Şimdi Ara

Astral seyahat yapmak; bize,'Öldükten sonra ne olacak?' sorusunun cevabıdır! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Astral Seyahat olsaydı, bu bir çok bilgiyi gizli bir şekilde öğrenebileceğimiz için hile gibi bir şey olurdu. Ve gerçek yaşamda hileye yer yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

Orijinalden alıntı: HKnatas

Önce astral seyahat diye bir şeyin palavradan öte olmasi lazım.

Birkaç yıl önce palavra denilen lucid dream (lusid rüya) hakkında, bugün bilimsel dergilerde makaleler yazılıyor.

lucid hakkında palavra denmiyordu hocam, yanlışınız var.

ayrıca lucid ile astral seyahat iki alakasız olgu. biri düşüncelerle gerçekleşen sanal gerçeklikten, öteki ise metafizik olgularla açıklanabilen bir hakikatten bahsediyor.

dolayısıyla lucid metafiziğe girmezken astral seyahat metafiziğe nokta atışı yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lucid dogrudur ancak astral seyahate inanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yanlış hatırlıyorum o halde, kusura bakmayın
  • Youtube RUH MOLEKÜLÜ yazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piri reisin dünyaya haritasını nasıl çizdiği konusu tam bir muammadır. O zamanın yelkenli gemileriyle, kısacık insan ömrüyle, bu kadar detaylı bir harita çizmek imkansızdır. Hem de tüm detaylarıyla buna insan ömrü yetmez... astral setahat, yada duru görü gibi birşey, bedensiz yükselerek dünyaya tepeden bakmak!.. Kimbilir, belki de piri reis bunu yaptı, dünyaya tepeden bakıp haritayı öyle çizdi. Olur mu olur, bu dünyada her şey mümkündür.
  • işte prof birisi özet geçerse ben de deneyeceğim şu a.s.'yi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

Piri reisin dünyaya haritasını nasıl çizdiği konusu tam bir muammadır. O zamanın yelkenli gemileriyle, kısacık insan ömrüyle, bu kadar detaylı bir harita çizmek imkansızdır. Hem de tüm detaylarıyla buna insan ömrü yetmez... astral setahat, yada duru görü gibi birşey, bedensiz yükselerek dünyaya tepeden bakmak!.. Kimbilir, belki de piri reis bunu yaptı, dünyaya tepeden bakıp haritayı öyle çizdi. Olur mu olur, bu dünyada her şey mümkündür.

pek çok haritanın birleşmesiyle çizildi deniyor
  • Denemeyin hocam astral boş, luside yönelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

Piri reisin dünyaya haritasını nasıl çizdiği konusu tam bir muammadır. O zamanın yelkenli gemileriyle, kısacık insan ömrüyle, bu kadar detaylı bir harita çizmek imkansızdır. Hem de tüm detaylarıyla buna insan ömrü yetmez... astral setahat, yada duru görü gibi birşey, bedensiz yükselerek dünyaya tepeden bakmak!.. Kimbilir, belki de piri reis bunu yaptı, dünyaya tepeden bakıp haritayı öyle çizdi. Olur mu olur, bu dünyada her şey mümkündür.

Pîrî Reis kendi gidip gördüüğü yerleri değil ele geçirdiği haritalar yardımıyla çizmiştir. Hatta kimi yerlerde hata var demişti ilber hoca; kopyaladığı haritadan kaynaklanıyormuş o da. (Hiçbir küçümseme vs yok,yaptığı iş tebrik ediyorum zaten piri reisin. İdamına da ayrı üzülürüm hatta.)

Program uzun baya ama istersen izle zevkli bir bölüm.https://www.youtube.com/watch?v=nXNhJi952bg

• Astral seyahata inanmıyorum ama lucid dreama inanıyorum. Bazen istemeden rüyada olduğumu anlıyorum ve kendi rüyamı kontrol ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NFN. -- 27 Şubat 2015; 22:09:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.