Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*) (12. sayfa)

-
-
Birton oyuna gonderme var cok iyi, street fighteri gordum ben de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Aynı yerdeyim ben de. 4 kez baştan sona gezdim bulamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
türkçe ismi ile çıkmıyordur hocam konsol dilini ingilize yapıp o şekilde yazan isimle arat full çözüm var çünkü youtube da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam bölüm ismi buldum da o bölümdeki gizli yeri bulamıyorum cok enteresan.
-
Bitiş noktasındaki butona basmak lazımmış ya
Ben butona basınca bölümü bitirip roketle gezegenden cıkıyor sandım o yüzdem basmadım boş yere gezdim heryeri. Butona basınca boss gibi bir şey geliyor ondan sonra ters bir yoldan giriyorsun oraya. Ama bu PS5Trophies denen eleman söylemiyor nefret ettim kanalından. Powerpyx de gördüm sağ olsun.
1 Saat oynama fırsatım oldu.Çok eğlenceli oynarken hiç sıkılmadım çok sürükleyici çokta güzel mizah var ps5'i paçalarken paçalmadan ônce gözlerde kalp falan olması gibi çok güldüren mizah var :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gow ile uncharted bölümleri efsane
-
-
Kötü olmuş hocam, benim de en sevmediğim durumlardan biridir, biraz ara verin oyuna sonra hiç olmamış gibi devam edersiniz.
-
Ara ara save yedeği almak lazım. Konsoldaki gitse buluttaki durur böylece. Zaten oyuna hızlı giriyor hemen yedek alıp oyuna dönersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 7 Eylül 2024; 17:19:4 >
Arkadaştan aldığım için bitirmeye çabalıyordum hocam ya, o yüzden daha da canım sıkıldı. Bir iki güne hesabı vereceğim kendisine çünkü. Elektrikleri kesenlere mi söveyim save sistemine mi bilemedim. Birazdan kapatacağım zaten dediğin gibi ara vermek en mantıklısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 7 Eylül 2024; 17:21:27 >
İki save da aynı tarih ve saat maalesef, zaten konsolun save alması lazım ki buluta aktarsın. Makine 14 den beridir save almamış maalesef.
Oyunda ana menüye çıkıp oradan da konsol menüsüne çıkınca save alıyor diye biliyorum almıyor mu buluta manuel de yedeklemek lazım.
-
Tekrar 90 küsüre gelip tekrar elektrik giderse? 😹😹
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 7 Eylül 2024; 17:39:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X