Şimdi Ara

Astsubay olmak mantıklı mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
21.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olabiliyorsan ol ama alımlarda çok torpil işliyormuş o yüzden sınava torpil bulup da gitmeye bak
  • =PistoLeRo= kullanıcısına yanıt
    Bağırmaz ama git bana şurdan şunu getir diyebilir. 42 yaşındayken 24 yaşındaki subaydan emir alacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaşı ve şartlar iyi sonuçta gerekirse 20 lık adamdan emir alacan akıl yaşta değil bastadir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Bağırmaz ama git bana şurdan şunu getir diyebilir. 42 yaşındayken 24 yaşındaki subaydan emir alacaksın.

Sana getir legeni ayağımı yıka diyecek halı yok işle ilgili emir verir aklı dengesi yerindeyse

• shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Benim babam jan. Kad. Uzm. Cvs. . Birkaç sene önce bir subay babama "burada sigara yok, merkezden bana sigara al" demiş. Babam " emredersiniz komutanım" demiş. Jandarmaya ait bir transit, şoför ve babam merkeze sigara almaya gitmiş. Akşam eve geldiğinde sinirliydi, 45 yaşında adam nede olsa.

• myoluğum sorun varsa yardımcı olabilriim

çalışma saatlerin bellidir ( tatbikat, denetleme dönemi ve doğu hariç ) 8.00de başlar 17.00 biter

özel sektörde nasıl olur bilemem

ast üst ilişkisini her zaman ast belirler üstün hiçbir zaman sana yönetmeliğe aykırı emir veremez.
    özel sektör duyduklarım kadarıyla kendi sorumluluğu dışında görev yapan çok insan var piyasada :D

ben neden seçtim : küçüklük hayalimdi hemde hayatın boyunca spor yapmak zorundasın bundan güzel meslek mi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A907F55B -- 27 Haziran 2016; 19:09:52 >
  • deniz ve havayı düşün.en doğu diyarbakır malatyaya gidersin.sanırım alt üst ilişkisi daha rahattır bu kuvvetlerde.bir şeyde uzmanlaşır işini yaparsın.er erbaş daha az olduğundan da daha iyi olur ortamı tesisleri
    sen 40 yaşında astsubay olsan 22 23 yaşında yedek subay astteğmen sana emir verebilir.yine harp akademili her yıl gelen yeni mezun genç subaylarda emir verebilir.emir komuta sana terse askerliğe girme hiç.subaylığa geçebilirsen belki yüzde 10 falandır tahminimce. albaylığa kadar yükselebilirsin ama çok azı olur.bu ihtimali yok say bence.
  • Jandarma ol kara kuvvetlerinden uzak dur
  • Şehit astsubay =PistoLeRo=

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    20 yaşında biri bağıracak diyorsun kim o?

• proxsima06 P kullanıcısına yanıt
    Asteğmen emir verebilir ama sana abi çekecektir. Tecrübe askerlikte en önemli şeydir. Yeri gelir çatışmada uzmanından yardım beklersin. Herşey apolet veya pırpır değil.

• Ayın 22'sinde gidiyorum ben de sınavlara, çok istiyorum astsubay olmayı. Sana tavsiyem, seçeceğin sınıf ve bölüm ile alakalı.
  • Mischievousz M kullanıcısına yanıt
    tabi ki öyle.erler arasında bile bir dönem erken giden yeri geldiğinde yeniye üstlük taslar.ben arkadaşın nelerle de karşılaşabileceğine değindim. bu durum kişilikle alakalı epey.astsubay mesela komutanım çekmek yerine emredersiniz asteğmenim diye de bilir.ya zaten kötüleri söyledik ama aynı ordudayız.dostuz yani..tabi ki dayanışacaksın. askerik zor ve garip bir yer.astsubayın general olma beklentisi yok asteğmende süresini doldurup gidecek vazifeni yapacaksın o kadar
    yapacaksanız kesinlikle deniz kuvvetlierinde yapın - yada hava kuvvetleri
  • Doğuda yapıcaksan mantıklı. Paraya para demiyorsun. Bünyen zayıf ise olma. Çok sevdiğin inaanlar gözünün önünde can vericel çünkü

• keşke öyle bir mertebeye erebilsek kardeşim.
  • spacetimereality kullanıcısına yanıt
    aynen ne hikmetse karayı kimse tavsiye etmiyor hep jandarma ol felan diyolar neden acaba ?
  • Benim önceliğim Kara Harp Okulu olmazsa Astsubaylık bence senin de öyle olsun.

Edit: Meslek Lisesi mezunu isen KHO olmuyor maalesef. Astsubaylık oluyor. Umarım dilediğin gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knights of Cydonia -- 27 Haziran 2016; 23:19:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

otellerde milletin pis ağız kokusunu çekmekten iyidir bence.
    zaten ilk hedef kom.yrd. olmak. bunları beceremezsem son çare olarak bakıyorumda,araştırmaya başladım ama konuşacak birisi yok meslekte olan.

kardeşim bu konuda haklısın 3 senedirli turizm içindeyim hem milletin ağız kokusunu çekiyorsun hemde doğru düzgün para alamıyorsun benimde hedefim astsubaylik zaten ama bu mesleğinde çilesi bitmez ama aldığın para zamanla katlanir ilk başta 2.500 TL başlarsın ilerde 5.000 tl ye kadar çıkıyor hem memurluğun faydalarındanda yararlanırsın ayrıca emekli olunca tazminat alıyorsun. öyle iyi tarafida var
  • Geçen sene intibak eğitiminde bıraktım buyır sor jandarma astsubaylığı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.