Şimdi Ara

Astsubay olmak mantıklı mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
20.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

quote:

Orijinalden alıntı: James Kendrick

"sizce astsubay olup 50 yaşına gelince 20lik adamdan emir almalı mıyım ?"

pek mütevazi birinin kuracağı cümle değil ama sen bilirsin

30 yıl hayatını veriyorsun,tecrübe fışkırıyor ama 20lik bir bebe sana bağırıyor.bunun ego ve mütevazilikle alakası olduğunu düşünmüyorum.

Yoo tam tersi genç subaylar yaşlı astsubaylara abi falan diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • =PistoLeRo= kullanıcısına yanıt
    Hocam astsubay olduktan sonra rütbe atlıyamıyor musunuz daha fazla?
  • Hocam deniz astsubayı ol.kara olursan ağlatırlar adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

Hocam astsubay olduktan sonra rütbe atlıyamıyor musunuz daha fazla?
    babam Astsubay Kıdemli Başçavuş hep denizde görev yaptı yaklaşık 20 sene fln savaş gemilerindeydi son 7 yıl sahil güvenlik oldu şu an sahil güvenlik bakım da çot da yani hocam meslek çok güzel doğu olayı yok bide savaş gemilerindeyseniz keyfinize diyecek yok küçükken amerikaya gidip 6-7 ay dönmediğini bilrim :D
  • __Darkis__ kullanıcısına yanıt
    ( neredeyse gezmediği avrupa ülkesi yok )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thorun Torunu

Geçen sene intibak eğitiminde bıraktım buyır sor jandarma astsubaylığı

Yaş sınırı nedir hocam? Neden bıraktın bir de onu merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hatta adımda ilk görev yaptığı gemiden gelir tcg bora
    hatta 5 nisan 1999 da tcg gökçeada yı amerikadan satın alınmıstır amerikadan getiren personeldedir
  • Viper13 kullanıcısına yanıt
    3 yılda bir kademe atlıyormuşsun.en son kıdemli başçavuş varmış .20 sene felan sonra oluyosun onuda.
  • Fluid D. kullanıcısına yanıt
    denizin muvazzaf ast. alımı yok.myo ile giriyosun diye biliyorum.onun içinde yaş geçti
  • Jerichoholiccc kullanıcısına yanıt
    lisans mezunu 27/ önlisans 25
  • Hangi kuvvet abi ? kaç devresisin?

• deniz kuvvetleri 2017
  • Bende kara 2017 liyim

Merabalar ustam. Turizm mezunu olup direk subaylik niye düşünmüyosunuzki. Bende turizm mezunuyum ve şu anda ustegmenim. Özelden de yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum. Kimse 50 yaşındaki insana bagirmaz böyle düşünmeyin. Binde bi kişi yapmıştır oda karaktersizin önde gidenidir.

Artık 20 senede kd.başçavuş olunmuyo. Rütbe bekleme süresi astsubaylarda 6 yıl oldu. Hatta ileriki senelerde başçavuşluk sınavla olucak çalışmalar devam etmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yargicc -- 29 Haziran 2016; 9:35:17 >
  • Selamlar ben 12. Sinifi bu sene bitirdim saglik meslekte hemsirelik bolumu gatanin saglik astsubay meslek yuksekokuluna basvurdum ancak bu okuldan mezun olanlarin ne yaptigi hakkinda bir bilgim yok cevremdeki insanlar beni vazgecirmek icin surekli 5-6 senede bir tatin olursun gibi seyler soyluyorler bilgisi olanlar yardim edebilirmi bu okul hakkinda

• oclinomel kullanıcısına yanıt
    Askerlik mesleğinde tayin tabikide var. Türkiye beş bölgeye ayrılmış durumda ve hepsinde görev yaptirmaya çalışırlar. Burda kuvvetin ve sınıfın önemli. Düz jandarmalar çok tayin görür mesela. Yada kara kuvvetlerinde muharip sınıf iseniz jandarma kadar olmasa da muharip olmayan sınıflara göre daha fazla tayin olursunuz. Sağlık sınıfı yardımcı sınıf olduğundan tayin tabikide göreceksiniz ama bi piyade tank topçu kadar fazla görmeyeceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Merabalar ustam. Turizm mezunu olup direk subaylik niye düşünmüyosunuzki. Bende turizm mezunuyum ve şu anda ustegmenim. Özelden de yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum. Kimse 50 yaşındaki insana bagirmaz böyle düşünmeyin. Binde bi kişi yapmıştır oda karaktersizin önde gidenidir.

Anladığım kadarıyla askerliği yedek subay olarak yaptınız oyle kaldınız oyle degil mi

• Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    Yok ustam askerlik yapmadan sınava başvurdum. 6 ay eğitim görüyorsunuz ve teğmen olarak göreve başlıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.