Şimdi Ara

ASUS - EAX1600PRO TD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 512mb olanının ram hızları normal 1600prolardan düşük
    kaynakhttp://www.asus.com.tr/products4.aspx?modelmenu=2&model=812&l1=2&l2=8&l3=0
  • arkadaşım bende bu anakartı bende istiyodum ama başka ekran kartı öneriyor forumdaki arkadaşlar saphire x800 gto 512 mb öneririm(200$) civarı olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

arkadaşım bende bu anakartı bende istiyodum ama başka ekran kartı öneriyor forumdaki arkadaşlar saphire x800 gto 512 mb öneririm(200$) civarı olması lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: emre9110

arkadaşım bende bu anakartı bende istiyodum ama başka ekran kartı öneriyor forumdaki arkadaşlar saphire x800 gto 512 mb öneririm(200$) civarı olması lazım

o ekran kartı da yaramaz arkadaşım, alacaksan x800gto'nun ddr3 olan 256mb'lığını al
    163$+KDV'ye Ay Bilgisayar satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

quote:

o ekran kartı da yaramaz arkadaşım, alacaksan x800gto'nun ddr3 olan 256mb'lığını al

Alıntıları Göster
    abiler ama 200 doalr pahalı bea

• quote:

Orijinalden alıntı: sakopa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sakopa

bütçen nedir onu söyle
    max olarak ve ytl olrak söylersen daha fazla yardımcı olunabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

quote:

bütçen nedir onu söyle
    max olarak ve ytl olrak söylersen daha fazla yardımcı olunabilir

Alıntıları Göster
    abi en fazla ekran kartına 120 dolar ayırabilirim çünkü 1000 doalra toplucam pc i

• quote:

abi en fazla ekran kartına 120 dolar ayırabilirim çünkü 1000 doalra toplucam pc i

Alıntıları Göster
    quote:

120$+KDV ise 7600GS al, Leadtek marka tam da 120+KDV
    ama toplam 120 dolar ise, 7300GT alırsın (yine Leadtek)
    106$'a (kdv dahil) inventus'tan alabilirsin

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşım x800gto'nun ddr3 olan 256mb'lığını al diyosun güzelde diyosun da ddr2 destekleyen anakartta önerdiğin x800gto'nun ddr3 olan 256mb ekran kartı çalışırmı??? benimde bi cvb a ihtiyacım var
  • quote:

Arkadaşım x800gto'nun ddr3 olan 256mb'lığını al diyosun güzelde diyosun da ddr2 destekleyen anakartta önerdiğin x800gto'nun ddr3 olan 256mb ekran kartı çalışırmı??? benimde bi cvb a ihtiyacım var

Alıntıları Göster
    quote:

bunun o konuyla yakından uzaktan alakası yok, biraz forumu araştırsaydın sorunun cevabını çok önceden bulurdun
    bende de ddr2 ramler var ve benim de ekran kartımın belleği ddr3, ikisi arasında bir ilişki yok

• quote:

Alıntıları Göster
    bide arkadaşım ekran karı seçimini yaparken önemli olan bellek hızı sanırım ona göre almanı tavsiye ederim bellek hızı ne kadar yüksekse o kadar daha iyidir

• quote:

bide arkadaşım ekran karı seçimini yaparken önemli olan bellek hızı sanırım ona göre almanı tavsiye ederim bellek hızı ne kadar yüksekse o kadar daha iyidir

Alıntıları Göster
    bide arkadaslar 1000 doalr a kdv dahil nası bi sistem kuarım 170-200 doları lcd monıtore gidio geriye 800 doalr kalıo napmam lsm
  • quote:

Alıntıları Göster
    bütçeni aşar ama X1600 ü de aşar
    LEADTEK - PX7600 GT EXTREME TDH
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1694

ASUS - EAX1600PRO TD

PALIT 256MB GeForce 7600 GS (PCI-E) Ekran Kartı

ASUS - EAX1600PRO TD

en son tercih (fiyatı için)
    MSI - RX1600PRO-TD256E

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1211

ASUS - EAX1600PRO TD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 27 Ağustos 2006; 18:25:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

bütçeni aşar ama X1600 ü de aşar
    LEADTEK - PX7600 GT EXTREME TDH
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1694

ASUS - EAX1600PRO TD

PALIT 256MB GeForce 7600 GS (PCI-E) Ekran Kartı

ASUS - EAX1600PRO TD

en son tercih (fiyatı için)
    MSI - RX1600PRO-TD256E

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1211

ASUS - EAX1600PRO TD

Alıntıları Göster
    quote:

bide arkadaslar 1000 doalr a kdv dahil nası bi sistem kuarım 170-200 doları lcd monıtore gidio geriye 800 doalr kalıo napmam lsm

LCD monitör yerine CRT al, artan parayı da ekran kartına ver
    ilker inside'ın verdiği kartlardan 7600GT ve 7600GS'yi şiddetle öneririm

• quote:

Alıntıları Göster
    arkdaşım işlemcini alırken daul core2 al diyecem ama bütçen ona göre biraz az kalıyo lcd almanı tavsiye etmem bütçene göre crt al sana yeter daha başlangıçsın benim gibi galiba TROX arkadaşım sana gelince haklısın ben bu işlerde acemiyimde yani ddr2 desteklİ ANAKARTLARDA ddr3 bellekli ekran kartı görevini yerine eksiksiz getirir diyosun yani anladığım kadarıyla

• quote:

arkdaşım işlemcini alırken daul core2 al diyecem ama bütçen ona göre biraz az kalıyo lcd almanı tavsiye etmem bütçene göre crt al sana yeter daha başlangıçsın benim gibi galiba TROX arkadaşım sana gelince haklısın ben bu işlerde acemiyimde yani ddr2 desteklİ ANAKARTLARDA ddr3 bellekli ekran kartı görevini yerine eksiksiz getirir diyosun yani anladığım kadarıyla

Alıntıları Göster
    ne baslangıcı kardesim 6 yıldır pc kullanıom ne deon sen 17 '' lcd vea 19 '' crt flat alırım
  • quote:

ne baslangıcı kardesim 6 yıldır pc kullanıom ne deon sen 17 '' lcd vea 19 '' crt flat alırım

Alıntıları Göster
    PALIT 256MB GeForce 7600 GS alabilirim ama bana tam bi sistem kurun 1000 dolara
  • quote:

Alıntıları Göster
    daha başlangıçsın benim gibi GALİBA dedim kardeşim önce okumasını öğren sonra gel 6 yıldır pc kullanman bana kızmanıda gerektirmez.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

yani ddr2 desteklİ ANAKARTLARDA ddr3 bellekli ekran kartı görevini yerine eksiksiz getirir diyosun yani anladığım kadarıyla

kesinlikle
    zaten ortalıkta ddr3 bellek desteği bulunan anakart bile yok,
    bunla onun alakası olsaydı kimse kullanamazdı bu ekran kartlarını

• quote:

PALIT 256MB GeForce 7600 GS alabilirim ama bana tam bi sistem kurun 1000 dolara

Alıntıları Göster
    neden baslangıc dedini anladım kardes msj sayım azya o yuzden dimi dier 1000 msj lık hsp banlandıda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.