Şimdi Ara

Astral seyahat yapmak; bize,'Öldükten sonra ne olacak?' sorusunun cevabıdır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Astral Seyahat kısaca; Şuurumuzun fiziki bedenimizin dışına yansıması ya da diğer bir tanımla, şuurluluk alanımızın genişleyerek beden dışına taşma olayına Astral Seyahat veya Şuur Projeksiyonu adı verilir.

Hal böyle olunca, Astral seyahat yapmak; bize,"Öldükten sonra ne olacak?" sorusunun cevabıdır!

Çünkü ben dediğimiz şey fiziki vücudumuzdan ayrılırken hala bilincimiz yerindeyse sizce de bu ölüm sonrasını çok net bir şekilde ifade etmiyor mu? Ben dediğimiz şey belki de 21 gramlık bir madde. Belki de bir düşünce ağırlığı sonuçta aynaya bakınca kendimizi göremiyoruz seyahatteyken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Haine -- 3 Şubat 2015; 18:10:32 >

• Astral seyahatte kordon bağı bulunmakta geri bedene dönebilmek için, ama öldüğümüzde sence geri dönebilmek için bir bağ olabilecek mi?
  • Budizmde bu kadar çok tanrının olmasını Astral seyahata bağlayanlar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybeurebetteroffthisway

Astral seyahatte kordon bağı bulunmakta geri bedene dönebilmek için, ama öldüğümüzde sence geri dönebilmek için bir bağ olabilecek mi?

öldükten sonra neden geri dönelim demek istediğim astral seyahate benzer bir şeyler olabilir. ama cennet cehennem masalına inanacak kadar da saf değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

quote:

Orijinalden alıntı: maybeurebetteroffthisway

Astral seyahatte kordon bağı bulunmakta geri bedene dönebilmek için, ama öldüğümüzde sence geri dönebilmek için bir bağ olabilecek mi?

öldükten sonra neden geri dönelim demek istediğim astral seyahate benzer bir şeyler olabilir. ama cennet cehennem masalına inanacak kadar da saf değilim.

Alıntıları Göster
    Belki de reenkarnasyon yaşarız kim bilir

• Önce astral seyahat diye bir şeyin palavradan öte olmasi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKnatas -- 3 Şubat 2015; 21:20:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HKnatas

Önce astral seyahat diye bir şeyin palavradan öte olmasi lazım.

Birkaç yıl önce palavra denilen lucid dream (lusid rüya) hakkında, bugün bilimsel dergilerde makaleler yazılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 3 Şubat 2015; 22:27:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçma buluyorum Astral Seyahatı ve inanmıyorum, 
    nedenine gelirsek açıklayayım... 

Forumda A.S'den bahsedenlerin çoğunun daha acemi olduğunu ve inandığımı varsayalım... 
    Türkiye'de sonuç olarak ileri seviyede tam kontrollü A.S yapabilen insanlar olduğunu kabul etmiş olacağız bu durumda, peki bu kişiler niye ÖSS sorularını öğrenmiyorlar, niye hazineler yada paralar bulmuyorlar, devletlerin sakladığı birçok sırrı öğrenebilirler vs..vs.. 

Yani bunu ıspatlayacak bir kanıt niye yok ortada ? 
    Niye A.S yapıyorsun diye adama sorarlar.... dimi ? 
    Bilimi bare alet etmeyin
    edit: yazi alintidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKnatas -- 3 Şubat 2015; 22:28:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HKnatas

Saçma buluyorum Astral Seyahatı ve inanmıyorum, 
    nedenine gelirsek açıklayayım... 

Forumda A.S'den bahsedenlerin çoğunun daha acemi olduğunu ve inandığımı varsayalım... 
    Türkiye'de sonuç olarak ileri seviyede tam kontrollü A.S yapabilen insanlar olduğunu kabul etmiş olacağız bu durumda, peki bu kişiler niye ÖSS sorularını öğrenmiyorlar, niye hazineler yada paralar bulmuyorlar, devletlerin sakladığı birçok sırrı öğrenebilirler vs..vs.. 

Yani bunu ıspatlayacak bir kanıt niye yok ortada ? 
    Niye A.S yapıyorsun diye adama sorarlar.... dimi ? 

Bilimi bare alet etmeyin

Astral seyahat deneyimini gerçekleştirirken içinde bulunduğumuz fiziksel dünyayla herhangi bir etkileşimde bulunamazsın. Hangi okült foruma bakarsan bak bunu yazarlar, söylerler.

Harry Potter evreninde değiliz. Okültizmle alakalı konular bir denemeyle yapılacak şeyler değil. Eski insanlar bunlara ulaşabilmek için yıllarını verirdi bu çalışmalara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 3 Şubat 2015; 22:30:18 >

• AS'ın açılımı Rüyaları kontrol etmek değildir, Ruh veya enerji dediğimiz olay ile özgürce ve bilinçli şekilde dolaşabilmektir. 
    Yani daha önceden gitmediğin yerlerede gidebilmektir, görebilmektir... 
    Sizin bahsettiğiniz sanırım L.Dream oluyor ?

• Bunlar hep saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB772A469

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    olur mu lan öyle şey:D
    astral seyahati uyanıkken gördüğün rüya gibi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwayspackard

olur mu lan öyle şey:D
    astral seyahati uyanıkken gördüğün rüya gibi düşün

Alıntıları Göster
    Kanıt var mı?
  • Lucid dream ile astral seyahati bağdaştırmayın. Biri beyinde gerçekleşen ve tarih boyunca bilinen bir gerçek. Öteki spiritüelizmin bir uzantısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aves Larus

Lucid dream ile astral seyahati bağdaştırmayın. Biri beyinde gerçekleşen ve tarih boyunca bilinen bir gerçek. Öteki spiritüelizmin bir uzantısı.
    Cennet ve cehennem hikayelerine inanmıyorum diyen arkadaş bi amaçımız yoksa ne diye geldik buraya?cidden merak ediyorum bi açıkla aydınlanalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MızantRopıstT

Cennet ve cehennem hikayelerine inanmıyorum diyen arkadaş bi amaçımız yoksa ne diye geldik buraya?cidden merak ediyorum bi açıkla aydınlanalım.

Alıntıları Göster
    cenk&erdem de "astral seyyah cenk bey" vardı
  • La Haine kullanıcısına yanıt
    O halde sana bilimden kötü bir haberim var.

Bağlantı:http://www.milliyet.com.tr/astral-seyahat-in-sirri-cozuldu---/yasam/magazindetay/14.08.2008/978410/default.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindson -- 8 Şubat 2015; 0:23:23 >
  • yok be uğraşma bu kadar, ben vereyim cevabı: karbon ve azot döngüsüne gireceksin, beynin oluşmadan önce neysen beyin ölümün gerçekleştikten sonra da o olacaksın; yani "hiç"

elbette zihinsel olarak. vücudunun hiç olması maddenin korunumu kanununa aykırı olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Eostre Lusid rüyaya ne zaman palavra denildi? Lusid önceden beri bilinen bir şey ve astral ile tamamen alakasız. Lusidin inkar edilecek hiçbir yanı yokken astral tam tersine inanılacak hiçbir yanı olmayan bir uydurma.

@HalilBirYafes Haberde her ne kadar astral seyahet kelimesi kullanılmışsa da aslında araştırmanın astral ile bağlantısı yok. Sanal gerçeklik ve algı üzerine bir araştırma. Astral ile uzaktan yakından alakası yok.
  • chtsydn kullanıcısına yanıt
    Tamamen astral seyahat saçmalığıyla alakalı. Astral seyahat yapıyorum diyenlere, astral seyahatleri sırasında dışarıdaki insanların veya objelerin yerleri söylenmesi istenmiş, ama söyleyememişler. Bunların hepsi de iyi astral seyahatçi olduğunu söyleyenler(iyisi oluyormuş gibi sanki de), 100+ kişiye yapılıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.