Şimdi Ara

ASUS A6JC - Sizlerin fikrini ogrenmek istiyorum..Lutfen onerileriniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben notebook almayi düşünüyorum en fazla 1400 $ +kdv verebilirim...Daha once notebook konusunda hic deneyimim olmadi....Ben Asusun bu modelini düşünüyorum..;

>>>>>> http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9133&productid=bd700618 ....

Diger markalara baktigimda ayni ozelligi tasiyan notebook larin cok daha fazla fiyat verdigini gordum...Bana ne icin kullanacaksiniz diye sormayin bir cok islevi yerine getirecek fiyat ve performansi iyi bir notebook ariyorum.....Notebook ile ilgili bir cok ayrinti var ...Mesela islemci olarak ; core duo , sonoma , centrino vs vs vs .......Bunlar arasinda hangisini tercih etmeliyim...Bu sectigim core duo diyor ben hic anlamam bu islerden sadece iyi pc kullanirim :) ....Sizce verebilecegim paraya gore bu modelden daha iyi bir notebook bulabilir miyim....3 gune kadar almayi dusunuyorum...Farkli marka veya modeller konusunda onerilerinizi alabilirim...

Rica ediyorum bana tavsiyelerde bulunun...Simdiden tskler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comandante_ -- 28 Ağustos 2006; 17:58:14 >

• aynı model hakkında zaten forumda yorumlar yapılmıs!!

http://forum.donanimhaber.com/m_8917358/tm.htm
  • Nasıl aynı özellik daha fazla fiyata ya,
    acer,dell ve packard bellin daha ucuza ve bence daha iyi olan modelleri mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Nasıl aynı özellik daha fazla fiyata ya,

arkadaşa katılıyorum. özellikle dell in 6400 modelini önerebilirim. istediğin özelliklerin bi çoğunu barındıran bi model. üzerindeki ekran kartıyla çok rahatda oyun oynatır.
  • Evet daha ucuza daha özellikli makine mevcut bu da güzel ama fiyat biraz pahalı dell olabilir biraz araştırırsan daha uygun şeyler var bi bak
  • walla bn a6jc kullanmaktayım cok da memnunum performansı falan cok guzel alcak olanlara tawsiye ederim malzeme kalıtesı we gorunus olarakda cok guzel.hp nin bi makınası gelmıstı hiç beenmemıstım oyuncak gbi gelmıstı bana her tarafından mor ışıklar falan o ne yaw.asus gercekten kalıtesını hıssttırıyor yanı
  • peşin de 1299+kdv ye bulabilirsin o ürünü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    urun tavsiyeniz lutfen...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: enreka_tr

Evet daha ucuza daha özellikli makine mevcut bu da güzel ama fiyat biraz pahalı dell olabilir biraz araştırırsan daha uygun şeyler var

quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Nasıl aynı özellik daha fazla fiyata ya,

Arkadaslar o modelleri buraya yazsaniz ve bana karsilastirma firsati verseniz ??...

Bu arada madem daha ucuza ayni ozellikte laptop bulunuyor...Bana verecegim bu paraya gore alacagim en iyi notebook modelini ve markasini yazar misiniz ?

quote:

özellikle dell in 6400 modelini önerebilirim. istediğin özelliklerin bi çoğunu barındıran bi model. üzerindeki ekran kartıyla çok rahatda oyun oynatır

Dostum sagolasin onerin icin , diger arkadaslardan da tavsiye ve yardimlar bekliyorum...simdi ozellikleri kiyasladigimizda ekran kartini bir kenara koyarsak diger tum ozellikler olarak asus A6jc , dell 6400 den iyi degil mi ???

buyrun ozellikleri yazayim size

DELL INSPIRON 6400

Agirlik: 2.8kg
    Bellek: 512MB DDR2 533Mhz bellek
    Bluetooth: Var
    Ekran: 15.4" WXGA TFT Parlak LCD Ekran, 1280x800 Çözünürlük
    Ekran Karti: ATI MOBILITY™ Radeon™ X1400 256MB Ekran Kartı
    Ekstra: Multimedya Kontrol Tuşları, Media Direct Özelliği
    Ekstra: Notebook Çantası
    Garanti Süresi: 2 Yıl
    Islemci: Intel® Core Duo İşlemci T2300 (1.66GHz, 2MB L2 cache, 667 Mhz. FSB)
    Isletim Sistemi: Microsoft® Windows® XP Home Türkçe
    Klavye - Mouse: Türkçe Q Klavye, Touchpad Mouse
    Modem - Ethernet: 56K faks-modem, 10/100 ethernet kartı
    Optik: DVD-RW Sürücü
    Pil: 6 Hücreli Li-Ion pil
    Portlar: S-Video çıkışı, IEEE1394, 5li Kart Okuyucu, 4xUSB 2.0 port
    Sabit Disk: 80GB 5400rpm SATA sabit disk
    Ses: MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör
    Slot: EXPRESS CARD SLOT
    Wireless: Dell™ Wireless 1390 802.11b/g
    Yonga seti: Intel® 945PM chipset

ASUS A6JC

Marka : ASUS
    Ürün : A6Jc CENTRINO DUO 1.83GHz 15.4'' 100GB NOTEBOOK
    Ürün Kodu : ASUS.NB.A6JC183DR
    İşlemci : Intel Core Duo T2400 işlemci (1.83GHz/2MB,667MHz)
    LCD Ekran : 15.4'' WXGA (1280x800), Color Shine
    Yonga Takımı : Intel® 945PM/ICH7M
    Grafik Arabirimi : nVidia GeForce Go 7300 TurboCache
    Grafik Bellek : 128MB dahili, anabellekten 256MB paylaşımlı
    İşletim Sistemi : Windows® XP Home (Türkçe)
    Ağırlık : ~ 2.85kg
    Anabellek : 1GB DDR2-533
    Sabit Disk : 100GB
    Optik Sürücü : 8x Super Multi DVD yazıcı
    Modem : 56K
    Ethernet : Gigabit + Intel 802.11a/b/g WLAN
    Bluetooth : Var
    Pil Ömrü (Ençok) : ~ 3 - 3.5 saat (Li-Ion)
    Bellek Kapasitesi : 2GB (2x SODIMM)
    USB : 4x USB2.0
    Firewire : 1
    PCMCIA : 1xTip II
    TV-Out : Var (S-Video)
    Ses : AC 97 Stereo
    Ölçüler : 354x284x35.2mm
    Diğer : Dahili 1.3MP Webcam Kamera
    : Audio DJ, Power4Gear+ Teknolojisi
    : Dahili Kart Okuyucu, DVI dijital bağlantı
    Hediyeler : Taşıma Çantası, Mouse

islemci olarak da , ram olarak da , harddisk olarak da , dahili cevre birimleri olarak da asus a6jc daha iyi degil mi dostlar ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comandante_ -- 28 Ağustos 2006; 17:39:14 >

• OZMAN listene birde hp phaVİLİON 5158 i koy.1299 dolar+kdv ye düşmüş.
    ozellikler imzamda yaziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

OZMAN listene birde hp phaVİLİON 5158 i koy.1299 dolar+kdv ye düşmüş.
    ozellikler imzamda yaziyor

Sagol kardesim , onerin icin hemen bakiyorum..
  • islemcii, ram olarak daha usutun. asusun hdd si 4200 100hb, dell in 80 gb 5400, cok buyuk fark olmasada 5400 tabiki daha ii. asus ta webcam olmasıda gusel bisey tabi. ekran kartını bi kenara koyarsak genel olarak baktıgımızda bence asus.
  • Bir cok arkadas daha ucuza ayni ozellikleri tasiyan , hatta daha iyi modeller var demis...onlardan ricam bana daha ucuza ayni ozellikte veya daha iyi modeller onermeleri degil....Bu verebilecegim paraya yani 1400 $ +kdv ye alabilecegim en iyi notebook u onermeleri....

Simdiden tsk ederim...Burayi takip ediyorum...
  • daha ucuza daha yi ozellik istersen, ozman malzeeme,kasa,ekran kalitesinden taviz vermek zorunda kalırsın.
    eger bunlar da iyi olsun dersen zaten secimlerin belli.hp,dell,asus,toshiba,sony
  • quote:

daha ucuza daha yi ozellik istersen, ozman malzeeme,kasa,ekran kalitesinden taviz vermek zorunda kalırsın.
    eger bunlar da iyi olsun dersen zaten secimlerin belli.hp,dell,asus,toshiba,sony

Sagol dostum dedigim gibi eksigim bu konularda , bu konuda da bilgilenmis oldum..Peki sen bana 1400$ +kdv yani yaklasik 2.500 ytl ye oneribelecegin marka ve modeller yazabilir misin....Bu forum sayesinde alacagim notebook belirleyecegim...Danisacak kimsem yok.....tskler
  • arkadasım sn gonul rahatlııyla asus a6jc al.bn senı anlıorum hergun saatlerce bılgısayar basında o mu bu mu su mu dıe en sonunda bunu aldım mayıs ayında aldım bn bunu o zamandan beri kullanıorum cok memnunum performansı guzel hdd sini 4200 diye kotuleyenlere bakma performansı gayet guzel we sessiz zaten kalıtesı hakkında fazla bişi dememe gerek yoktur.fiyatıda dusmus bn aldıımda 1599+kdv idi1024 te most wanted oynadım su an call of duty 2 oynuorum grafik performansı da guzel kacırma bnce
  • quote:

Orjinalden alıntı: comandante_

quote:

daha ucuza daha yi ozellik istersen, ozman malzeeme,kasa,ekran kalitesinden taviz vermek zorunda kalırsın.

Sagol dostum dedigim gibi eksigim bu konularda , bu konuda da bilgilenmis oldum..Peki sen bana 1400$ +kdv yani yaklasik 2.500 ytl ye oneribelecegin marka ve modeller yazabilir misin....Bu forum sayesinde alacagim notebook belirleyecegim...Danisacak kimsem yok.....tskler

...eger hp phavilion dusunursen imzamdaki makina 2.150 ytl civarina dusmmus(daha once bahsetmiştim)buna 512 lik bir ram ilaveside yaparsin 2.250 yr falan gelir.
    ....sony dusunur isen sony vaio fe 11m var.ozelliklerini vede fiyatini linkte veriyorumhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=20885
    ....birde sony de su model var ekran karti ilkine gore daha ustun http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=20306
    ...asus olarak zaten bulduun model var.
    ...dell dusunursen dell insirion 6400 var(ama ekran karti ati x1400 256 mb olani)

todhibada maalesef ayrık ekran kartli bir model bulamadim bu fiyatalra.bunlarin içinde hepsi guzel makinlar.sony ve hp içlerinde en kaliteli malzeme ses ekran kalitesine sahip olanlar.ancak dell ve asus da fena diil.
    secim konusu gercekten cok zor.haklısın.bende aylarca araştırdım,soora duo cıktı hadi duo olsun dedim,en fazla 2.200 ytl diodum 2.600 ytl ye hp mi aldim.bak simdi 2.150 ytl.bunlar maalesef hep boole.yenisi cıktikca eski kaliyor aldiin model ve fiyati dusuyor.
    ancak benim tavsiyem biraz daha sabredebilirsen duo 2 ler cikince bu duo lar da birazcık daha fiyat düşüşü olabilir.
    ozman soole duo 2.0 lik 1 gb ram lik ekran karti guzel bir toshiba,hp yada sony yi yada asus u ayırdıın butceye uygun bulabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: bugattix

islemcii, ram olarak daha usutun. asusun hdd si 4200 100hb, dell in 80 gb 5400, cok buyuk fark olmasada 5400 tabiki daha ii. asus ta webcam olmasıda gusel bisey tabi. ekran kartını bi kenara koyarsak genel olarak baktıgımızda bence asus.

asusun hdd si seagate 100 gb 5400 rpm 8 mb cache dun A6jc aldım hızlı sistem etiketli Everestte bu şekilde çıkıyor!
  • ekran kartı go 7300 128 mb dahili 384 mb de tc destekliyor toplamda 512 mb kadar cıkabılıyor!
    yakında bütün testleri bitirince yorumlarımı bir baslık altında yazarım
  • hayırlı olsun arkadasım bak bunu oorendıım ıı oldu bn de emın deıldım bnmkının hdd sine 4200 mu 5400mu die
  • sende bir everest le kontrol et
    yanlız bu bilginin dogrulugu ne kadardım tam bılmıyorum şimdiye kadar yanlıs gosterdıgınıde gormedım!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.