Şimdi Ara

ASUS DSL-N16 300MBPS VDSL2 DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM 199 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS DSL-N16 300MBPS VDSL2 DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM 199 TL

www.vatanbilgisayar.com
    ASUS DSL-N16 300MBPS VDSL2 DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-dsl-n16-300mbps-vdsl2-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2-modem.html

ASUS DSL-N16 300MBPS VDSL2 DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM 199 TL

• 4 senedir internet yavas diye restart atmadim. Cok memnunum cihazdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiye eder misiniz?
  • Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    dsl n16p'yi kullanıyorum ben de kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecanbjk

dsl n16p'yi kullanıyorum ben de kesinlikle tavsiye ederim.
    arasında ne fark vaR?
    4 ethernet portu yerine 2 adet var n16p'de ama ekstra olarak da usb girişi var paylaşım için.
  • Geçen hafta hepsiburada 189a sattı, P'lisi 219 lira şuanda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

4 ethernet portu yerine 2 adet var n16p'de ama ekstra olarak da usb girişi var paylaşım için.
    dsl ayarları ile interneti hızlandırma özelliği işe yarıyor mu? ben de özellikle lag vs engellemek için ince ayarları yapmak istiyorum.
    Eğer adsl altyapıda kullanacaksanız tavsiye ederim benim önceki modemime göre snr değerini gerçekten çok artırdı ve arayüzü bence çok başarılı.
  • quote:

Eğer adsl altyapıda kullanacaksanız tavsiye ederim benim önceki modemime göre snr değerini gerçekten çok artırdı ve arayüzü bence çok başarılı.
    adsl değil vdsl kullanacağım.

modemde dsl ayarları var ondan bahsediyorum.
    hattın alabileceği max hızı geçmesini sağlaması gibi bir durum yok yani hattı hızlandırması pek mümkün değil ama kesinlikle daha stabil bir hale getiriyor çünkü 3 farklı modemle snr değerlerini karşılaştırdım.

bir adet huawei modem bir de airties 5650 v2 ile karşılaştırdım sizde sonuç değişir mi bilemem bu ikisinden daha iyiydi asusa geçtikten sonra benim hat değerlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecanbjk -- 28 Kasım 2019; 20:25:47 >
  • quote:

hattın alabileceği max hızı geçmesini sağlaması gibi bir durum yok yani hattı hızlandırması pek mümkün değil ama kesinlikle daha stabil bir hale getiriyor çünkü 3 farklı modemle snr değerlerini karşılaştırdım.

bir adet huawei modem bir de airties 5650 v2 ile karşılaştırdım sizde sonuç değişir mi bilemem bu ikisinden daha iyiydi asusa geçtikten sonra benim hat değerlerim.
    yav hocam anlaşamadık

hızlanmasını vs istemiyorum ping sorununu düşürmek için snr margin gibi konulara müdahalede başarılı mı demiştim

snr ayarını el ile yapmadım kendi kurulumunu yaptığım gibi duruyor ve huaweide arada bir snr düştüğünden kesilen internet hiç kesilmedi aşırı stabil. Pİnge etkisi nasıl olur bilmiyorum çünkü pingi test etmedim hocam.
  • bu modeli tavsiye etmem, almayın aldırmayın diyorum. sorun yaşayan çok insan gördüm, kronik arızalı sapıtmaya meyilli bir cihaz. sadece görmek değil bizzat kendim de yaşadım. elimdeki dsl n16 hiçbirşey yokken görünür hiçbir problem dert olmazken günde 30 defa bağlantı koparmaya başladı. CRC paket kaybı verileri aşırı yükseldi. forumlarda biraz gezindim karıştırdım ve bu model ile vdsl konusunda aynı problemi yaşayan çok insan olduğunu gördüm naçizane önerimdir.
    hiçbir sorun yaşamadımgüzel makine diyenler istisnaya denk gelmiş olabilir umarım arızasız devam ederler şansları açık olsun
  • kopma problemi vs yaşamadım ama 2 oda yanda modem cekmiyor
  • haber verene teşekkürler hb de 219 luk n16p yi 2 gün yollamayınca iptal ettim, bunuda site dona dona bi şekilde aldık mağazadan teslim olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 28 Kasım 2019; 21:28:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.