Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
152.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saltunel

merhaba arkadaşlar birşey soracağım.. dock üzerinden tv kartı bağlanabilir mi?? tablette tv izlenebilir mi???

Mini HDMI kablo ile yapabilirsin ICS 4 den sonra daha düzenli çalışıyor.
  • Ics ile birlikte sorun yaşayanlardanım, resetleme...
    Dün itibariyle sistemde bulunan bazı uygulamaların güncellemesini yaptım.Sistem yaklaşık 22 saattir açık henüz resetleme olmadı.
    Acaba bu iyiye işaretmi eğer bugünde reset olmazsa sanırım sorun çözülmüş olacak...
    Hard resete veya sıfırlama yapmadım zaten yapanlarında reset sorunu düzelmemiş.
    Uygulamalarınıza bakın derim güncelleme çıkmışsa mutlaka güncelleştirin.
    Mesela evernote uygulaması güncelleme buluyor fakat uygulama zaten yüklü diyordu dün gece bende tamamen kaldırdım öyle kurdum.
    En az 7-8 uygulamam güncelleme oldu...
    Bugün ve yarın tableti hiç kapatmamaya çalışacağım bakalım düzensiz resetleme, açılışta donma olacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demonturk

Ics ile birlikte sorun yaşayanlardanım, resetleme...
    Dün itibariyle sistemde bulunan bazı uygulamaların güncellemesini yaptım.Sistem yaklaşık 22 saattir açık henüz resetleme olmadı.
    Acaba bu iyiye işaretmi eğer bugünde reset olmazsa sanırım sorun çözülmüş olacak...
    Hard resete veya sıfırlama yapmadım zaten yapanlarında reset sorunu düzelmemiş.
    Uygulamalarınıza bakın derim güncelleme çıkmışsa mutlaka güncelleştirin.
    Mesela evernote uygulaması güncelleme buluyor fakat uygulama zaten yüklü diyordu dün gece bende tamamen kaldırdım öyle kurdum.
    En az 7-8 uygulamam güncelleme oldu...
    Bugün ve yarın tableti hiç kapatmamaya çalışacağım bakalım düzensiz resetleme, açılışta donma olacak mı ?

benimkinde butun uygulamalar günceldi. fakat sorun gitmemişti.

• Maalesef biraz önce reset yaptı tablet hay ben bu alete heeeeeee...
  • Hafta sonu 3 kere kendi kendine resetledi bende, ancak alet açılmadı açılıyor ekranında kaldı.
    Güç tuşuna basılı tutarak resetlemek zorunda kaldım. Bu hafta özellikle dikkat ediyorum,
    bir kere bile olmadı. Nedeni ne bilmiyorum, ama kendi kendine düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silver1978

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurpala

birşey sormak istiyorum ayın 19 unda bir kernel code yayınlanmış ICS için asus un sitesinde nedir bu kernel code olayı ? yama olarak düşünebilirmiyiz indirip kurulucak birşeymi paylaşırsanız sevinirim teşekürler

android sistemi açık kaynak kodludur. yani cihazdaki kurulu sistemin program kodlarıdır. alıp bilgisayarında kendi değişikliklerini yapıp yeniden yazabilirsin.
    istediğin gibi modifiye edebilirsin. ama bu değiştirilmiş sistemi cihaza yüklersen cihaz garantiden çıkar. asus benim sana verdiğimi kullanacaksın diyor ama kullandığını değiştirilebilir halde dosyalarını da veriyor.

hmm teşekkürler yama sanmıştım bende :S reset olayı bendede başladı yanlız kullanırken sorun yok standby dayken bir bakıyorum alet kapanıp kapanıp açılıyo enteresan :(

• Bende reset sorunu yok şu an neyse ki ama stand by dayken dock a takılı ve kapak açıkken kendi kendine ekran açılıyor ve ekranın kitlenmesi için belirlenen süre geçince kapanıyor. Bu durumun wi-fi kapalıyken daha az olduğunu hissettim sanki ama emin değilim hala. Ayrıca şu tarayıcının request desktop site seçimini hatırlamaması sinir bozucu ve asus tf101 kullanıcılarını pek kale almayıp bununla ilgili güncellemeyi sadece tf201 için çıkartarak büyük imaj kaybedecek
  • Umrede Suudi Arabistandan aldığım makinamı yine Umreye gidebilmek için(yol parası) sattım...Rabbim nasip ederse inşaAllah Yine Umreden Asus ee pad Prime Modeli ile dönerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SeNaToR_ -- 28 Mart 2012; 22:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeNaToR_

Umrede Suudi Arabistandan aldığım makinamı yine Umreye gidebilmek için(yol parası) sattım...Rabbim nasip ederse inşaAllah Yine Umreden Asus ee pad Prime Modeli ile dönerim...

orda nasıl fiyatlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpk

Bende reset sorunu yok şu an neyse ki ama stand by dayken dock a takılı ve kapak açıkken kendi kendine ekran açılıyor ve ekranın kitlenmesi için belirlenen süre geçince kapanıyor. Bu durumun wi-fi kapalıyken daha az olduğunu hissettim sanki ama emin değilim hala. Ayrıca şu tarayıcının request desktop site seçimini hatırlamaması sinir bozucu ve asus tf101 kullanıcılarını pek kale almayıp bununla ilgili güncellemeyi sadece tf201 için çıkartarak büyük imaj kaybedecek

Asus'tan tf101 için böyle bir güncelleme olmayacak diye bir açıklama gelmedi.
    Ben prime'dan sonra tf101'e de geleceğini düşünüyorum.
  • arkadaşlar ekran kırıldı servis 750 diyor kafayı yemişler alet ne kadar ki o kadar para vereyim bir çözümü yok mu yardım edin lütfen
  • allah rızası için biri yardım etsin valla moralim çok bozuldu arkadaşlar
  • Slm geçmiş olsun çözümü yok malesef sakın yaptırma servise zaten sıfırı 800 tl.
  • ebay dan anladığım kadarıyla model ASUS 18G241010330 ekranın link şuhttp://www.ebay.com/itm/LAPTOP-LCD-SCREEN-FOR-ASUS-18G241010330-10-1-WXGA-/310352727357?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item484276cd3d ama alsak nasıl takılacak bu alete off off
  • inanın canım yandı yawww alete çok alışmıştım prime alsam dock ile uyumlu mu bilen var mı?
  • şimdi de programların çalışması sırasında da ana ekrana dönmeye başladı..
    Hiç programlarla, onların yeni versionlarını yüklemekle ilgili falan değil, 3 defa fabrika ayarlarına döndüm,
    2 defada HARD Reset yaptım, hiç prg. yüklü değil, kendi üzerinde gelen saat, takvim vs. ile bile reset atıp, donup, çalışırken ana ekrana dönüp duruyooooor..
    Artık iyice sıkıntı yapmaya başladı bu ICS 4.0
  • Arkadaşlar boşa sıkıntı yapmayın ;

Google, yeni Android 4.0.4 versiyonunu bazı cihazlar için dağıtmaya başladığını resmen duyurdu! Stabilite konusunda geliştirmeler, kamera performansında artış, daha hızlı otomatik döndürme, gelişmiş telefon numarası algılama ve daha birçok yeniliği beraberinde getirecek.

otorola XOOM Wi-Fi modeli için dün başlayan dağıtıma Nexus S ve Galaxy Nexus da dahil edildi. Google’ın saf tecrübesini taşıyan Nexus serisi cihazlar alarak aylardır Ice Cream Sandwich sürümünün gelmesini bekleyen ve sorunlarının bir an önce giderilmesini uman kullanıcılar için nihayet oldukça hızlı bir Android 4.0 alt sürümü arama motoru devinin sunucularında yayınlandı.
    Açık kaynak kodlu Android platformunun yeni versiyonu 4.0′a geçiş büyük cihaz üreticileri tarafından önümüzdeki aylarda tamamlanacak. Bundan sonra ICS güncellemesi alan modeller için alt sürümler daha hızlı bir şekilde gelecektir. 4.0.4 sürümünün pil ömrü sorununa çözüm olacağını ekleyelim.
    Samsung Nexus S ve Galaxy Nexus için Android 4.0.4 güncellemesiyle alakalı tüm detayları sizlerle çok yakında paylaşacağız ve yeni sürümü cihazlarınıza yükleyebilmeniz için forumumuzda anlatımlar yayınlayacağız.
    Nisan ayı içerisinde gelmesi beklenen Android 4.0.5 sürümünün ilk olarak 4.0.4 güncellemesini kapsamayan Verizon Galaxy Nexus için sunulacağı tahmin ediliyor. Yani ilerleyen haftalarda ICS cephesinde raylar yerine oturmuş olacak, cihazlar yeni yazılımın getirdiği iyileştirmeleri günlük kullanımlarında tecrübe edebilecek.

Alıntı.Androidturkey.net

• Bu arada Google Maps 6.5 çıkmış, kullanan varsa yorumlarını bekliyoruz
  • asusdan da androidden de soğudum... eger birkaç güne gelmezse benimkiis garantiden para iadesi alıcam. biraz daha bekleyip paşa paşa ipad kullanıcam. ne bu ya. tonla para veriyoruz hevesimiz kursağımızda kalıyor. başlarım güncellemelerine! bölge bölge ayırmalar falan. nasıl bir saçmalıktır. bir tane güncellemen olur dünyadaki bütün ülkeler için ayrı ayrı değil
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.