Şimdi Ara

ASUS A9550 İLGİNÇ BİR SORUN!!!(RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar... pes 6 oynarken bir anda ekran donuyor ve aşağıdaki uyarı penceresi çıkıyor. pek fazla oyun oynamam. bazen de counter 1.5 oynuyorum ama onda böyle bir sorun yok.
    bu arada gönderme dedikten sonra "yeni ayarların etkin olabilmesi için bilgisayarınızı tekrar başlatmak ister misiniz?" diye bir soru penceresi geliyor.
    sorun sizce ne olabilir? ben böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum. bu arada en güncel driver yüklü sistemde...

ASUS A9550 İLGİNÇ BİR SORUN!!!(RESİMLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 30 Ağustos 2007; 19:23:18 >

• acaba ekran kartına yapılan o\c den dolayı olmasın.kartın ayarlarını sıfırlamak bu sorunu çözebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

acaba ekran kartına yapılan o\c den dolayı olmasın.kartın ayarlarını sıfırlamak bu sorunu çözebilir

o\c olayını hiç bilmem. şimdiye kadar da hiç girmedim o olaya.
  • dün yine 4 maç yaptım sorunsuz. 5. de bu hatayı verdi yine. arkadaşlar acil yardım bekliyorum....
  • ati control center yüklü mü?eğer öyleyse ayarlarında vpu recover seçeneğini kaldır..sorunu ekran kartı bölümünde arat..bu sorun ati kartlarda oluyordu..kullanmadığım için net bilemiyorum..hatta bana sorarsan control center yüklüyse komple kaldır yalnızca driverları kalsın
  • Benim kart çok ısındığı zaman bu hatayı veriyordu. Sıcaklığı kontrl et hatayı aldıgın anda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

ati control center yüklü mü?eğer öyleyse ayarlarında vpu recover seçeneğini kaldır..sorunu ekran kartı bölümünde arat..bu sorun ati kartlarda oluyordu..kullanmadığım için net bilemiyorum..hatta bana sorarsan control center yüklüyse komple kaldır yalnızca driverları kalsın

teşekkürler zeus... dediğin gibi bir ayar varmış control center bölümünde. kaldırdım bakalım inşallah bir daha böyle bir sorun yaşamam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

quote:

ati control center yüklü mü?eğer öyleyse ayarlarında vpu recover seçeneğini kaldır..sorunu ekran kartı bölümünde arat..bu sorun ati kartlarda oluyordu..kullanmadığım için net bilemiyorum..hatta bana sorarsan control center yüklüyse komple kaldır yalnızca driverları kalsın

teşekkürler zeus... dediğin gibi bir ayar varmış control center bölümünde. kaldırdım bakalım inşallah bir daha böyle bir sorun yaşamam...

ayarı kaldırdım şimdi de direk kitleniyor oyun. tek fark bu uyarı penceresi gelmiyor...

• quote:

quote:

quote:

ayarı kaldırdım şimdi de direk kitleniyor oyun. tek fark bu uyarı penceresi gelmiyor...

evet olması gereken de bu zaten. o uyarı hatayı ati'ye bildirmek için zaten. kaldırırsan kilitlenir. benim 9550'de de aynı sorun olmuştu. problemi kartın agp hızını biostan 4x'e düşürürerek çözmüştüm zamanında..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.