Şimdi Ara

Asuman Krause'nin sevgilisi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
2
Favori
16.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BatuB

N'olmuş?

İnsanları kilolu diye aşağılamamak lazım.

inceden tık tık yaa çok ince anlayana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

buna uyuz oluyom ben disko kralına cıkıyodu abuduk gubidik hareketler laflar felan vur azına sussun

bende sana

[20 TL] borcunu [8] aydır ödemeyen YALANCI "ScreaMOuT" # Mert Efe - Sarıyer
  • yuh ya
  •  Asuman Krause'nin sevgilisi
  • asuman da nefes alsın yeter diyor heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakir38

paranın acamadıgı kapı acamadıgı bacak arasi yoktur.

Bknz:Züğürt tesellisi..

• Wipe Out da fazla samimilerdi. Hatta elemanın kostümüne girmişti asuman. Baya şakalaştılar felan. Sonra disko kralına çıktılar. Orda da baya samimilerdi. Şüphelenmiştim yeminlen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 29 Temmuz 2011; 1:51:02 >
  • Bu Ümit'ten neyim eksik diyeceğim olmayacak

Nesini beğenmiş bunun
  • Yapmayın arkadaşlar.Nesi var bunun.Herşey dış görünüş sanıyorsunuz siz.Çocukta fena sayılmaz.Temiz yüzlü 190 boyunda kilolu biri.Kilosunu verdi mi 10 numara gideri olur.Kendinizi çok üstün birşey sanmayı bırakın artık.Tahmin edebiliyorum pc monitörlerinizin arkasında yatan ergen gerisi sivilceli kırmançi tiplerinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: on_line

Yapmayın arkadaşlar.Nesi var bunun.Herşey dış görünüş sanıyorsunuz siz.Çocukta fena sayılmaz.Temiz yüzlü 190 boyunda kilolu biri.Kilosunu verdi mi 10 numara gideri olur.Kendinizi çok üstün birşey sanmayı bırakın artık.Tahmin edebiliyorum pc monitörlerinizin arkasında yatan ergen gerisi sivilceli kırmançi tiplerinizi

kendini beğenmekle bi alakası yok kendimizi çok üstün bir şey de sanmıyoruz ancak adamın tipine de bişey demiyorum yaşam kalitesi standartları yaş vs vs gibi şeyleri de kıstasa katarsan Asuman'a yakışmamış bu arkadaş başka bi mankenle birlikte olsa belki bu kadar şaşırmazdım ama olmamış yani Asuman'a göre biri değil...sırıtmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: By MuRaT

Asuman Krause'nin sevgilisi

resimdeki herif zenci
  • var mısın Arif işte bizim, iddiayı girmiştir ve sonuç ortada.
  • Ötesi yok.

quote:

Orijinalden alıntı: martinist

Kendimi tutamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bill Russell -- 29 Temmuz 2011; 4:30:32 >
  • herif göbeğine adonis kası yapmış lan
  • Tony montana mod on
    Bu ülkede kadınları elde etmek istiyorsan önce para kazanmaya bakıcaksınız çünkü para kazandığınızda güçüde elde edersiniz ve o gücü elde ettiğin zaman hayır diyecek kadını bulamazsın çünkü kadınlar güçten hoşlanır.O yüzden herkes kendi işine bakıcak.
    mod off
  • Adamin göbegi 2 metre önden gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bill Russell

Kendimi tutamadım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.