Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
511.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blacklord_yozgat

quote:

Orijinalden alıntı: Umitbjk

Arkadaşlar merhaba,

1.3 CDTI EDİTİON Modelini önerirmisiniz ?

Yeni kasa full donanımlı fiat linea ile bu araç arasında kaldım.

1.3 CDTI EDİTİON en düşük olan dizel motorlu modeli aldığım fiyat 45.500 TL

ne dersiniz sizce ne yapmalıyım ?

Yukardaki yorumlarımı okursan astrayı nasıl savunduğumu görürsün ama boş astra işine yaramaz, en az Sport almıyorsan tavsiyem alma. Full Linea, boş astradan daha iyidir.

hocam edition da harbi hiçbirşey yok. sanırım şirket arabası satışları için düşünülmüş. ben de tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: RASHARD

quote:

Orijinalden alıntı: blacklord_yozgat

quote:

Orijinalden alıntı: Umitbjk

Arkadaşlar merhaba,

1.3 CDTI EDİTİON Modelini önerirmisiniz ?

Yeni kasa full donanımlı fiat linea ile bu araç arasında kaldım.

1.3 CDTI EDİTİON en düşük olan dizel motorlu modeli aldığım fiyat 45.500 TL

ne dersiniz sizce ne yapmalıyım ?

Yukardaki yorumlarımı okursan astrayı nasıl savunduğumu görürsün ama boş astra işine yaramaz, en az Sport almıyorsan tavsiyem alma. Full Linea, boş astradan daha iyidir.

hocam edition da harbi hiçbirşey yok. sanırım şirket arabası satışları için düşünülmüş. ben de tavsiye etmem.

imkanınız varsa sport alın ekletebiliyorsanz still pakette ekletin derim.editon çok boş araba ileride sonradan yaptırmak isteseniz bile özellikleri çok pahalı olur.

• arkadaşlar edıtıon astra alınmaz araç resmen boşoğlu boş....yazıktır almayın bence astra en az sport paket alınmalı...
  • arkadaşlar bi sitede opelin bu yıl içerisinde yeni dizel motorlar çıkartacağını ve yine bu yıl arabalarda kullanmaya başlayacağını okudum bilgisi olan var mı?eğer astra j kasa 1.6dizel seçeneği olursa işte o zaman astra sahibi olmak çok büyük bir zevk olur..

• okuduğum linki de buraya ekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur206

okuduğum linki de buraya ekliyorum

olsa güzel olurdu ama astra'nın orjinal sitesine baktım ve böyle bir şey görünmüyor. En ufak değişikliği bile 6 ay önceden bildiriyorlar bu siteden ama yeni motor ile ilgili bir şey yok.http://www.opel.com/microsite/astra/

• bu sitede de bahsediyor arkadaşlar 3 farklı motor çıkaracakmış 12ay içerisinde ama disel motorun nasıl olacağından bahsedilmemiş tam olarak.opelin yeni disel motor çıkarmasını sabırsızlıkla bekliyorum 1.3 motora 6ay katlandım ama arabanın yola gidişini endamını konforunu mumla arıyorum. 1.6 diseli sabırsızlıkla bekliyorum :))))

• Arkadaşlar Merhaba...

Önümüzdeki hafta bir gayrimenkulumun satışını yapacağım..

Alan kişi, aracını bana takasa verecek ve üzerine para ödeyecek... Araç : 2012 model Beyaz renk yeni Opel Astra 1.3 dizel Sport donanım paketi... kilometresi 10.000 ...

Bu aracı kaça saymalıyım...? Açıkçası aracı kullanmayı düşünmüyorum, 2-3 ay kadar binip satarım en geç...

Bayiler 52.800 civarında sıfırını satıyor pazarlık edince..

Ben kaça sayayım diye burada kullanıcılara sormayı daha uygun buldum... Fikirlerinizi verirseniz çok makbule geçer...

Bir de performans konusuna gelince.. H kasa 1.3 dizel 90 hp 'den ne kadar kötü diye merak ediyorum..
  • Herkse merhaba. yaklaşık 1 haftadır konuya yazılan son mesajları takip etmeye çalışıyorum..

öncelikle Yeni astra modellerine bayıldım desem yeridir. çok beğendim.
    1.3 dizel'in yakıt konusundaki cimriliği hoş ama çekişi konusundaki bazı olumsuz yorumlar beni düşündürüyor.
    Ayrıca bu araçların Edition modelleri oldukça düşük ve özelliksiz görünmekte.
    Bütçemide 40-42 Bin aralığda ayarlamaya çalışıyorum. biraz pahalı geldi bu araçlar bana.

merak ettiğim ve sormak istediğim 1-2 husus olacak.
    Enjoy yada Sport modellerine bakındım çoğunlukla. fakat her ikisinin de dizel beni çok aşıyor.
    1.4 turbo modelleri ise alınabilir düzeyde. Fakat bu seferde yakıt konusu gündeme giriyor.
    Bu araçların 1.04 manuel modelleri nasıldır. yakıt tüketimi çokmu fazla.?
    Kullanan varsa bilgi verebilirmi ve bu araç alınırmı.?

Ortalama bir hesap yaptım ve sonuç şaşırttı.
    100 bin Km de dizel motorun 1.4 benzinliye göre şuanki yakıt fiyatları üzerinden 12 bin TL civarı tasarruflu olduğu görünüyor.

Bütçeme görede alabileceğim model malesef 1.4 Turbo benzinli Enjoy yada Sport..

Bu araçların site üzerindeki liste fiyatları 46 ve 49 bin aralığında.
    Pazarlık ile nerelere düşebilirler.. ?

Cvp.lar için şimdiden tşk.ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Herkse merhaba. yaklaşık 1 haftadır konuya yazılan son mesajları takip etmeye çalışıyorum..

öncelikle Yeni astra modellerine bayıldım desem yeridir. çok beğendim.
    1.3 dizel'in yakıt konusundaki cimriliği hoş ama çekişi konusundaki bazı olumsuz yorumlar beni düşündürüyor.
    Ayrıca bu araçların Edition modelleri oldukça düşük ve özelliksiz görünmekte.
    Bütçemide 40-42 Bin aralığda ayarlamaya çalışıyorum. biraz pahalı geldi bu araçlar bana.

merak ettiğim ve sormak istediğim 1-2 husus olacak.
    Enjoy yada Sport modellerine bakındım çoğunlukla. fakat her ikisinin de dizel beni çok aşıyor.
    1.4 turbo modelleri ise alınabilir düzeyde. Fakat bu seferde yakıt konusu gündeme giriyor.
    Bu araçların 1.04 manuel modelleri nasıldır. yakıt tüketimi çokmu fazla.?
    Kullanan varsa bilgi verebilirmi ve bu araç alınırmı.?

Ortalama bir hesap yaptım ve sonuç şaşırttı.
    100 bin Km de dizel motorun 1.4 benzinliye göre şuanki yakıt fiyatları üzerinden 12 bin TL civarı tasarruflu olduğu görünüyor.

Bütçeme görede alabileceğim model malesef 1.4 Turbo benzinli Enjoy yada Sport..

Bu araçların site üzerindeki liste fiyatları 46 ve 49 bin aralığında.
    Pazarlık ile nerelere düşebilirler.. ?

Cvp.lar için şimdiden tşk.ederim..

Ben 1.4 140 sport modelini yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum araç 18.000 km'de. Şehiriçi ne kadar yoğun trafikte kullanacağınıza bağlı olarak yakıt tüketimi değişiyor, örneğin benim evimle işim arası yaklaşık 4 km dolayısıyla araç genelde motor tam ısınmadan kullanılıyor. Kışın İstanbul trafiğinde ortalama hızım 26-27km iken ortalama 9.5 lt civarı yaktım, fakat şu aralar 8.8lere kadar düşmüş durumda.
    Uzun yol veya TEM gibi yollarda kullanırsanız sakin kullanımla 6 litre civarı yakıyor. Geçen yaz Çeşme seyahatimde İstanbul'dan çıktıktan sonra vardığımda ortalamam 6.8 lt civarındaydı, buna yüksek diyenler olabilecektir fakat hız yaptığımı da söyleyebilirim.
    Şehir içinde de çok sakin kullanımım yoktur. Çoğu kişinin de dediği gibi kullanıcıya çok bağlı yakıt tüketimi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-2 Aydır 2007 Polo Goal 38.000 km de benzinli aracımı dizel ve daha büyük bagaj (çocuktan dolayı) ihtiyacından dolayı C sınıf bir araçla yenileme kararı sonucu Auris, Golf, Leon, C4, Bravo derken Astra J ile test sürüşü sonucu performansı yeterli gördüm ve Astra J de karar kıldım.Başladık İstanbuldaki bayilerle görüşmelere. Çok fazla borçlanmamak düşüncesi ile Edition için yola çıkmışken eşimin rahat kullanması için yokuş kalkış desteği olması nedeniyle Enjoy pakete karar kılmış Balkandan iyi de bir fiyata opsiyonlamıştım. Aldığım fiyatlar (13.05 itibariyle) Edition için 45.800, Enjoy için 49.500 idi. Enjoya park sensörü ve cam çıtası ekleyince 50.000 gibi bir rakam ulaştık. Dijital klima da olsun diyince hem standartta park sensörü ve cam çıtası da olduğundan ikinci el değerini de hesaplayarak 51.500 (20.05 itibariyle) Sport olarak siparişi değiştirdik. Bu fiyata hiç bir hediye vermeyeceklermiş. Bence ya fazla vermeyeyim diyorsan Edition daha fazla vereceksen de Sport almalı. Enjoy arada kalmış ve 1500 gibi bir fark için alınmaz Sport varken. Beyaz araç stoklarda yok bakalım araştırıyoruz. Bu arada İzmir de nakliye olmadığından daha ucuz olur diye telefonla aldığım fiyatlara uçuktu. Ciddi alıcı olduğumu söylememe rağmen 52.800 Sport için aldığım en iyi fiyat. Balkandan sonra en iyi fiyatları Ataköy verdiğini gördüm. Arkas ta buna yakındı. Ataköyde Sport için 51.800 e düşürdüler ellerinde beyaz araç da bulunuyor. Bakalım yarın Balkan beyaz araç bulmaya çalışacak. Bu arada Haziranda 1500-2000 arası fiyat artışı olacağı kesinleştiğini söylediler. Satış taktiği de olabilir bu ay satmak için. Almayı düşünenlere fiyatlarla ilgili bilgi vereceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: basel2k

Ben 1.4 140 sport modelini yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum araç 18.000 km'de. Şehiriçi ne kadar yoğun trafikte kullanacağınıza bağlı olarak yakıt tüketimi değişiyor, örneğin benim evimle işim arası yaklaşık 4 km dolayısıyla araç genelde motor tam ısınmadan kullanılıyor. Kışın İstanbul trafiğinde ortalama hızım 26-27km iken ortalama 9.5 lt civarı yaktım, fakat şu aralar 8.8lere kadar düşmüş durumda.
    Uzun yol veya TEM gibi yollarda kullanırsanız sakin kullanımla 6 litre civarı yakıyor. Geçen yaz Çeşme seyahatimde İstanbul'dan çıktıktan sonra vardığımda ortalamam 6.8 lt civarındaydı, buna yüksek diyenler olabilecektir fakat hız yaptığımı da söyleyebilirim.
    Şehir içinde de çok sakin kullanımım yoktur. Çoğu kişinin de dediği gibi kullanıcıya çok bağlı yakıt tüketimi.

Öncelikle cvp için tşk.ederim.
    2 yıldır kullanıyorum demişsiniz. Classic modelmi sizdeki?
    yeni astra motorları ile aynımı.? Değerler biraz yüksek gibi geldi bana

• Hayır yeni kasa. classic te turbo modeli yok.

• quote:

Hayır yeni kasa. classic te turbo modeli yok.

Bu kasalar 2012 değilmi yahu. kafam karıştı şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

quote:

Hayır yeni kasa. classic te turbo modeli yok.

Bu kasalar 2012 değilmi yahu. kafam karıştı şimdi

Astra yeni kasası 2009'da çıktı, eski kasa hala classic adıyla satılıyor.
    Çok detaylı olmasa da adresine bakabilirsiniz mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basel2k -- 20 Mayıs 2012; 19:25:38 >

• quote:

Araba almak önemli husus bence biraz daha detaylı araştırın, bir kere alınıyor zira.
    Astra yeni kasası 2009'da çıktı, eski kasa hala classic adıyla satılıyor.
    Çok detaylı olmasa dahttps://tr.wikipedia.org/wiki/Opel_Astra#Astra_J adresine bakabilirsiniz mesela.

Detaylı bilgiler için tşk.ederim tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burock3427
    Bu arada Haziranda 1500-2000 arası fiyat artışı olacağı kesinleştiğini söylediler. Satış taktiği de olabilir bu ay satmak için. Almayı düşünenlere fiyatlarla ilgili bilgi vereceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim.

Bu fiyat artışı çok can sıkan bir olay. Çoğu yetkili araba alacaksan aralık ayını bekle diyor ve ben de aralık ayını beklemekteyim. ama aralıktaki fiyat düşüşü de ancak bayilerin elinde fazla araba kaldıysa yaşanıyormuş.
    Sizin bu konudaki fikirleriniz neler?
    Aralığı beklemek gerekir mi illa? veya 2013ü mü beklesem?
  • Bir de ben sport modele AFL sistemini opsiyonel olarak taktırmayı düşündüm, ama bu tür işlemler yapınca arabanın gelmesi bikaç ayı bulmakta ve fiyatı önceden hesaplanana göre değişmekteymiş. sırf bu AFL için cosmo modelini almayı düşünüyorum. Sizce AFL önemli bir gereksinim mi yoksa sadece gösteriş mi?
  • AFL kağıt üzerinde güzel bir olay ama kullanımda nasıldır kullananlar söylesin. Ledli gündüz aydınlatması da ayrıca çok şık bir şey.Bi-xenon da çok üst sınıf bir olay. Bence sport modele AFL ekletmek mantıklı değil. Direk Cosmo almak daha pratik hem daha mantıklı. 2.El satarken adı Sport paket olacak ama AFL si var diyeceksin sana yine de bunun için bir fark ödemek istemeyecek alıcı. Aracın Cosmodan farkı yok nerdeyse halbuki ama Cosmo alırsan satarken de Cosmo olacak adı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysonmez

quote:

Orijinalden alıntı: Burock3427
    Bu arada Haziranda 1500-2000 arası fiyat artışı olacağı kesinleştiğini söylediler. Satış taktiği de olabilir bu ay satmak için. Almayı düşünenlere fiyatlarla ilgili bilgi vereceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim.

Bu fiyat artışı çok can sıkan bir olay. Çoğu yetkili araba alacaksan aralık ayını bekle diyor ve ben de aralık ayını beklemekteyim. ama aralıktaki fiyat düşüşü de ancak bayilerin elinde fazla araba kaldıysa yaşanıyormuş.
    Sizin bu konudaki fikirleriniz neler?
    Aralığı beklemek gerekir mi illa? veya 2013ü mü beklesem?

2012 sonu 2013 başı nolur bilinmez fiyat. Bir çok etken var. Euro fiyatı ne olur satışlar nasıl gider? Ama şu var ki gözlemlerime göre ayın son haftası fiyat alıp araç almak daha mantıklı sanırım. Kota doldurmaya çalışan bayiler normalin üzerinde indirimler yapabilmekte.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.