bu öğleden sonra elime geçti kargoyla. orjinal kutusunda. çok güzel. sli yapmayı düşünmüyorsan tabi.
internette doğru dürüst bir inceleme bulamadım bu kartla ilgili, umarım bu başlığa yazan birileri olur da fikir sahibi olabiliriz. ben msi neo 4, asus a8n-e, epox 9npa ultra arasında seçim yapmaya çalışıyorum...
walla bence asus alma derim ben çok kötü ya ben aldım beni sürüm sürüm süründürdü sonra geri iade ettim ABIT aldım.
asusta amd işlemciyle sorun yaşadım bios update istiyordu ve açılışta yapılacak update i koymamış adamlar siteye ya windows ya dos tan update edin diyor dosta veya windows ta çalışan prg için update dosyası koymuşlar sitelerine! nasıl bir mantıksa
işlemciti tanıması için windowstan update ediliyor
quote:
Orjinalden alıntı: agressive
walla bence asus alma derim ben çok kötü ya ben aldım beni sürüm sürüm süründürdü sonra geri iade ettim ABIT aldım.
asusta amd işlemciyle sorun yaşadım bios update istiyordu ve açılışta yapılacak update i koymamış adamlar siteye ya windows ya dos tan update edin diyor dosta veya windows ta çalışan prg için update dosyası koymuşlar sitelerine! nasıl bir mantıksa
???
Hangi işlemciydi bu tanımadığını söylediğin işlemci,merak ettim de???
quote:
Orjinalden alıntı: kamikazeden
quote:
Orjinalden alıntı: agressive
???
Hangi işlemciydi bu tanımadığını söylediğin işlemci,merak ettim de???
3700+
Eski bir model anakart alıp yeni işlemci takarsanız başta tanımamazlık olabilir normaldir, bu illa asus kötüdür anlamına gelmez, 4-5 yıl önce abit bi anakart almıştım (abit KT7 yurt dışından) geforce2 ultra ekran kartımla hangi oyunu acarsam acim direk çakılıyordu netde araştırdım agp ye bağlı mosfetin 3.2 volttan daha yukarısını geçirmediğni öğrendim oysa gf2 ultranın oyunlarda 3.5 volta ihtiyaçı varmış, abit web sayfasında iyi bir güç kaynağıyla sorunun düzeldiğini söylemiş, denedim başkalarıda denemiş nafile, direk psu dan mosfetin çıkış ayağına 3.5 volt hat çektim düzeldi demek istediğim beli zaman ve modellerde her markanın sorunlu ürünleri olabiliyor.
A8N-E ye gelince hiçbir sorunu yok işlemci beslemesi iyi, cpu ve diğer bileşenler gayet serin çalışıyor, güney köprüsü 6000 devirli bir fanla soğutuluyor pasif deil yani şimdilik gürültüsüz ama ilerde nolur bilemem, 2-3 aydır kullanıyorum daha ne mavi ekran ne donma ne kilitlenme hiçbişi yok, yalnız asus anakartların saphire marka ati kartlarıyla yer yer sorun çıkardığını duydum ve gördüm fakat bütün atilerle deil saphire marka olanlarla, eğer butip bi ekran kartın yoksa senin için A8N-E iyi bir seçim olur.