Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*) (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Astro Bot'a Stellar Blade, Worms, Rise of the Ronin, Çoklu Ubisoft IP ve Croc karakterleri güncelleme ile gelecek.
Oyundaki bulunan lisanslı karakterlere ilişkin telif hakkı bildirimleri arasında, oyunda hiç yer almayan karakterler için telif hakkı bildirimleri aşağıdadır;
- Worms
- Stellar Blade
- Rise of the Ronin
- Rayman
- Beyond Good & Evil
- Assassin's Creed
- Croc Legend of the Gobbos
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 8 Eylül 2024; 1:0:51 > -
Gacha makinesinden karakter kostümünü çıkarmanız gerekiyor, altın renkli toplar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Metacritic puanları gösterdi ki oyun ps tarihine geçecek hatta geçti bile
Katıldığım benzer bir yorum gördüm: Yani online tabanlı karmakarışık oyunlara yatırım yapılacağına şöyle kafa atmalık oyun yapmak olmalı temel anlayış. Herkes online modlarda zirveye ulaşayım diye çaba göstermiyor, tam olarak bu tip oyunlar arıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 8 Eylül 2024; 1:58:21 >
Oğlumla kavga ediyoruz maalesef sıra bende diyerek. Oyun her noktası ayrı şirinlik olduğu için sağa sola bakmaktan daha ilk bölgeyi bitiremedim. Tr Fiyatı hariç mükemmel olmuş.
Dualsense kullanımı mükemmmel, diğer oyunlarda neden daha iyi kullanmıyorsunuz diye isyan ediyorum.
-
Bu oyunu oynuyorsanız Dualsense'in sesini açmanız elzem. En az TV kadar özenmiş, Dualsensee TV ile plaj kenarında top sektirmece oynatır gibi şov yapmış adamlar resmen. Sadece ses kısmı bu. Daha adaptive trigger, haptic feedback olayına falan girmedim bile. 3 saatlik uyku, bebekle ilgilenme, toplantı ile geçen günün sonunda 3-4 saat ekrana kitledi. Bence türünde Mario Odyssey ile birlikte en tepe noktaya yazılır direkt. Next gen olarak ise tek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 8 Eylül 2024; 11:32:6 >
Bilgi için teşekkür ederim. Ben karakterleri kurtarmamız yeterli sanıyordum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Müthiş haber. Croc hatırlayan eski tayfa burdaysa bir selam çaksın. 90'ların sonu 2000'lerin başı IBM bilgisayarda deli gibi oynardım. İkincisi de harikaydı. Aynı şekilde Rayman ve Jade karakterleri de süper gider bu oyuna.
Umarım Concord ve Astro Bot'un piyasadaki etkilerini dikkatlice inceler Sony...
-
Şu türde ayıla bayıla oynadığım rayman 3 vardı ubisoft 2d yerine kesinlikle aynı astro tarzında rayman getirse dualsense ide kullanacak şekilde çok güzel olur.
Bakalım lego horizon advantures nasıl olacak onuda istek listesine eklemiştim umarım 80 üstü bir oyun çıkar.
-
Sony nin artık ps3 teki serileri gün yüzüne çıkarması ŞART bu türde dolu oyun vardı yada Killzone gelsin infomus yeni oyunu veya Resistance remake bile olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 8 Eylül 2024; 13:57:47 > -
Yeni inFAMOUS oyunu gelmez de, şu PS3 de kalan inFAMOUS 1 ve 2 + Festival of Blood’ı falan Remastered getirsinler. Bir şey yapsınlar, PS3 de çakılı kaldı güzelim oyunlar.
Özellikle inFAMOUS 2 ve Festival of Blood, Türkçe dublaj bile vardı.
-
bölümü de inanılmaz iyi ya. Umarım sonraki oyunda bu karaktere özel bölümlerin sayısı artar
Splashing Sprint bölümünün abv. Concord satın almadık diye mi bu zorluk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 9 Eylül 2024; 0:34:26 >
Üçgen Yuvarlak bölümleri de çok zordu :D şekil olan bölümler genel olarak zor galiba
-
bazı bölümlerler gerçekten zor özellikle tek canımız olan yerler uğraştırıyor 😬
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
160 tane bitti kaldı 140 bot. Ben kısa zamanda toplarız sanıyordum da oyun cidden terletiyor, hiç sanıldığı gibi değil uzun oyun. Bir sürü gezegen var
nasıl geçtim hiç bilmiyorum
-
Aslında Sony'nin zaten Mario'su vardı: Crash Bandicoot. Ne olduysa el değiştirdi satıldı filan falan şimdi Activision-Blizzard daha da tepesinde Microsoft'un elinde. Güzelim marka hiç oldu gitti.
Benim gibi platin peşinde koşanlara sabır diliyorum. Bazı challenge'lar souls boss'larından zor Benim hepsi bitti ama sonuncuda abartmıyorum 100 kez denemişimdir. Bitti sanıyorsun ama bitmiyor
bazısı fazla uzun ve yandığında en baştan başlamak çok yıpratıcı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X