Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.656
Cevap
53
Favori
241.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gulmer

Ttnet Hipernet (VDSL) de telefon kutusundan modeme giriş kablosundaki kablonun içerisinde 2 uçmu yoksa 4 uçmu bağlanıyor. Hipernet e geçmeyi düsünüyorum ve Asus modem alacağım. bu soru aklıma takıldı. Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirseniz sevinirim

Normal 2 kablo. Bildiğiniz telefon hatti yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

Orijinalden alıntı: Gulmer

Ttnet Hipernet (VDSL) de telefon kutusundan modeme giriş kablosundaki kablonun içerisinde 2 uçmu yoksa 4 uçmu bağlanıyor. Hipernet e geçmeyi düsünüyorum ve Asus modem alacağım. bu soru aklıma takıldı. Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirseniz sevinirim

Normal 2 kablo. Bildiğiniz telefon hatti yani.

aynen normal hat. zaten hipere geçerken hiçbir şey değişmiyor. aynı kablolar aynı hat. ben de 3 gün önce geçiş yaptım hipere. akk hali hazırda dolduğu için hızımı test edemedim daha. pazar günü roket yapıp hızı da deneyeceğim.

download master ile ilgili olarak;

dün 2 adet küçük boyutlu dosya denemiştim aynı anda 500er mb lik 2 dosyayı da sorunsuz indirdi. sabah da işe gitmeden 2 tane büyük dosya ekledim 5gb ve 8gb boyutlarında. akşam gelince baktım ikisi de sorunsuz inmiş seed bile ediyor hiç güncellemedim korkuyorum :) şuan her şeyden çok memnunum. ps4 e port için falan biraz daha karıştıracağım şu 2 gün. modemi taktığımdan beri hatta kesilme yok 2 gündür aralıksız çalışıyor. açıkçası konuyu takip ederken burada serzenişte bulunan arkadaşları gördükçe korkmuştum baya ama şimdilik her şey yolunda. gerçi modemi karıştırdıkça milyon tane özellik milyon tane detayla karşılaşıyorsunuz. belki sadece tam anlamıyla hakkını verememek üzer beni. network hususunda yeterli bilgim yok. onun dışında kullanıcı dostu arayüzüyle, kasa kalitesiyle, download master ile ac desteğiyle 10 yıllık modem bence. zaten zamanın ötesinde bir altyapısı var bence cihazın. reelde 1gbit internet hızları hayal gibi geliyor.

bu arada çekim gücüyle ilgili; daha evvel kullandığım rt206 airties sıradan bir modemim vardı. onun 1 diş çektiği yerlerde bu 2 diş çekiyor öyle olağanüstü bir çekim gücü bekleyen üzülür. halbuki bence gayet yeterli. tabi kullanım tarzına göre değişir ya da komşuyla falan paylaşım yapanlar varsa onu bilemem. dediğim gibi çekim gücü konusunda mucize beklemeyin. modem biraz pahalı olunca ve üstünde eşek kadar 3 tane anten durunca insan ister istemez biraz beklentiye giriyor tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 26 Eylül 2014; 19:33:20 >

• Bu modemi bende almayı planlıyorum. gold dan 456 tlye gibi bir rakama aldım yazmıstınız. (Cakall adlı kullanıcı yazmış) indirim kuponumu kullandınız. veya özel bir kampanyamı (YKB nuvo gibi. suamki fiyatı 506 tl civarındada. bilgi aktarabilirseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gulmer -- 26 Eylül 2014; 20:32:27 >
  • magnet link'i download mastere nasıl ekleriz fikri olan var mı ?

edit: magnet adresini url kısmına yapıştırırsanız indiriyor.

az önce roketi etkinleştirip speedtest.net den deneme yaptım. türk telekom ofisi hattınız 20mbit falan görür en fazla demişti onların lafına aldanıp 24mbite kadar fibere geçtim. sonuç aşağıda.

Asus DSL-AC68U

bu arada benim cihazda zaten en güncel sürüm yüklü gelmiş 3.0.0.4.376_2072 var. güncelleme bulamıyor şuan.

bu gece downloadmasteri de baya zorlayacam. 6 tane sıralı dosya ekledim toplamda 150gb kadar dosya indirecek inş. hepsini başarılı bir şekilde bitirirse helal olsun. neticeyi bildiririm.

konu çok sakin paylaşım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 26 Eylül 2014; 22:30:20 >

• Arkadaşlar cihaz eksen bilgisayar da 443 tl. Ben aldım dün. Kullanıyorum ekran yansıtmaya falan kullandım On Numara. Yalnız bir şey soracağım. Bu download master nedir? Bana açıklanmasının? Mailime gokful7988@gmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: gogo79

Arkadaşlar cihaz eksen bilgisayar da 443 tl. Ben aldım dün. Kullanıyorum ekran yansıtmaya falan kullandım On Numara. Yalnız bir şey soracağım. Bu download master nedir? Bana açıklanmasının? Mailime gokful7988@gmail.com

Download master torent indiriyorsun pc gibi cihazın en muhteşem özelligi ekran yansıtma nedir?
  • Diyelim telefonunuzun ekran yansıtma özelliği var. Tv nin SMART özellikle ise lg samsung gibi, telefonunuza kurduğunuz wandershare mx player gibi, film seyrettiğinizde ekran yansıtarak tv nizden seyredebiliyorsunuz. Bu sadece film izlemekle sınırlı değil. Ben Xperia z1 kullanıyorum. Ağ üzerinden tüm ekranı ana ekran dahil yansıtabiliyorum. İpad air var. Ordada bunu yapabiliyorum. İşin en güzel kısmı 1080 P dual filmi hiç takılmadan oynanabiliyorum bu modemler. Umarım faydalı olmuştur bu bilgi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokeradam

quote:

Arkadaşlar cihaz eksen bilgisayar da 443 tl. Ben aldım dün. Kullanıyorum ekran yansıtmaya falan kullandım On Numara. Yalnız bir şey soracağım. Bu download master nedir? Bana açıklanmasının? Mailime gokful7988@gmail.com

Download master torent indiriyorsun pc gibi cihazın en muhteşem özelligi ekran yansıtma nedir?

dostum sende playstation var mı ? bütün ayarlarımı full yaptım ben. download master süper çalışıyor dün downloada attığım 150gb verinin %70 i inmişti sabah keza servers center ayarlarım da tamam wd tv live ile 1080p filmi sıfır takılmayla oynatabiliyorum hatta hard diskten daha hızlı :) yalnızca port açma işi kaldı. ps4 port açma konusunda yardıma ihtiyacım var.

• quote:

21 gb torrent i kesintisiz indirdi modem 4 gündür acik tek kopma yasamadim. Torrent olayini her seferinde yaziyorum ama muhtesem performans.
    Asus DSL-AC68U

bu hangi uygulama ? ai cloud mu yoksa download masterin kendi uygulaması mı var ayrıca ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

quote:

dostum sende playstation var mı ? bütün ayarlarımı full yaptım ben. download master süper çalışıyor dün downloada attığım 150gb verinin %70 i inmişti sabah keza servers center ayarlarım da tamam wd tv live ile 1080p filmi sıfır takılmayla oynatabiliyorum hatta hard diskten daha hızlı :) yalnızca port açma işi kaldı. ps4 port açma konusunda yardıma ihtiyacım var.

Ps4 var portları açtım aşagıdaki portları açıcaksın.
    Asus DSL-AC68U

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

quote:

Ps4 var portları açtım aşagıdaki portları açıcaksın.
    Asus DSL-AC68U

acemice bir şey soracağım burdaki rakamların benim sistemde farklı olma durumu var mı? network konusunda cahilim. aynen bunun aynısını yapıyorum ? bir de ps4 üzerinden yapmam gereken bir ayar var mı ?

• kratostol kullanıcısına yanıt
    Hocam çogumuz acemiyiz ben elimden geldigince herkese yardımcı oluyorum. Bazı kendini bilmezler bu konudan beni soguttu sadece yazılım bilgileri için giriyorum senin sorunu görünce cevapladım.
    Yapacagın ilk iş ps4 sabit ip vericeksin. Daha sonra ps1-ps13 kadar aynısını aç sistemde fark olmaz açılacak portlar aynı ne Nat hatası alırsın nede online oyunlarda hata kolay gelsin.
  • quote:

Hocam çogumuz acemiyiz ben elimden geldigince herkese yardımcı oluyorum. Bazı kendini bilmezler bu konudan beni soguttu sadece yazılım bilgileri için giriyorum senin sorunu görünce cevapladım.
    Yapacagın ilk iş ps4 sabit ip vericeksin. Daha sonra ps1-ps13 kadar aynısını aç sistemde fark olmaz açılacak portlar aynı ne Nat hatası alırsın nede online oyunlarda hata kolay gelsin.

hocam peki portları açmadan bir iki tane seçenek var yukarda '' tanınmış sunucu listesi'' ''ftp server port...'' gibi onlara ne seçmeliyim. bir de ps4 e sabit ip nasıl veririm? ps4 ağ ayarları kısmında bir ip adresi var o mu oluyor makinenin sabit ip si?
  • kratostol kullanıcısına yanıt
    Hocam kafayı karıştırma hiç WAN seçeneginden port yönlendirme gir port yönlendirmeyi etkinleştir evet de portları gir. Ps4 sabit ip verme işi alttaki video göre yaparsın kolay.

https://www.youtube.com/watch?v=ogTkE4Hr7ls
  • Arkadaslar suan en ucuz nerden alabilirim cihazi ? Birde vdsl ile kullanabiliyorum diymi?

• quote:

Hocam kafayı karıştırma hiç WAN seçeneginden port yönlendirme gir port yönlendirmeyi etkinleştir evet de portları gir. Ps4 sabit ip verme işi alttaki video göre yaparsın kolay.

https://www.youtube.com/watch?v=ogTkE4Hr7ls

eyv. çok tsk.
  • jokeradam siz dnz yi etkinleştirdiniz mi?

acaba port açmadan sadece ps4 e statik ip verip dnz etkinleştirsek yeterli olur mu? şuan bende dnz kapalı. sizin verdiğiniz portları aynen açtım ama çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım ?

acaba portları disable yapıp sadece dnz mi açsam çünkü zaten sizin sayenizde güç bela açtığım portun çalışıp çalışmadığını bile test edemiyorum

bu dnz hedisini biraz araştırdım da dnz etkinken zaten port devre dışı kalır diyorlar. dnz etkinse porta gerek yok diyorlar. ayrıca güvenlik zaafı olsa nolur hacker benim ps4 e girip neetcek herhangi bir kredi kartı falan tanımlamadım. en fazla benim psn hesabını hackler.

ps4 e statik ip verdim. çalışıp çalışmadığından emin olamadığım portlar aktifken sonra da sadece dnz aktifken biraz kullanacağım neticeyi yazarım.

yardımların için tekrar tsk.

bu arada download master uygulamasını kurdum ben de telefona ama sadece wifiye bağlı olunca çalışıyor. yani telefonun internetinden 3g ile dışardan bağlanmıyor bunun ayarı falan var mıdır modemde? yoksa hiçbir anlamı yok ki bu uygulamanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 28 Eylül 2014; 4:43:39 >

• port açmak için problem yaşayan arkadaşlar;
    http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Asus/DSL-N55U/
    linke gidip hangi program ya da oyun için port açmak istiyorsanız listeden bulup seçin. açacağınız portu hangi program ya da oyunda kullanacaksanız o oyun ya da programı kullanacağınız cihazın(bilgisayar ps3 ps4 nintendo vs.) ipsini yanında "Don't Skip This Step!" yazan yere yazın. eğer sizin program ya da oyun sizin belirleyeceğiniz bir portu kullanacaksa(utorrent vs gibi) "Port for incoming connections" yazan yere o portu yazın. daha sonra aşağıdaki resimlerde ne görüyorsanız aynısını uygularsanız istediğiniz portları açmış olursunuz.(aynı siteden başka marka modemler için de port açmanın nasıl olduğunu bulabilirsiniz)

• quote:

Orijinalden alıntı: NSymptom

port açmak için problem yaşayan arkadaşlar;
    http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Asus/DSL-N55U/
    linke gidip hangi program ya da oyun için port açmak istiyorsanız listeden bulup seçin. açacağınız portu hangi program ya da oyunda kullanacaksanız o oyun ya da programı kullanacağınız cihazın(bilgisayar ps3 ps4 nintendo vs.) ipsini yanında "Don't Skip This Step!" yazan yere yazın. eğer sizin program ya da oyun sizin belirleyeceğiniz bir portu kullanacaksa(utorrent vs gibi) "Port for incoming connections" yazan yere o portu yazın. daha sonra aşağıdaki resimlerde ne görüyorsanız aynısını uygularsanız istediğiniz portları açmış olursunuz.(aynı siteden başka marka modemler için de port açmanın nasıl olduğunu bulabilirsiniz)

FİFA 15 yok listede. sadece dnz etkinleştirsek nasıl olur?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.