4.0 dan sonra cihaz kapanması devam ediyor üstelik açılırken çok ugrastiriyor bu nasıl çözülecek merak ediyorum.
Aynen arkadaşım devam ediyor, yabancı forumlarda bazı şeyler okumuştum uyguladım tabletimde ama nafile eğer problem kalksaydı buraya gelip yazıcaktım. Sanırım ICS güncellemesi bekleyeceğiz ASUS'tan. Bu arada hiç asus Türkiye'ye bu durumu telefon açmış veya asus'un orjinal sitesinden bir açıklama okumuş duymuş bilen varmı bu RESETLEME olayı ile ilgili...
Aynı zamanda GOOGLE TÜRKİYE'yi de tebrik ediyorum, paralı uygulamaları tamamen açtığı için.Adamdan sayıldık helal... :)
dostlar gün itibariyle tf201 almış bulunuyorum. artık oradan devam edeceğim ama diğer yandan tf101 hala duruyor. isteyen olursa satarım.pm den ulaşın. ister sadece tablet ister klavye. ayrı ayrı da olabilir. düşündüğüm fiyatlar ikisi birlikte 860, yanında hdmi kablo istenirse 870. kutusu vs. i var. 4 aylık. vatan imzalı. forumcuyuz yani çizik yok haliyle. ayrı olursa sadece tablet 700 olur, klavye ise 200-250 arası bilemedim şimdi. ok.
tabletinde sorun yaşayan arkadaşlar bende aynı şekilde takılmalardan ve donmalardan dolayı sıkıntı yaşıyordum. Fakat cihazın ayarlar menüsünden tableti sıfırlayıp tabi yedek aldıkdan sonra takılmalar ve donmalar gitti. cihaz 3,2 gibi çalışıyor sıkıntı kalmadı denemediyseniz mutlaka deneyin. yada yüklediğiniz herhangi bir uygulama 4.0 la uyumsuz olması sonucu bu sıkıntıları yaşıyor olabilirsiniz.
Cihazı sifirladim yine aynı değişen birşey yok açık bıraktığım tableti eve gelince kapanmış buluyorum sonra açmak için basıyorum ama açılmıyor çok uzun ve sürekli denedikten sonra açılıyor bu bence ciddi bir sorun.
kendi kendine reset atıp açılış menüsünde kalma olayı benim iyice canımı sıkmaya başladı. tableti atıyorum çantaya, ihtiyacım olduğunda bir çıkarıyorum asus'un açılış yazısında kalmış öyle duruyor, tabii şarjın anasını bellemiş durumda. az önce de çantadan cüzdanı alırken bir baktım, çantanın içi fırın gibi olmuş. bizim ki yine resetlemiş kendini ve tablet alev alev yanıyor. bildiğin dışındaki deri kılıf elimi yakacaktı o derece. ii, güzel dedik, tablet hızlandı dedik ics ile ama stabiliteden eser kalmadı. resmen tableti arada bir kontrol etme ihtiyacı hissediyorum acaba menüde kaldı mı diye.
Ben ne cihazı sıfırladım nede hard reset yaptım.Yapmamamın nedeni sorunun kalkmaması eee sorun kalkmadıysa neden kurulu düzeni bozayım tabletimde. Sizin haricinizde kimse sıfırlamadan yada hard resetten sonra düzelme olduğunu yazmıyor, yabancı forumlarda da aynı şekilde. Ben ics problemi olarak görüyorum. O kadar program ve oyun yüklü her güncellemede uğraşcaksak eyvah yani... Asus çöz işi...
quote:
Orijinalden alıntı: estellion
kendi kendine reset atıp açılış menüsünde kalma olayı benim iyice canımı sıkmaya başladı. tableti atıyorum çantaya, ihtiyacım olduğunda bir çıkarıyorum asus'un açılış yazısında kalmış öyle duruyor, tabii şarjın anasını bellemiş durumda. az önce de çantadan cüzdanı alırken bir baktım, çantanın içi fırın gibi olmuş. bizim ki yine resetlemiş kendini ve tablet alev alev yanıyor. bildiğin dışındaki deri kılıf elimi yakacaktı o derece. ii, güzel dedik, tablet hızlandı dedik ics ile ama stabiliteden eser kalmadı. resmen tableti arada bir kontrol etme ihtiyacı hissediyorum acaba menüde kaldı mı diye.
tableti nerden aldın peki
herkese slm bende geçen hafta itibariyle bir asus transformer kullanıcısı oldum cihazı 2. el aldım ve alır almaz 4.0 a güncelledim şuan için '' malesef müzik uygulaması durdu '' ibaresi dışında hiçbir sorunla karşılaşmadım ama sizlerin yorumları okuyunca da tırsmıyor değilim kapanmalar resetler falan umarım karşılaşmam :S my cloud splash top olayı inanılmaz güzel bilgisayarıma bağlı tüm harddisklerime ev içinde istediğim yerden sorunsuzca ulaşabiliyorum tüm filmler diziler müzikler hepsi tıkır tıkır çalışıyor ses ve görüntüyü wifi üzerinden bu kadar akıcı aktarabileceğini beklemiyordum açıkcası :)) tek takıldığım nokta ki bu aleti seçmemin en büyük nedeni harici harddisk bağlayıp 1080p mkv lerimi salonumda hdmi aktarımlı olarak izlemekti ama aradığımı bulamadım malesef 1080p lerim kasıyor hani cihazın reklamlarında 1080p oynatılabileceği lanse ediliyor ve tegra 2 ninde bunun altından kalkabileceği düşünülürse sorun codec midir acaba diyorum forumlardan takip ettiğim kadarıyla birçok oynatıcı mevcut SİZLERİN NACİZANE FİKİRLERİ BURADA DEVREYE GİRİYOR yardımcı olursanız sevinirim :( qq player , mvplayer ,mxplayer , xy player , bsplayer , vitalplayer, vplayer , soulmovie bunların hepsini denedim hiçbiri akıcı şekilde 1080p mkv oynatmıyor hatta birçoğu 720p lerde ses vermiyor :( tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
ICS e geçen arkadaşlardan; sorun yaşayanlara factory reset öneririm (yapmadılarsa). Bende de rastgele reset gibi sorunlar oluyordu, factory resetten sonra 2 gün geçti henüz sorun yok.
ICS ile uyumlu olmayan bazı appler sorun yaratıyor olabilir.
valla ben garantiye geri gonderdim asus servisinide aradim downgrade yapabiliyoruz dediler bekliyorum bakalim
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurpala
herkese slm bende geçen hafta itibariyle bir asus transformer kullanıcısı oldum cihazı 2. el aldım ve alır almaz 4.0 a güncelledim şuan için '' malesef müzik uygulaması durdu '' ibaresi dışında hiçbir sorunla karşılaşmadım ama sizlerin yorumları okuyunca da tırsmıyor değilim kapanmalar resetler falan umarım karşılaşmam :S my cloud splash top olayı inanılmaz güzel bilgisayarıma bağlı tüm harddisklerime ev içinde istediğim yerden sorunsuzca ulaşabiliyorum tüm filmler diziler müzikler hepsi tıkır tıkır çalışıyor ses ve görüntüyü wifi üzerinden bu kadar akıcı aktarabileceğini beklemiyordum açıkcası :)) tek takıldığım nokta ki bu aleti seçmemin en büyük nedeni harici harddisk bağlayıp 1080p mkv lerimi salonumda hdmi aktarımlı olarak izlemekti ama aradığımı bulamadım malesef 1080p lerim kasıyor hani cihazın reklamlarında 1080p oynatılabileceği lanse ediliyor ve tegra 2 ninde bunun altından kalkabileceği düşünülürse sorun codec midir acaba diyorum forumlardan takip ettiğim kadarıyla birçok oynatıcı mevcut SİZLERİN NACİZANE FİKİRLERİ BURADA DEVREYE GİRİYOR yardımcı olursanız sevinirim :( qq player , mvplayer ,mxplayer , xy player , bsplayer , vitalplayer, vplayer , soulmovie bunların hepsini denedim hiçbiri akıcı şekilde 1080p mkv oynatmıyor hatta birçoğu 720p lerde ses vermiyor :( tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Sorunun format desteğinin olması. Dosyalarını ince convert etmelisin. Verdiğim linki incele istesen bir. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1060825&highlight=720p Ayrıca player olarak mx video kullan. Donanımsal görüntü encode, yazılımsal ses encode. Ayrıca bs player ve diceplayer'da iyidir.
Bende artık oyuncağımla oynamıyorum bura satış yeri değil ama konusu ve ilgilisi burda isteyenler PM'e gelsin. docklu garantili hepsiburadadan alındı. TF101. Selamlar.
Arkadaşlar eski sbp shell (ücretli olan) Yandex tarafından satın alınmış ve türkçe -Ücretsiz olarak- sunulmuş..
cep telefonuna yüklemiştim, sonra google play store'dan yanlışlıkla tablete de gönderdim, ama sorunsuz çalıştı.,
hiç olmazsa sorunlu 4.0 ICS yi biraz unutturdu, oldukça hoş, buradan yükleyebilirsiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: catastrop
Hayır, 101 serisiyle 201 serisinin dockları birbiriyle uyumlu değil.
2 Klavyenin farklı olduğunu bilmiyordum kötü oldu.
3G olsun istiyordum ama TF201 almış bulunduk.
Ankara içi almak isteyen olursa satabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: catastrop
quote:
Sorunun format desteğinin olması. Dosyalarını ince convert etmelisin. Verdiğim linki incele istesen bir. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1060825&highlight=720p Ayrıca player olarak mx video kullan. Donanımsal görüntü encode, yazılımsal ses encode. Ayrıca bs player ve diceplayer'da iyidir.
eyvallah üstad ilgin için bencede mx player çok başarılı yanlız convert olayı işime gelmiyor çünkü yaklaşık 12 TB lık mkv film arşivim var hangi birini tablet için convert edeyim siz söyleyin :S 720 lerle idare edeceğiz sanırım bir süre daha tegra 3 ü görmek isterdim ama aynı sorun var mı yok mu diye birde samsung un 10.1 tab inin 1080 leri sorunsuz oynattığını duydum ne kadar doğru bilemiyorum sonuçta o oynatabiliyorsa bizimde oynatmamız lazım demektir ki bu da sorunun yazılımsal olduğuna işaret eder yane bir umut ışığı diyelim :)) teşekkürler tekrar
merhaba arkadaşlar birşey soracağım.. dock üzerinden tv kartı bağlanabilir mi?? tablette tv izlenebilir mi???
bu arada tablette youtube dan supertürk HD fragmanı izledim mükemmel bir görüntü sunuyor çok beğendim bu cihazı iyiki almışım:)
birşey sormak istiyorum ayın 19 unda bir kernel code yayınlanmış ICS için asus un sitesinde nedir bu kernel code olayı ? yama olarak düşünebilirmiyiz indirip kurulucak birşeymi paylaşırsanız sevinirim teşekürler
quote:
birşey sormak istiyorum ayın 19 unda bir kernel code yayınlanmış ICS için asus un sitesinde nedir bu kernel code olayı ? yama olarak düşünebilirmiyiz indirip kurulucak birşeymi paylaşırsanız sevinirim teşekürler
android sistemi açık kaynak kodludur. yani cihazdaki kurulu sistemin program kodlarıdır. alıp bilgisayarında kendi değişikliklerini yapıp yeniden yazabilirsin. istediğin gibi modifiye edebilirsin. ama bu değiştirilmiş sistemi cihaza yüklersen cihaz garantiden çıkar. asus benim sana verdiğimi kullanacaksın diyor ama kullandığını değiştirilebilir halde dosyalarını da veriyor.