Şimdi Ara

ASUS 27' MX279H MONİTOR KULLANICILARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
585
Cevap
11
Favori
55.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ips monitörler oyunculara uygun değil diye birşey yok. O ghosting sorunu 5 msden sonra kalmadı. Zaten tn panellerde yazan değerler de genelde gerçek değer olmuyor. İps panel monitör şu açıdan oyunculara uygun değildir, adam gidipte sisteme örneğin 7850 gibi bir kart alıp yanına ips panel monitör alıyorsa evet ona uygun değildir. Çünkü monitöre o kadar para vermek yerine daha iyi bir ekran kartı alsa çok daha faydalı olur.
  • fullerde gözle görülecek bi fark göremiyorum ben.haa çok incelersin dikkatli bakarsın 2 monitörü karşıan koyup aynı 2 sistemde karşılaştıtrsın o zaman belki farkı anlarsın ama kullanıcılarımız bilinçleniyor artık işin eğlence kısmına bakalım.kartı taktık grafik 10 numara ee daha ne olsun.

Oyuncu arkadaşlar dikkatli olsunlar.

http://www.digitalversus.com/lcd-monitor/asus-mx279h-p14957/test.html

Orijinalden alıntı: MasTek

Arkadaşlar. Monitörün ghosting değeri çok yüksek. 12 ms. Ben de bu yüzden vazgeçtim.

800 tl ye 27 inc monitör alıyorsun daha ne arıyorsun (hangi monitörü almalıydım acaba bu fiyata ) oyunlarda ghosting olayı görmedim eski monitörümden daha iyi (SAMSUNG 22 BW 226 ) ha bir eksiği 2560x1440 olmaması çözürnülük arttıkca ekran kartının performansı düşüyor bende nvidea GTX 480 ekran kartı var 1920x1080 ev kullanıcılarına bana fazla ve yeterli... 3-5 sene sonra deyiştiririm şimdiden bukadar kasmama neden yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolom -- 31 Aralık 2012; 14:37:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bolom

quote:

Arkadaşlar. Monitörün ghosting değeri çok yüksek. 12 ms. Ben de bu yüzden vazgeçtim.

800 tl ye 27 inc monitör alıyorsun daha ne arıyorsun (hangi monitörü almalıydım acaba bu fiyata ) oyunlarda ghosting olayı görmedim eski monitörümden daha iyi (SAMSUNG 22 BW 226 ) ha bir eksiği 2560x1440 olmaması çözürnülük arttıkca ekran kartının performansı düşüyor bende nvidea GTX 480 ekran kartı var 1920x1080 ev kullanıcılarına bana fazla ve yeterli... 3-5 sene sonra deyiştiririm şimdiden bukadar kasmama neden yok

Parasını hak eden bir monitör arıyorum diyelim. Siz farketmeyebilirsiniz ama 12 ms gibi bir değer ips olan bir monitör için çok fazla. Fiyatı ne kadar olursa olsun. Dell U2711 de bile (Normalde Asus dan daha iyi bir panele sahip) forumda bir arkadaş ghosting olayını filmlerde çok sık rastladığından bahsetmişti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bolom

quote:

Parasını hak eden bir monitör arıyorum diyelim. Siz farketmeyebilirsiniz ama 12 ms gibi bir değer ips olan bir monitör için çok fazla. Fiyatı ne kadar olursa olsun. Dell U2711 de bile (Normalde Asus dan daha iyi bir panele sahip) forumda bir arkadaş ghosting olayını filmlerde çok sık rastladığından bahsetmişti.

ben memnunum ghosting mosting görmedim sizde daha iyi bir monitör alın.....12 ms den az olan Türkiyede satılan 27 inc IPS monitör tavsiye edebilirmisiniz . asus ne demiş Sert ve oyun merkezli rahatTracer Ücretsiz Teknoloji gölgelenme ve video oynatma sırasında izleyiciler ortadan kaldırarak, ASUS monitörlerin tepki süresini geliştirir. Bu MX279H oyun sırasında ipeksi yumuşak hareket ile sıvı ve net video oynatma sağlar böylece 5ms tepki süresi ile sonuçlanan, gerilim seviyeleri kontrol ederek yapar.demiş bana göre doğru demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolom -- 1 Ocak 2013; 15:40:24 >

• Monitörün paneli LG'nin öyle ahım şahım bir panel değil nokta aralığı yüksek ve çözünürlük düşük yukarıda yazımda belirttiğim gibi test yapanlar bu monitör high end oyuncular için değil diyorlar.(IPs panel olmasına ragmen renk uyumuda düşük )Grafikerlerinde isteklerine cavap vermiyor yani arada kalmış bir monitör fiyatıda zaten açıklıyor yoksa asus'un bazı TN panelli monitörleri bile bundan fiyat olarak iyi neden diye düşünmedinizmi. ? Kısacası orta halli bir 27 ev monitörü. Bu kötü bir monitör demek değil hatta bir çok kişi için yeter bile ama yanlış bilgilendirme yapmayalım.
  • bu monitör hakkında daha yorum yapmıyacağım siz kağıt üzerinden yorum yapıyorsunuz ben kullanıcı olarak yorum yaptım. başka biri bu monitörü alıpta kullanıcı olarak yorum yapmasını merakla bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolom -- 2 Ocak 2013; 13:36:16 >

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

dell u2713 marka monitor (2560x1440) ips led panel sipariş hem oyun hem hd film belki TV amaçlı kullanım düşünüyorum..umarım oyunlarda rahatsız etmez..1920x1080 27" için düşük çozunurluk bencede..

Hocam LG EA83 al derim ama siparişle geliyormuş

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

dell u2713 marka monitor (2560x1440) ips led panel sipariş hem oyun hem hd film belki TV amaçlı kullanım düşünüyorum..umarım oyunlarda rahatsız etmez..1920x1080 27" için düşük çozunurluk bencede..

artık siparişi ve kaporayı verdim geri dönüş biraz zor önümüzdeki hafta teslim edecekler inşallah..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

artık siparişi ve kaporayı verdim geri dönüş biraz zor önümüzdeki hafta teslim edecekler inşallah..

hayırlı olsun hocam fiyatı ne kadar ?

• saolun hocam bana 1690tl civarına trimshoptan geldi..
  • @EcZaNeT

tekrar hayırlı olsun sorunsuz bir şekilde gelir ve kullanırsın inşallah çok iyiymiş cihaz
    fiyatı beni aştı ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 4 Ocak 2013; 13:36:56 >
  • pahalı monitör çözürnülüğü için bu kadar para verilmez tabi profesyonel bir şey yapıyorsan ozaman başka ben o parayı verdikten sonra 3D monitör alırım 27 inç için 1920x1080 monitör ev kullanıcısı için yeterde artarda unutmayın 1680x1050 modelden yukarı çıktık...

saolun hocam bana 1690tl civarına trimshoptan geldi..

Türkiye şartlarına göre fiyatı biraz yüksek olsada okuduğum yorumlara ve özelliklerine göre parasını hak eden canavar bir monitör.Güle güle kullanın Elinize geçtiğinde detaylı bir inceleme yaparsanız sevinirim.
    Lakin bir lafa bakarım, laf mı diye?
    Birde söyleyene bakarım, adam mı diye?
  • hayırlı olsun . monitör tasarım olarak gerçekten çok iyi ve üzerindeki multimedia hoparlörler gerçekten iyi gibi geldi ben biraz tasarım meraklısı olduğumdan gördüğüm zaman ilgimi çekti . sizden kullanıcı deneyimleri fotoları bekliyoruz bu arada bu ürün 1500 tl nin üzerindemi ?
    ASUS PB278Q 2560x1440 WQHD LED Backlit 100%
    kurcalarken gordum cozunurlugu faln yuksek yalnız turkıye gelmemıs...

ASUS PB278Q
    Video Girişleri HDMI 1.4, DispayPort 1.2, DualLink DVI, Dsub
    Panel Türü PLS
    Piksel Aralığı 0,233 mm
    Renkler 16,7 Milyon
    Parlaklık 300 nit
    Kontrast Oranı 80,000,000:1
    Tepki Süresi 5ms GTG
    İzlenebilir Boyut 27 "
    Karar 2560x1440
    Görüş Açısı 178/178 Yatay / Dikey
    Backlight LED
    Güç Tüketimi (çalışma) <60W
    Güç Tüketimi (bekleme) <0.5W
    Ekran Tedavi Yansımasız
    Yüksekliği Ayarlanabilir Evet
    Eğmek Evet, +20 ~ -5 derece
    Pivot Evet
    Dönebilen Evet
    VESA Duvar Montajı Evet, 100mm
    Ölçüler w / Baz (GxYxD) 23.3 "x 21.7" x 8.5 "
    Ağırlık 19,4 £.
    Ek Özellikler 3.5mm ses giriş ve çıkışı, Kensington kilidi portu, 3W stereo hoparlörler
    Sınırlı Garanti 3 yıl, parça ve işçilik
    Aksesuarlar DVI kablosu, VGA kablosu, Ses kablosu, DisplayPort kablosu, HDMI kablosu, Güç kablosu
    Fiyat $ 699 (2012/10/17)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.