|
ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (3. sayfa)

-
-
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın
Kullandığın modem ama yazılımsal olarak gerçekten çok iyi, donanımsal olarak ama bu modemle karşılaştırılamaz.. -
Dostum biliyorsun bir önceki konumuzda da böyleydi
Bana böyle sürüp gidecek gibi geliyor -
Çok güzel bir modeme benziyor Allah almayı nasip eder inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RickoAn itibariyle vatan bilgisayardan ön siparişi verdim bende. Ben Keenetic dsl 1200 den geçiyorum. Pişman etmeyeceğini umuyorum :)
Asus pişman etmez. Hayırlı olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RickoAn itibariyle vatan bilgisayardan ön siparişi verdim bende. Ben Keenetic dsl 1200 den geçiyorum. Pişman etmeyeceğini umuyorum :)
Hocam iki modem'in de hat değerlerini atabilir misiniz ?
Arasında ne kadar fark olacağını birçok kullanıcı merak edecektir.
Bu modemde inşallah ac88u da ki gibi path modunda sorun yoktur. -
-
Hocam işte ac88u modemde sadece fast olarak bağlanıyordu. Her iki modemi de aynı anda kullandım. Ac68u yu taktığımda fastpath modunda çalışıyordu. ac68u söküp ac88u yu taktığımda sadece fast modumda çalışıyordu. Bu yüzden ac88u da internet ve oyunlar benim için işkence idi.
Hatta geçen yıl bu konuda sizinle paylaşımda bulunmuştum.
Ac68u ve ac88u için resimleride buldum konuda.
Ac88u fast
Ac68u fastpath
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 7 Nisan 2021; 22:28:19 >
-
Hocam geçen yıl 1 ay uğraştım ac88u ile ama bir türlü verim alamadım. İnşallah dediğiniz gibidir. -
20 mbps upload nasıl alıyorsunuz hocam ? Turknet yapa mı kullanıyorsunuz ayrıca saha dolabı uzaklığınız nedir ?
Cihazın 4 dB snr ile crc, fec oranları güzel chipset farkını ortaya koyuyor.
Cihaz şu an Vizyon Bilgisayarda bulunuyor mu acaba? Gitsek alabiliyor muyuz indirimden faydalanarak?
-
quote:
Orijinalden alıntı: theraptorxCihaz şu an Vizyon Bilgisayarda bulunuyor mu acaba? Gitsek alabiliyor muyuz indirimden faydalanarak?
Hayır ellerinde yok, hepimiz bekliyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X