Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
511.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eraysonmez

Bir de ben sport modele AFL sistemini opsiyonel olarak taktırmayı düşündüm, ama bu tür işlemler yapınca arabanın gelmesi bikaç ayı bulmakta ve fiyatı önceden hesaplanana göre değişmekteymiş. sırf bu AFL için cosmo modelini almayı düşünüyorum. Sizce AFL önemli bir gereksinim mi yoksa sadece gösteriş mi?

İmkanınınz varsa cosmo alın. Sport ile arasında 4000 tl fark var. Eğer sportta afl ekletmek isterseniz özel sipapiş açtırıp 8 hafta civarı beklemeniz gerekecek.Bence cosmo almak daha mantıklı afl den başka özelliklerde geliyor.Afl de 9 farklı aydınlatma türü var ayrıca otomatik uzun far asistanı var.Fiyatının karşılığını alabileceğiniz bir donanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfk35

quote:

Bir de ben sport modele AFL sistemini opsiyonel olarak taktırmayı düşündüm, ama bu tür işlemler yapınca arabanın gelmesi bikaç ayı bulmakta ve fiyatı önceden hesaplanana göre değişmekteymiş. sırf bu AFL için cosmo modelini almayı düşünüyorum. Sizce AFL önemli bir gereksinim mi yoksa sadece gösteriş mi?

İmkanınınz varsa cosmo alın. Sport ile arasında 4000 tl fark var. Eğer sportta afl ekletmek isterseniz özel sipapiş açtırıp 8 hafta civarı beklemeniz gerekecek.Bence cosmo almak daha mantıklı afl den başka özelliklerde geliyor.Afl de 9 farklı aydınlatma türü var ayrıca otomatik uzun far asistanı var.Fiyatının karşılığını alabileceğiniz bir donanım.

Alıntıları Göster

Teşekkürler yorum için. Ancak ben birşeyler daha sormak/eklemek istiyorum. takip edebildiğim kadarıyla bu başlıktaki yorumların 4te 3ü 1.3 motor güçlü mü zayıf mı üzerine olmuş. Ben biraz daha konunun arabanın iç konforuna gelmesini istiyorum. Örneğin direksiyondan kumanda sistemini kullanmak diğer araçlarınkiyle kıyaslanınca kolay mı? konsoldaki düğmelerin fazla karışık olması pratikliği öldürüyor mu? Bluetooth sistemi (cosmolarda) nasıl? ses sistemi kaliteli mi? Koltukların rahatlığı nasıl?klima sistemi nasıl,örneğin benim 97 astra f kasa arabam tam bir kış arabası,mükemmel ısıtıyor.
    cosmo modellerde koltukların kenarı deri mi yoksa bu özellik opsiyonel mi, ayrıca koltuk ısıtması var mı?
    aklıma gelebilen herşeyi yazdım.aracı kullanmakta olan arkadaşların eminim ki bu konularda paylaşabilecekleri çok şey vardır. ben ve benim gibi astra j sahip adaylarına önemli bilgiler vereceklerdir, teşekkürler

• bir de eklemeyi unuttum.
    AFL sistemiyle ilgili tecrübeleri oldukça fazla merak ediyorum. zira AFL sport seçmek isterken cosmo seçmeme sebep olacak gibi. bu AFL neler sağlamaktadır, tanıtım filmlerindeki gibi gerçekten de etkili mi, bir güvenlik ekipmanı mı yoksa söylendiği kadar değil mi?
  • Orijinalden alıntı: eraysonmez

Teşekkürler yorum için. Ancak ben birşeyler daha sormak/eklemek istiyorum. takip edebildiğim kadarıyla bu başlıktaki yorumların 4te 3ü 1.3 motor güçlü mü zayıf mı üzerine olmuş. Ben biraz daha konunun arabanın iç konforuna gelmesini istiyorum. Örneğin direksiyondan kumanda sistemini kullanmak diğer araçlarınkiyle kıyaslanınca kolay mı? konsoldaki düğmelerin fazla karışık olması pratikliği öldürüyor mu? Bluetooth sistemi (cosmolarda) nasıl? ses sistemi kaliteli mi? Koltukların rahatlığı nasıl?klima sistemi nasıl,örneğin benim 97 astra f kasa arabam tam bir kış arabası,mükemmel ısıtıyor.
    cosmo modellerde koltukların kenarı deri mi yoksa bu özellik opsiyonel mi, ayrıca koltuk ısıtması var mı?
    aklıma gelebilen herşeyi yazdım.aracı kullanmakta olan arkadaşların eminim ki bu konularda paylaşabilecekleri çok şey vardır. ben ve benim gibi astra j sahip adaylarına önemli bilgiler vereceklerdir, teşekkürler

Rica ederim.bn gecen hafta 1.3 cosmo sunroof navi beyaz arac icin anlastim.şuan araci beklemekteyim.deri kumaş koltuklar cosmo da standart.çok rahat koltuklar.isitma mevcut degil.ergonomik spor deri koltuk opsiyonu alirsaniz isitma geliyor.Klima sistemi otomatik klima var bir onceki aracim astra h kasaya gore cok daha basarili buldum.Soguk uflemesi cok basarili geldi bana.Cosmo versiyondaki bluetooth ile telefonunuzu eslestirip isim listesi ekranda gozukuyor ve direksiyondaki kumandalar vasitasiyla istediginiz numarayi secip arama yapabiliyorsunuz.arama yaparken veya arama geldiginde muzik sesi kapaniyor.Videolarda gordugum bu sekildeydi.ortalama bi ses sistemi var araçta Afl ile ilgili birsey daha soyleyeyim benim forumlarda araştirmalarima gore sport versiyon alanlarin tek pismanliklari keske alsaydim dedikleri özellik afl. Ciddan araci cok degistiriyor ve yine edindigim bilgilerle şehirler arasi yollardayolunuzu gunduze ceviriyor.

• Orijinalden alıntı: tfk35

Rica ederim.bn gecen hafta 1.3 cosmo sunroof navi beyaz arac icin anlastim.şuan araci beklemekteyim.deri kumaş koltuklar cosmo da standart.çok rahat koltuklar.isitma mevcut degil.ergonomik spor deri koltuk opsiyonu alirsaniz isitma geliyor.Klima sistemi otomatik klima var bir onceki aracim astra h kasaya gore cok daha basarili buldum.Soguk uflemesi cok basarili geldi bana.Cosmo versiyondaki bluetooth ile telefonunuzu eslestirip isim listesi ekranda gozukuyor ve direksiyondaki kumandalar vasitasiyla istediginiz numarayi secip arama yapabiliyorsunuz.arama yaparken veya arama geldiginde muzik sesi kapaniyor.Videolarda gordugum bu sekildeydi.ortalama bi ses sistemi var araçta Afl ile ilgili birsey daha soyleyeyim benim forumlarda araştirmalarima gore sport versiyon alanlarin tek pismanliklari keske alsaydim dedikleri özellik afl. Ciddan araci cok degistiriyor ve yine edindigim bilgilerle şehirler arasi yollardayolunuzu gunduze ceviriyor.

Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.peki araç kaça mal oldu? ilk başta ne fiyat verdiler ve ne kadar indirim yaptılar,neleri hediye ettiler?
    son olarak nereden aldınız?

• Pm attım
  • quote:

hocam 6ay cosmo astra kullandım AFL müthiş bişey kesinlikle gösteriş falan değil tam bir konfor canavarı aydınlatmayı çok iyi sağlıyor
  • Arkadaşlar merhaba,

1.3 cdti sport paketi (52.000 tl) alarak ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. araçla ilgili performans konusunda şüphelerim vardı ama hepsi boş çıktı. performansı gayet iyi, araç atik, sürüş keyifli ve yol tutuşu çok başarılı. ön göğüs tasarımı, donanım, rahatlık hepsi üst düzey, bu kadarını beklemiyordum. bundan önceki aracımın sıfır donanımlı bir 4x2 pick up olmasının da etkisi vardır belki. öte yandan pederde passat 2010 var, donanım olarak astra daha iyi diyebilirim.

rüzgar sesi can sıkıcı noktası, önemsemiyordum ama beni rahatsız ediyor açıkçası. servise gidip yapılabilecek bir şey var mı konuşacağım, 80 km üstüne çıkıldığı zaman sanki pencere yarım parmak açık gibi ses geliyor neredeyse. bununla ilgili çok şikayet vardı ama fazla üzerinde durmadım. bu arada deseler al tüm paranı nakit arabayı iade et, vermem:) bu fiyata alınabilecek en güzel araba kanımca. şimdilik müzik sesi ile bastıracağız.

bir de sorum olacak; iphone u usb ile bağladığım zaman ipod olarak tanıyor, telefon özellikleri gözükmüyor ekranda. iphone u kablo ile araç içi telefon olarak kullanma şansımız var mı? illa bluetooth mu almak gerekiyor araç içi telefon için?

• quote:

Orijinalden alıntı: RASHARD

Arkadaşlar merhaba,

1.3 cdti sport paketi (52.000 tl) alarak ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. araçla ilgili performans konusunda şüphelerim vardı ama hepsi boş çıktı. performansı gayet iyi, araç atik, sürüş keyifli ve yol tutuşu çok başarılı. ön göğüs tasarımı, donanım, rahatlık hepsi üst düzey, bu kadarını beklemiyordum. bundan önceki aracımın sıfır donanımlı bir 4x2 pick up olmasının da etkisi vardır belki. öte yandan pederde passat 2010 var, donanım olarak astra daha iyi diyebilirim.

rüzgar sesi can sıkıcı noktası, önemsemiyordum ama beni rahatsız ediyor açıkçası. servise gidip yapılabilecek bir şey var mı konuşacağım, 80 km üstüne çıkıldığı zaman sanki pencere yarım parmak açık gibi ses geliyor neredeyse. bununla ilgili çok şikayet vardı ama fazla üzerinde durmadım. bu arada deseler al tüm paranı nakit arabayı iade et, vermem:) bu fiyata alınabilecek en güzel araba kanımca. şimdilik müzik sesi ile bastıracağız.

bir de sorum olacak; iphone u usb ile bağladığım zaman ipod olarak tanıyor, telefon özellikleri gözükmüyor ekranda. iphone u kablo ile araç içi telefon olarak kullanma şansımız var mı? illa bluetooth mu almak gerekiyor araç içi telefon için?

Hayirlisi olsun araciniz.benim bildigim sadece ipod olarak taniyor.sport donanimlarda ( still paket haric)bluetooth mevcut deil o yuzden telefon ozelligi kullanamazzsiniz ama cyclone taktirirsanz bluetooth u ile gorusme yapabilirisinz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RASHARD

Arkadaşlar merhaba,

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...performans konusu zaten şehir efsanesi...
    rüzgarsız bir havada 80 km üstü rüzgar sesi alıyorsa araç ,bence bir sıkıntı vardır.
    ben sadece rüzgarlı havada 100 km üstü rahatsız etmeyecek kadar rüzgar sesi alıyorum.

• @mikoli88 bilemiyorum belki ben fazla hassasım, oradaki test aracı ile bir ara karşılaştırma yapacağım. teşekkür ederim.

@tfk35 bluetooth gereksiz pahalı geldi. 400 tl fiyat çektiler, bu şekilde idare edeceğiz o zaman. teşekkür ederim.
  • Arkadaslar usb de mp3 dosyalarini nasil yerlestiriyorsunuz? Ayri klasorler olusturuyorum ama gormuyor kafasina gore gecis yapiyor klasorlerin icinde. Sarkilari isim sirasina gore tek klasore koyuyorum, sirayi da tanimiyor...

• Merhaba arkadaşlar,

Fiyat danışmak istiyorum.

Bayiden aldığım fiyat: 1.3 Sport Dizel 2012 model yeni kasa Astra 56.800 TL fiyat verdi. Bu liste fiyatı anladığım kadarıyla. Bu fiyattan maksimum ne kadar indirim yapar sizce? Elinde varmış hemen teslim edecekmiş aracı.

Hızlı bir şekilde fiyatı uygun mudur cevap verir misiniz... Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kudy -- 30 Mayıs 2012; 15:32:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kudy

Merhaba arkadaşlar,

Bayiden aldığım fiyat: 1.3 Sport Dizel 2012 model yeni kasa Astra 56.800 TL fiyat verdi. Bu liste fiyatı anladığım kadarıyla. Bu fiyattan maksimum ne kadar indirim yapar sizce? Elinde varmış hemen teslim edecekmiş aracı.

52 500 ile 53000 arasinda olabilir hicbir opsiyon yoksa

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

52.000 karter koruma dahil....

• Performansı yerlerde diyen arkadaşları anlamıyorum, farklı bir arabaya mı biniyoruz acaba?
  • dun fullden 3,42 den 184 liraya depoyu ağzına kadar doldurdum 54 lt
    ortalamam 5,7 idi doldurmadan önce kontağı bi çevirdim kalan menzil 1020 km
    haftasonu edirne ve bursaya gidicem bakalım 1200 km yapabılecekmi bu mazotla...
  • selam arkadaşlar ben de 3 hafta kadar önce 0 km Astra 1.3 CDTi Sport aracımla aranıza katıldım. Önceki aracım mitsubishi lancer 1.6 sportback idi.

Araçtan genel olarak memnunum. Performansı konusunda büyük bir beklentim olmadan aldım zaten. Hoş şu ana kadar bir sıkıntı da duymadım. Sadece belki daha fazla vites değiştirmek gerekiyor.

yaklaşık 2800 km yol yaptım. ilk 1000 km 3000 devirin üzerine çıkmadan kullandım aracı. Ondan sonra da normal kullanımıma geri döndüm. Yani gerektiğinde devirli kullandım ama o halde bile 4000 deviri yani maksimum güç devrini çok nadir geçmişimdir.

Şimdi deneyimli arkadaşlara bir kaç soru sorayım:
    1- aracın konfor ve eko diye 2 hava basıncı var lastikler için. birisi 32 psi diğeri 39 psi oluyor. ben 36 psi bastım. genelde otoyol kullandığım için bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. 36 uygun mudur?
    2- aracı aldığımdan beri yakıt ortalmam hemen aynı seviyede gidiyor 5.2-5.4 civarı. Bu değer zamanla düşer mi? Benzinli araçlaırmda ilk 10 hatta 20 bin km yakıt tüketiminde düşüş oluyordu. dizelleri hakkında pek emin olamıyorum.
    3- aracın yol bilgisayarı ile benim hesapladığım (fuel log programı ile) yakıt tüketimleri birbirini tutmuyor. her depo doldurduğumda taşana kadar dolduruyorum ve bilgisayarı sıfırlıyorum ama yine de bilgisayar 4.9 derken depo 5.3-5.2 çıkıyor. Bu durum önceki araçlarımın hiçbirisinden olmamıştı. sadece 2009 megane dizel aracım hariç. o da dizeldi. acaba dizellerde mi böyle bir sorun oluyor? Sizde de böyle durumlar oluyor mu?
    4- dün aracımın anlık tüketiminin fazla olduğunu fark ettim. cut-off filan da olmuyordu. aracı kenara çektim rolanti devri az yüksekti (motor sıcaktı) ve de anlıt tüketim 1-1.1 filan görünüyordu. aracı stop edip bir daha çalıştırdım normala döndü. 0.4 civarına indi. neden olmuş olabilir?
    5- 5000 km sonunda yağ değiştirmeyi düşünüyorum. sizce çok faydasını görür müyüm? (daha sonra bakımdan bakıma değiştireceğim).
    6- aracı kaldırırken tam ayağınızı debriyajdan çekerken değişik bir sürtme hissi geliyor pedaldan. hatta ses de geliyor sanki. bu tip yorumlar okumuştum ama bu bir sorun mu?
    7- bu camlar sıkışma önleyicili güya ama bir duruyor bi,r durmuyorlar. hassas mı davranmak gerekiyor acaba?

şimdilik bu kadar arkadaşlar.

iyi forumlar.

• Fiyat danışmak istiyorum.

Bayiden aldığım fiyat: 1.3 Sport Dizel 2012 model yeni kasa Astra53.000 TL fiyat verdi. Herhangi bir aksesuar yok. Elinde varmış hemen teslim edecekmiş aracı.

Uygun mudur acaba?
  • quote:

Bayiden aldığım fiyat: 1.3 Sport Dizel 2012 model yeni kasa Astra53.000 TL fiyat verdi. Herhangi bir aksesuar yok. Elinde varmış hemen teslim edecekmiş aracı.

Uygun mudur acaba?

Pazarlik yapin yukaridaki mesajda 52000 e alan arkadas var kartel koruma dahil.hediye filanda isteyin

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.