ya bende asus 8800 gt 512 mb var.. oyunlarda anti leasıng hep kapalı tutuyorum.. actıgımda kac olması gerekıyor benım ekran kartı ıcın.. yanı en uygun u kac olması lazm 2x mı 4x mı kac bılen varsa yardmcı olabılır mı lutfen.. bı ıkı kere denedım actım oyun kasmaya baslıyor o yuzden kapalı tutuyorum..
bu arada sıstemım c2d 2.66, asus 8800 gt, 500 gb seagate 32 mb, asus p5kc ana kart, 2x1 gb 800 mhz kıngston, gigabyte x type atx kasa 460 watt..
yardımlarınız ıcın sımdıdn tesekkurler..
anti leasing
Kasıyorsa açmazsın. Ya da kasılmaya başlayana kadar artırırsın. Kişiye özel limiti yoktur bunun. Kolay gelsin.
Oyundan oyuna değişir. Ben call of duty de 4X açarken crysis de hiç açmıyorum mesela. Performansına göre değişir sabit bişey yok.
Asus kazık firma diye bilinir ya, anti-leasing diye görünce bi an aklımdan Asus markası altında farklı farklı işler geçti
hmm anladım saol arkadaslar.. Frontlines - Fuel of War oyununda 2x bıle cok asırı kastırıyor anlamadım.. o kadar para verdım bıde asus dıye aldım ekran kartıyı sadece goruntu ayarları yuksek tutuyorum ve cozunurlugu oyle rahat calısıyor ama anti-leasıng acınca kasıyor.. ekran kartıyı degıstıreyım guzel bı tane alayım ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme