Şimdi Ara

Astral Seyahat Yapan varmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
4
Favori
25.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kaç gündür astral seyahati araştırıyorum aranızda yapan oldumu?

• bu konuyu bende cok merak ediyorum takipteyimm
  • üste tutalım bu konuyu yapan mutlaka vardır
  • yapan yok mu yaw
  • bizim opel astra ile hep yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

bizim opel astra ile hep yapıyoruz

• camiden sağa dön göreceksin zaten hemen köşede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    meditasyon yapan var mı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ordan geliyorum
  • yapacam kafaya koydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

yapacam kafaya koydum

şimdi biraz araştırdım çıkıp geziyomuş millet, çok fesat şeyler düşünmeye başladım
  • astral seyahat değil de biraz ugrastıktan sonra lucid rüya(rüyadayken rüyada oldugunu bilme) olayını becermiştim. astral seyahatte bunun bi üst seviyesiymiş zaten.
  • takip mesajıdır üzerinize alınmayınız
  • Ben bunun saçma olduğuna inanıyorum . Ruhun varlığına inancım olmadığı için benim gibi Darwincilerin buna inanmayacağına inanıyorum. Bu sadece hafızanda kalan yerleri rüyanda görmeye çalışmakla olabilir . Yoksa ruhsal olaylar hiçbir zaman olamaz imkansızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afarensis -- 22 Haziran 2011; 18:13:05 >
  • Astral ve lucid yaptim boyle seylere hayatta inanmayan ben artik inaniyorum astrali 2 kez lucidi birkac kez yaptim bu ruhsal bir olay degil ruya gibi birsey o yuzden korkma hicbir zarari yok akli dengeni kaybetmen disinda
  • Açılan 8173721567823453. konu
    Aramayı kullan, bazı üyeler deniyordu
  • Çok uğraş gerektiren bir iş,öyle ha deyince olacak türden değil,çok fazla pratik yapmanız lazım zaman ve sabır işi
  • 10 snlik bir durum oldu zevkli bişeye benziyo
  • garip bişey beyin kurcalıyo
  • diğer forumlarda okudum da millet uzaya falan gidiyormuş ama yolunu kaybediyormuş sonra. saçma geldi bana
  • Yapıyorum fakat tam olarak değil. İlk çıkalı 1 9 ay falan oldu. Çok yavaş yavaş kademe ilerleniyor.
    *Bir keresinde çıkıp, aceleciliğimden olmuyor görüntü yok diye geri döndüm(geri dönmeyi isteyerek)
    *Bir defasında çıkıp oda içinde taklalar attım fakat kendimi bir türlü göremedim(yüz kısmım hiç görüş açıma denk gelmedi, taklalar da istemsizdi)
    *En sonra çıktığım da 1 hafta oluyor, çok kontrollü çıktım. Lucidden astrale geçtiğim için daha farkındaydım olayın. Gitgide daha bilinçli çıkılıyor. Fakat kendime baktığımda başka birinin yüzünü gördüm(ya da öyle sandım), korktum, tekrar gözümü açtığımda uyanmıştım.

Yani 2 ayda bir falan çıkılıyor ama o an geldiğinde(uyku felcinde olduğunu hissettiğin an) kendin çıkmak istiyorsun, acayip bi ses, ve dışarıdasın :)

Düzeltme: Hala uyuduğum odanın dışına çıkıp, etrafı kendi istediğim gibi gezemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 22 Haziran 2011; 18:23:19 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.