Şimdi Ara

ASUS DUAL GTX 1070

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
3
Favori
6.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartların hepsi, şu ana kadar herhangi bir sorun çıkarmadılar. Yaklaşık 1 seneliklerdir. Vatandan alınmadır, garanti konusunda sıkıntı olacağını zannetmiyorum, kutular da mevcuttur. Son 1 adet kaldı.

ASUS GeForce GTX 1070 DUAL

ASUS DUAL GTX 1070

ASUS DUAL GTX 1070

Fiyat tane başına 1750TL'dir. Elimde 4 tane vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralhasanyigit -- 3 Kasım 2018; 20:21:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Referanslarını okumadan alışveriş yapmanızı önermem. Günlerce adres soruyorum gelip alacağım diye, mesajlara en erken 12 saat içinde cevap veriyor onda da bilgi yok, bir sonraki mesajı ertesi gün cevaplandırıyor. Cuma Ankara'ya gittim , Salı döndüm, teslim alamadım. En son Salı sabah alacağım diye anlaştık, son dakika almaya giderken diyor ki aceleye geldi vs kutu 2 tanesi ofiste. Yahu 2 haftadır yazıyorum , son 3 gündür de alacağım adres verin vs diyorum, aceleye gelmişmiş. Referans yorumunda basit bir eksik parçayı 1 ayda anca temin ettiği yazıyordu, gerçekten boşa değilmiş bu yorum yani. Hemen teslim etmezse ödemeyi kutuları gönderdiğinde yapmayı teklif ettim 2 kart için sadece, ona da yanaşmadı. Yani demem o ki fiyat uygun üç kuruş ama bu arkadaştan ürün almak için yaşadığınız strese sıkıntıya değmez. Ben görevimi yapıp uyarıyorum.
    Adam iki haftadır yazıyorum konuşuyoruz diyor, sen hem gerile gerile geç cevap verip birde son dk kutuları iş yerinde kaldı diye boşluyorsan o referansı haketmiyorsun dur. Bu şekilde satış yapmaya çalışıp birde referansım var moduna girenlerden illallah geldi. gidin 150-200 fazlasını verin sağlam kart alın uğraşmayın böyle satıcılarla. zaten 9 ayda o kart 2-3 yıla eş değer çalışmıştır.
  • Adaşin fiyata takip...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • Herhangi bir aksilik cikmazsa urunleri Sali gunu elden aliyorum, gosterdigi anlayis icin kendisine tesekkur ederim
  • salı sallanmış takibe devam
  • rx570 lere iç çekerek bakıyorum
  • Kardeş nabtın asusu mu satın aldın onlarda yok bu kadar kart :)) Şaka bir tarafa en azından dürüstçe nasıl ürünler olduğunu açıklamışsın başkaları gibi madencilikte kullanılmış kartları tek tek günde 2-3 saat oyun oynandı diyerek satmaya çalışmıyorsun.
    Hayırlı satışlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rx 570 özelinde fiyat çok pahalı. An itibari ile forumda asus strix rx580 8gb modeli 1750 tl zaten. Exa dan alınma tr ürünü ve sadece aylık. Bilginiz olsun
  • Kartlar miningde mi kullanıldı ?

• Aynı karttan 4 tane olduğuna göre çok çok büyük ihtimal mining yapılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: DownClock01

Aynı karttan 4 tane olduğuna göre çok çok büyük ihtimal mining yapılmış.
    Başlards 15 20 taneydi zaten minningde kullanıldığı belliydi

• Arkadaş forumda şu ikinci el satış mevzusu açık olduğundan beri nerdeyse satış yaparım. Şu ana kadar da 30-40'tan fazla satış yapmışımdır. Bir o kadar da kendim forumdan ürün almışımdır. Hiçbir ilanımda alta yorum yapmayı kapatmayı fln da düşünmedim. Şu ana kadar madur ettiğim bir kişi de olmamıştır, belki sadece yarım gün, 1 gün geç göndermem gerekmiştir; o sorun olmuştur.

O kadar enteresan tipler var ki. Sanki sıfır, mağazada ürün satıyoruz. Kaldı ki maşallah ülkemde sıfır ürün satan mağazalar emin olun, burda ürün satan satıcılardan daha ahlaksız, daha terbiyesiz.

Yaw burası ikinci el ürün satma ortamı. Lütfen buraya sıfır kutulu ürün satan mağaza gibi bakmayın. Beklentinizi, isteklerinizi ona göre şekillendirin. Hayır alternatif de mevcut, git sahibinden, gittigidiyor ile daha güvenli alışveriş yap istiyorsan.

Kaç tane ürün sattım, saçma sapan insanlarla uğraşıyorum arada hala, neyse bu da bu işin cilvesi.

• Faturanın net tarihini ve orj. faturaların var olup olmadığını yazar mısınız. Etherum kazımında kullandığınız ayarlar, ısılar vb. gibi detayları da eklerseniz kartlarla ilgilenebilirim.
  • Referanslarını okumadan alışveriş yapmanızı önermem. Günlerce adres soruyorum gelip alacağım diye, mesajlara en erken 12 saat içinde cevap veriyor onda da bilgi yok, bir sonraki mesajı ertesi gün cevaplandırıyor. Cuma Ankara'ya gittim , Salı döndüm, teslim alamadım. En son Salı sabah alacağım diye anlaştık, son dakika almaya giderken diyor ki aceleye geldi vs kutu 2 tanesi ofiste. Yahu 2 haftadır yazıyorum , son 3 gündür de alacağım adres verin vs diyorum, aceleye gelmişmiş. Referans yorumunda basit bir eksik parçayı 1 ayda anca temin ettiği yazıyordu, gerçekten boşa değilmiş bu yorum yani. Hemen teslim etmezse ödemeyi kutuları gönderdiğinde yapmayı teklif ettim 2 kart için sadece, ona da yanaşmadı. Yani demem o ki fiyat uygun üç kuruş ama bu arkadaştan ürün almak için yaşadığınız strese sıkıntıya değmez. Ben görevimi yapıp uyarıyorum.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Uyarın ve kendi kendine yaşadığın psikolojin için teşekkür ederim.

32 tane referans gözüküyor profilimde, 31 tanesini başarılı bir şekilde gerçekleştirmişken 1 tanesini başarısız gerçekleştirmiş olmam herşeyin benden kaynaklı olduğunu ortaya koymaz. Şu an bu ilanda da 28 tane kartın 22 tanesini sattım ve geriye kalan son 4 kart için yorum yapıyorsun. Geriye kalan SATIŞ YAPTIĞIM arkadaşları da dinlemek lazım. Ondan sonra karar verelim, ben mi SATILMAMIŞ ÜRÜNÜ geç teslim etmişim (muamaya gel), yoksa sen mi alacağın ve daha parasını ödemedin ürün için gereksiz vesvese yapmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralhasanyigit

Uyarın ve kendi kendine yaşadığın psikolojin için teşekkür ederim.

32 tane referans gözüküyor profilimde, 31 tanesini başarılı bir şekilde gerçekleştirmişken 1 tanesini başarısız gerçekleştirmiş olmam herşeyin benden kaynaklı olduğunu ortaya koymaz. Şu an bu ilanda da 28 tane kartın 22 tanesini sattım ve geriye kalan son 4 kart için yorum yapıyorsun. Geriye kalan SATIŞ YAPTIĞIM arkadaşları da dinlemek lazım. Ondan sonra karar verelim, ben mi SATILMAMIŞ ÜRÜNÜ geç teslim etmişim (muamaya gel), yoksa sen mi alacağın ve daha parasını ödemedin ürün için gereksiz vesvese yapmışsın.
    28 kartın 22'sini sattım geri son 4 tane kaldı demişsiniz fakat 28-22= 6 kart kalmıs olması gerekiyor

• forumdaki en ucuz fiyat olmasına rağmen 2 aydır bir tane bile satamaman nasıl bir enteresansa artık 22 taneyi tek bir kişi aldı galiba.. Ben kartları almaya geleceğimi söylüyorum, 1 hafta peşinden koşuyorum 3 gündür yazıyorum cevap yok, yazıyorum ertesi gün cevap, sonra da yok aceleden kutular ofiste kaldı, miş miş miş de mış mış mış. dedim yine gelip alayım ama kutusu olmayanların kutusunu gönderirsin ödemeleri yollarım, yok peşin alırım ödemeyi. he alırsın işte peşin . ilanı güncelle peşin peşin. tabi mining devam ediyorsa ayda 100 liradan minimum 800 lira daha kazandırmıştır. güzel para. kaç derece çalışıyor acaba madem mining yapıyorsun bilgi de ver de ona göre talip olunsun. oda sıcaklığı ne, kartların ayarları, mining hızı ve sıcaklıkları fan devri ayarları vs herşey önemli. senin satmaya niyetin yok kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Referanslarını okumadan alışveriş yapmanızı önermem. Günlerce adres soruyorum gelip alacağım diye, mesajlara en erken 12 saat içinde cevap veriyor onda da bilgi yok, bir sonraki mesajı ertesi gün cevaplandırıyor. Cuma Ankara'ya gittim , Salı döndüm, teslim alamadım. En son Salı sabah alacağım diye anlaştık, son dakika almaya giderken diyor ki aceleye geldi vs kutu 2 tanesi ofiste. Yahu 2 haftadır yazıyorum , son 3 gündür de alacağım adres verin vs diyorum, aceleye gelmişmiş. Referans yorumunda basit bir eksik parçayı 1 ayda anca temin ettiği yazıyordu, gerçekten boşa değilmiş bu yorum yani. Hemen teslim etmezse ödemeyi kutuları gönderdiğinde yapmayı teklif ettim 2 kart için sadece, ona da yanaşmadı. Yani demem o ki fiyat uygun üç kuruş ama bu arkadaştan ürün almak için yaşadığınız strese sıkıntıya değmez. Ben görevimi yapıp uyarıyorum.
    Elden satmaması konusunda haklı olabilirsin de, sen kimseye önce ürün sonra para şeklinde satıyor musun ki adamdan isteyesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Elden satmaması konusunda haklı olabilirsin de, sen kimseye önce ürün sonra para şeklinde satıyor musun ki adamdan isteyesin?

Alıntıları Göster
    Alıntı yap mesaj atarken de göreyim cevap vereyim ben de. Benim böyle bir satışa ihtiyacım yok çok şükür. Benimle alışveriş yapıp bana kefil olacak eski ve sayısız referanslı adam var. Ben bugüne kadar bir alışverişte ne konuştuysam fazlasını yapmışımdır. Benimle bu arkadaş aynı durumda değil yani. Bunu idrak edecek forum bilgin ticaret zekan olduğunu sanıyorum. Kasıtlı bir mesaj bu belli. Bloklamışım seni. Acaba neden. Kötü konuşmak istemiyorum. Satıcı için de kötü kasıtlı bir şey yazmadım. Olanı söyledim. Abarttığım bir yer varsa düzeltsin. Mesajlara geç cevap veriyor, anlaşıp alma durumuna geldiğimiz zaman da kutu yok filan , ne yapalım yani almak için. Yalvarmak mı lazım. Bu fiyata aylardır ürünlerin satılmıyor olması normal değil zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Alıntı yap mesaj atarken de göreyim cevap vereyim ben de. Benim böyle bir satışa ihtiyacım yok çok şükür. Benimle alışveriş yapıp bana kefil olacak eski ve sayısız referanslı adam var. Ben bugüne kadar bir alışverişte ne konuştuysam fazlasını yapmışımdır. Benimle bu arkadaş aynı durumda değil yani. Bunu idrak edecek forum bilgin ticaret zekan olduğunu sanıyorum. Kasıtlı bir mesaj bu belli. Bloklamışım seni. Acaba neden. Kötü konuşmak istemiyorum. Satıcı için de kötü kasıtlı bir şey yazmadım. Olanı söyledim. Abarttığım bir yer varsa düzeltsin. Mesajlara geç cevap veriyor, anlaşıp alma durumuna geldiğimiz zaman da kutu yok filan , ne yapalım yani almak için. Yalvarmak mı lazım. Bu fiyata aylardır ürünlerin satılmıyor olması normal değil zaten :)

Alıntıları Göster
    Taam kazandın işte. Aldın oyunu. Vurdun 12'den. Bi uzaklaş hadi, baydın. Al sen gör diye alıntıladım; ama cevap yazma nolur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.