Şimdi Ara

asus deluxe nf4+sempron2600 (75 ytl)+512ddr twinmos(40 ytl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakart müthiş donanımlı.....8 sata firewire gb lan donanım izleme ve oc için geniş seçenekler full + full birşey..asus un deluxe serisini bilenler bilir zaten...tam modeli asus k8n4-e deluxe resimden görebilirsiniz ne kadar zengin olduğunu=)

anakart ile ilgili bilgi : sorunlu diye garantiye gönderdim ancak sorunsuz diye geri gönderdiler..bu konuda attıkları maili size yollayabilirim=) denemeden yollayacağım sıkıldım çünkü çok uğraştım alırsınız belki sorunsuz çıkar..sorunlu çıkarsa garanti mevcut..fiyat uygun tutulacak benim tespit ettiğim sorunu ise denediğim pci x veya pci kartlarda sürekli vga sorunu vermesi...

sempron 2600+ büyük ihtimal garantisi var anakartla alınmış olması lazım çünkü..ama emin değilim ...fanı mevcut sorunsuz..

twinmos 512ddr400 cl 2.5

hepsi 110 ytl....anakartı anlattım onun için alanda kalacaktır parçalar...sempron ve twinmos kesin çalışmakta..anakart dediğim gibi çalışıyor dediler ben birşeyi eksik yapıyorum sanırım....iade yoktur

ayrı ayrı başlıktaki gibi olur

temsili resim

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 12 Kasım 2007; 1:36:54 >

• anakart ile ilgili boğaziçinden gelen mail :

• takas ikinci el e21xx serisi işlemci ile olur....sıfırlarının fiyatını göz önüne alarak uygun fiyat veriniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.