Şimdi Ara

Astra J Sedan 1.4 T Lpg ne durumda?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Astra j sedan 1.4T araç almayı planlıyorum fakat ya lpg'li yada alıp direk Lpg takmak istiyorum. Bu araçların almanyadan bir ara lpg ile geldiğini ve gelenlerin sübaplarının güçlendirilmiş olduğunu duydum. Keza bu şekilde İnsignia 1.4T lpg ler gelmiş. Son durum nedir kullanıcıları memnun mu sübap eritmenin önüne geçilebildi mi?

    Yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar.

    (O arabaya lpg takılır mı sen kaç km yapacaksın türü mesajlar lütfen gelmesin gerekli hesap kitabı yaptım)



  • Güncel
  • bildiğim kadarı ile subap erimesi sorunu halen devam ediyor. ancak hangi km bu sorunu çıkaracağı muamma. 20 binde sorun yaşayanda var. 160 bin olup sorun yaşamayanda. facebook da astra j lerin kulubü var üye olup onlara sorabilirsin. ancak tavsiyem lpg taktıracaksan eğer araba birkaç bin km yaptıktan sonra taktır.
  • bende hb astra j cosmo var lpg li 1.4turbo benim bilgidim 1.4t lerde sübap sıkıntısı yok,1.6t motorda var diye biliyorum aracım 110000km de lpg li 3 yıldır kullanılıyor atiker lpg herhangi bir sıkıntı gayet güzel çalışıyor ve az yakıyor performans çok iyi tavsiye ederim 1.4turbo araca lpg siz binilmez .
  • bu lpg yüzünden benim de baya kafam karıştı tam bi 1.4 T alıyordum servisi arayayım dedim bizim araçlara lpg uyumsuz dediler kaç motor indirdik bu yüzden falan dediler bazılarında 100 bin km iken sıkıntı olmuyor bazılarında 20-30 binde oluyor ama sıkıntılı dediler 2 yetkili servisi aradım ikisi de önermedi yahu çok sevmiştim bu 1.4 T yi. Bu aracı LPG'li kullnanlar varsa bi yazsınlar tecrübelerini yahu walla kafam çok karıştı
  • Araştırdığım kadarıyla koruyucu katkılı sistemle kullanılanlar bile uzun sure sonrada olsa subaplarda soruna yol açabiliyor. Çelik subap dedikleri değişimi yaptığınız zaman ise daha ağır olmasından dolayı zamanlama sorunları yaşanıyor. Fakat çoğu kullanıcı bunun farkında değil. Mecburen yine japon araçlara yöneleceğim gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler
    aracınızın oem lpg markası olan landirenzo ile dönüşüm yaptırabilirsiniz yağlama sistemli ve motor garantili olarak lpg dönüşümü yapılmaktadır %50 civarında yakıt tasarrufu sağlayabilir çekiş performans kaybı yaşamazsınız iyi bir işçilik ile uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.