Bildirim
astronomi ile ilgilenenlere..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
orion takim yildizi'nin hikayesini bilir misin hocam. pek huzunludur. sonmus yildizlarin ısık uzantilari hala bize dogru gelmeye devam ederken, bu deliklerle ugrasmak biraz bos is gibi geliyor bana eheheeh.. bu sefer ki kara delik baya buyuk gibi gorunuyor. acaba diyorum zamani gelince, bizim yer kure onun icerisinden gecerek, bir yerlere dogru yol mu alacak. (arabanin yikama tuneline sokulmasi gibi... yer kuremiz belki de temizlenip, su anki yorungesine yeniden sokulacaktir bu kara delikelr vasitasi ile :))))
valla teknoloji o kadar gelisiyor kii, denizler altinda 20000 fersah dan sonra, pek yakinda bizim insanoglu bu kara deliklere bir tipa yapmasini da kesfeder diye dusunuyorum eheheh
sabah serifleriniz hayirli olsun, gunaydin forummm :)))))))) -
Güneş dünyadan 109 kat daha büyük. kara delikse güneşten 20 bin kat büyük. Bütün evreni süpürge gibi çekmesi gerekirdi. Not: İnandırıcı gelmedi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X