inceledin mi? Bir de ona göz at uzun pil ömrü, daha büyük bir ekran, daha yüksek çözünürlük üstelik 1000he den hafif. İşlemcisi biostan overclock yapılarak 1000he dende performanslı hale getiriliyor. Tabi sıcaklık ve fan hızı vs. ne olur henüz bende bilmiyorum. Bende netbook almaya niyeti olup kararsız kalanlardanım

Şu topic e göz atabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_34098469/tm.htm
  • evet o üstünlükleri nedeniyle 1101ha ile 1000he arasında kalmıştım ancak cpu faktörü yüzünden 1101ha'yı elemiştim.sayende o/c olayından haberim oldu ancak onu yapmaya yarayan bios menüsü de 2gb ram ile görünmüyormuş.ki ben netbook ile birlikte 2gb ram de alacaktım

sabah 9 dedin mi gold pc bahçelievler şubesindeyim direk,pc'nin akıbetini öğrenmek için.sonuç olumsuz olursa ya 1000he'yi almak için başka yer aramak gerek ya da 1101ha almak
  • satılık 1000he, sıfırından farkı yok, pili sadece 3 kez şarj edilmiştir, mobilite ihtiyacı duymadığımdan satıyorum. tüm orijinal içeriği ile (temizleme bezi de var ve kullanılmadı :) ) ilgilenen arkadaşlar lütfen site üzerinden msj atmayın e-postama yazın. ud238clarinet@yahoo.fr fiyatı 600 tl dir.. saygılar.
  • arkadaşlar
    1101 'i ekran boyutu 11.6 '' ve çözünürlüğü 1366 x 768olmasına rağmen düşük performanslı işlemci sebebiyle eledim.
    sonuç olarak;
    1008 de pilini veya ram i çıkarmak zor olsada ben bunaları rahatlıkla kendim değiştirebilirim.(piyasada pili bulmak belki biraz zor olur ama)
    bu duruma göre 1005 mi , 1008 mi hangisini önerirsiniz.
    sanırım yeni gelecek olan 1005 ethetnet bağlantısı yok.daha ağır (1,27 kg) birde kamerasının çözünürlüğü çook düşük.

TEŞEKKÜRLER.
  • l_a_b ;
    1008 de pilini veya ram i çıkarmak zor olsada ben bunaları rahatlıkla kendim değiştirebilirim.
    demişsin ben hiç uğrasmadım değiiştirmek için. foto varsa yollarmısın kasanın
    açıldığı yerleri.? çoğu netbookta rem ve hdd değiştirdim ama 1008 e kıyamadığımdan
    elemedim bile
  • kesinlikle 1005ha'yı tavsiye ederim.ethernet bağlantısının olmaması gibi bir durum yok,webcam olayı ise 1005ha'nın iki alt modelinden biraz daha düşük konfigürasyonlu olanında geçerlidir olsa olsa hatta o da olmayabilir iki modelde de 1.3mp olabilir.neticede seashell başlığında da belirttiğim gibi türkiye'ye 1005ha-h modeli gelirse tartışmasız zirvede o olacaktır

ayrıca hasanmustafa'nın dediği gibi 1008ha'da ram ve hdd değişimi zahmetli değil,sadece batarya yuvası normal kullanıcının açamayacağı şekilde tasarlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interrupt -- 7 Eylül 2009; 3:01:54 >
  • Yeni 1002 biosu ile birlikte ne gibi yenilikler geldi, bilgisi olan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmustafa06

l_a_b ;
    1008 de pilini veya ram i çıkarmak zor olsada ben bunaları rahatlıkla kendim değiştirebilirim.
    demişsin ben hiç uğrasmadım değiiştirmek için. foto varsa yollarmısın kasanın
    açıldığı yerleri.? çoğu netbookta rem ve hdd değiştirdim ama 1008 e kıyamadığımdan
    elemedim bile

arkadaşlar araştırmadan aldınız galiba bu bilgisayarı.
    googleden görşellerde arayın içinin ayrıntılı fotoları çıkıyor. ayrıca youtube ta ayrıntılı videoları var ram değiştirmenin.
    türkçe değil ama videodan anlaşılıyor zaten
    bu işlere teknik yatkınlığı olanlar için zor görünmüyor.
    1005mi 1008 mi konusunda ,1005 i mi tavsiye ediyorsunuz.
    hb da 1005 HA için ön sipariş topluyor. fiyatı 610 tl ve 15 eylül de gelicekmiş.

İşletim Sistemi:Orijinal Windows® XP Home
    Ekran:10.1" LED arka aydınlatmalı WSVGA ekran (1024x600 çözünürlük)
    Intel CPU & Çipset:Intel® Atom™ N280
    Bellek:1GB DDR2 SO-DIMM
    Wireless Data Network:WLAN 802.11b/g/n @2.4GHz
    Bluetooth2.1 + EDR
    Sabit Disk:160GB HDD+10GB Eee Storage
    ***Eee Depolama servisi ilk 18 ay için ücretsiz olarak sunulmaktadır.
    Kamera:0.3Megapiksel
    Input / Output 1 x VGA Port (D-sub 15-pin harici monitör için)
    3 x USB 2.0
    1 x LAN RJ-45
    2 x Audio Jack (Kulaklık / Mikrofon girişi)
    Kart Okuyucu: MMC/ SD(SDHC)
    Pil Li-ion Pil 6-Cell 2.2Ah(48W/h), 8.5 saat (Max.)
    *Pil kullanım süresi ürün modeline , kullanım koşullarına ve konfigürasyona göre farklılık gösterebilir.
    Boyutlar:262mm(W) x 178mm(D) x 25.9mm~ 36.5mm(H)
    Ağırlık:1.27Kg ( 6-Cell Pil ile)

Seçenek Siyah
    İşlemci Platformu Intel Atom
    İşlemci Atom N280
    İşlemci Hızı 1.66 Ghz
    İşlemci Cache 512 Kb cache
    İşletim Sistemi MS Xp Home TR
    10/100 Ethernet Yok
    Sistem Belleği 1024MB
    Bellek Tipi DDR2
    Bellek Hızı 667MHz
    Ekran Büyüklüğü (İnç) 10"
    Ekran Kartı Hafızası 64 MB
    Max Ekran Çözünürlüğü 1024 x 600
    Webcam Var
    Disk Kapasitesi 160 GB
    Optik Sürücü Yok
    Pil Ömrü (Saat) 8.5
    USB (Adet) 3
    Wireless Özelliği 802.11b/g/n
    Ağırlık 1.27
    Paket İçeriği Netbook

arkadaşlar yanlış yazmadıysalar ethernet yok demiş ama rj 45 var anlamadım ethernet olmaması çok saçma olur ve kamera 0,3 mp . bence 1008 den bazı donanımları düşük olacak ,eksik olanlar da olsa 1008 den daha iyi olacaktı o zamanda bu fiyat olmaz 1008 den daha pahalı olurdu.
    hala ısrarla 1005 diyorsanız 1005 alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l_a_b -- 8 Eylül 2009; 23:13:59 >

• Vatanda şu anki fiyatını görebilen var mı? Modeller çok karışık listelenmiş
  • vatanda şu an bu model yok
    1008 ve 1000 modeli var.

arkadaşlar birde 1005 ha nın ekranı parlak ekran değil diyorlar.
    bilgisi olan varmı.???????*
  • quote:

Orijinalden alıntı: l_a_b

vatanda şu an bu model yok
    1008 ve 1000 modeli var.

kesinlikle parlak... )1005ha - p modelinden bahsediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimani21 -- 11 Eylül 2009; 5:11:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimani21

quote:

Orijinalden alıntı: l_a_b

vatanda şu an bu model yok
    1008 ve 1000 modeli var.

kesinlikle parlak... )1005ha - p modelinden bahsediyorum)

p modeli bilemiyorum ama ben hb dan sipariş verdim.

1005 ha
    ekran içinde = Ekran:10.1" LED arka aydınlatmalı WSVGA ekran (1024x600 çözünürlük) yazıyor.
    bu parlak ekranmı bilemiyorum.

• Bugün carrefourda gördüm ama görevlilerden hiçkimse modelini bilmiyordu

Fiyat 615 TL yazıyordu. Özellikleri :

160 gb HDD
    128 mb ekran kartı
    1gb ram
    Bluetooth YOK
    N270 işlemci
    Siyah renkteydi ve 7 Hours long life logosu vardı.

Bu hangi modeli olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Bugün carrefourda gördüm ama görevlilerden hiçkimse modelini bilmiyordu

Fiyat 615 TL yazıyordu. Özellikleri :

160 gb HDD
    128 mb ekran kartı
    1gb ram
    Bluetooth YOK
    N270 işlemci
    Siyah renkteydi ve 7 Hours long life logosu vardı.

Bu hangi modeli olabilir ?

1000HA olması lazım
  • Ewet araştırmalarım sonucu 1000HA olması yüksek muhtemel.

Peki max pil süresi 7 saat demiş ama, normal kullanımda ne kadar gidiyor acaba?
  • Arkadaşlar selamlar.

İlk sayfalarda vardı fakat bulamadım, 1000 HE modeline 2 GB ram alacağım. Hangi marka model önerirsiniz? Hatırladığım kadarı ile 47 TL ye bir ürün vardı ama bulamadım sayfalarda. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar,

Asus 1000HE modeli şuanda satışta nerede bulabilirim ?
    İstanbul içi olsun mümkünse...
  • 1000HE'ye gerek şarj, gerek performans olarak en yakın model hangisi ?
    Bi arkadaş için 1000HE almak istiyoruz, fakat hiç bir yerde bulamadık...
  • Satılık 1000He çok az kullanıldı.Sıfırından farksız.Siyah.
    500 TL.
    İstanbul.(satıldı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 5 Ekim 2009; 9:09:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.