Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
511.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende 13 cdti sport veya enjoy plus almayı dusunuyorum. en uygun fiyata nereden alabilirim tavsiyede bulunurmusunuz. akdeniz bölgesinden olursa daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: northstar52

Yakıtta da tercihim OPET.

Dizel yakıtta ilk tercihim, hem surusu olumlu yonde etkilemesi hem de cekis performans konularinda size arabayi daha cok sevdiresi marka tek tercihim : SHELL :)
    Gerisi goruntu ve gurultu o kadar.
  • Arkadaslar 1.3 sport dizel paket için anlaştım. Bayi 52.300 fiyat verdi, sadece karter dahil. Forum da çok uygun fiyatlara alanlar olmuş, son zamanlarda bu paketi alan arkadaslar aldıkları fiyati ve hediyeleri paylaşırsa ben de biraz daha çökerim. Daha uygun fiyata alanlar var dediğim zaman Aralık'ta almışlardır dediler çünkü.
  • ben bugun aynı aracı 52500 e aldım. kartel koruma paspas vs. verdiler. yalnız araç mayıs sonu gibi gelebilecek. siz ne zaman tesliöm alacaksınız.
  • mayıs 18 de teslim dediler. bayiler arası fiyatlar çok değişiyor nedense, anlaşılır gibi değil. bir de ilk gittiğimde 54.000 demişlerdi dip fiyat, gide gele bu fiyata çektiler. hoş değil bana sorarsanız.

bir de şu sorum olacak, bluetooth fiyatı aldım, bir bayi 300 dedi, bir başkası 1100 dedi. bu kadar fark nasıl olabilir?
  • ne fiyat tuttururlarsa ona satıyorlar. Bayinin bulunduğu yer önemli, kira ve rekabet ortamı çok etkili. Ankara için konuşuyorum, gidip Çayyolu'ndan alırsan adam zengin muhitinde bi arabadan 500 lira karı az bulacaktır ve 1000-1500 lira kar etmek isteyecektir. Diğer yandan Akköprü'den ya da Şaşmaz'dan alırsan 500 lira kar onlar için yeterli olacaktır, çünkü adamların müşteri profili 3'ü 5'i hesaplayan insanlar.

İlk başta öyle bir fiyat alıyım diye giderseniz ilk başta yüksek fiyat çekerler, ilgilendiğinizi kesinlikle bir opel alacağınızı ama bayiler arasındaki fiyat farklarını kolladığınızı hissettirirseniz fiyatı daha da aşağı çekersiniz. Bluetooth'tan kasıt still paket ise 1100 iyi fiyat ben 1350 fark ödedim onun için bu still paekt sadece bluetooth değil ek olarak sunroof var. Eğer sadece bluetooth ise 300 lira da az o rahatlık için bence ama bildiğim kadarı ile sonradan takamıyorlardı onu yüklü gelmesi gerekiyor demişlerdi bayiden bana.

• Aracı alan arkadaşlar gidişini ve çekişini başka bir araçla kıyaslayacak olsalar neye yakın bulurlar ? örneğin ben daha önce palio 1.4 el, pejo 1.4 70 bg. bu düzeyde araçlar kullandım, bunlarla kıyasladığınızda araç için ne söyleyebilirsiniz ? forumda bazı arkadaşların yorumlarını okuduğumda canım cok sıkıldı. araç daha gelmeden soğudum resmen... hız yapan biri değilim sakin kullanırım, fakat bi palio danda kötü gitmesini istemem açıkçası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventt1

Aracı alan arkadaşlar gidişini ve çekişini başka bir araçla kıyaslayacak olsalar neye yakın bulurlar ? örneğin ben daha önce palio 1.4 el, pejo 1.4 70 bg. bu düzeyde araçlar kullandım, bunlarla kıyasladığınızda araç için ne söyleyebilirsiniz ? forumda bazı arkadaşların yorumlarını okuduğumda canım cok sıkıldı. araç daha gelmeden soğudum resmen... hız yapan biri değilim sakin kullanırım, fakat bi palio danda kötü gitmesini istemem açıkçası...

Arabanın düz yolda maksimum hızı 203 km, kendim test ettim. Daha öncede söyledim; araba daha önceki hiç bir dizel araçla kıyaslanamaz. Daha önce kullandığım dizel araçlardan tamamen farklı. Normalde dizel araçlar yüksek devirli kullanılır ama bu aracı daha düşük devirde kullanman gerekiyor. 2000 devirde kullanırken atikliği süper istediğin ani tepkileri alırsın. 3.vitesten sonra araba 1.6 motor bir spor araba kadar performans veriyor.

Gel gelelim kalkışa, 1. vites dişlisini iyi ayarlayamışlar o yüzden 1. vites 3000 devir bile yapsan 20 km hıza çıkabiliyorsun o yüzden insanlar hantal olduğunu söylüyorlar, doğrudur. 3. vitese geçtikten sonra o hantallığı unutursun. Araba daha önce de dediğim gibi diğer dizel araçlardan çok farklı, ekonomik düşündüğüm için ben hep 1850 devir civarında kullanıyorum bu yüzden ani tepkiler alamıyorum, istediğim tepkiyi cüzdanımda alıyorum, ona bakarım (ortalama yakıt 5.2 lt/100km) . Sen ekonomi değilde makas atıyım diyorsan o zaman aracı hep 2100-2700 devir arasında kullanırsın arabada istediğin kadar uçar kaçar. O zaman da ortlama yakıtın 7.0lt/100km olur.

O söylenenlere de kulak asma alırken benim de moralimi bozdular, soru işaretleri içinde kaldım, nerdeyse Golf denen şekilsiz arabayı alacaktım. İyi ki kararlı davranıp astra almışım, mutluyum.

• Herkese selamlar 3 haftadır astra enjoy plus kullanıyorum deneyimlerimi paylaşmak istedim.Çunku alırken burdaki yorumları cok dikkate almıştım umarım birilerine faydası dokunur.Öncelikle aracı izmir opel egemden 51 bine aldım sports modeli sadece sunroof lu geldiği için baya masraflı oldu o yüzden bunu tercih ettim.Bi önceki arabalarım peugeot 106 saolsun baya uğraştırmıştı gerçi acemiliktende olabilir ama 180000 binde 13000 e aldım 210000 de 8000 e zor sattım bide önden ufak bi kazam oldu parca pahalıdır dediklerini ozaman anladım yani özellikle yeni şöförlere peugeot tavsiye etmem.sonra 2010 öodel sıfır bi opel corsa aldım fakat yine acelecilikten 1.2 benzinli aldım dizel alsam hala biniyo olurdum işim gereği çok yol yapıyorum az yaksın diye tüp taktırdım bu sefer de hiç gitmemeye başladı 70000 de 2 senelik aracımı 24000 e galeriye verdim gerçi ilanını gördüm 28000 istiyolar.elden satsam iyimiş yine acelecilik.ama dediklerinin tersine opelde en ufak bi problem yaşamadım sadece bakıma ve benzinciye girdim okadar opeli tercih sebeplerimden biri bu.peugeot 308 e ve citroene baktım hatta deneme sürüşlerine çıktım fakat o sağlamlık hissi ve yere oturuş hissini vermedi açıkçası hele peugeotun içini hiç beyenmedim.motoru oldukça iyi ama oto vites özellikle 2 ye geçerken miğde bulandırıcı şekilde öne yığılıyo uçan halıda aşşğı ıner gibi oluyosunuz.Gelelim astraya herhalde bindiğim en iyi araba motorundan çok memnunum 5.3 ortalamadayım.diceksiniz 1.2 den inince böyle olur.alfa 159 dizel ve bmv 5.20 son olarak porshe carera kullanmış biri olarak bu fikri söylüyorum tabiki porshe yi tercih edersin ama 20 lt ve 17000 lik yıllık vergisinide hesaplamak lazım lafın kısası tüm alıcaklar gönül rahatlığıyla alabilir ben inanılmaz memnunum hatta eskicek diye üzülüyorum çok kullanmamak için 2. el bi araba almayı bile düşünüyorum.insallah yeri dolar.2 sey sadece rahatsız etti biri direksiyonun alt kısmının ortası sert ordan tutarsanız biraz rahatsız ediyo diğeride kolunuz tam ön cama sığmıyo biraz kısa bi cam olmus rahat kolumu dayıyamıyorum bu kadar küçük yani.

• blacklord_yozgat cevabın için sağol. rahatlattın beni. bu arada araç bekleyen benden baska arkadaş var mı ?
  • arkadaşlar bugün astra j 1.3 cosmo + navi için 58500, fiyat aldım...bana biraz yüksek geldi, daha uygun fiyat bulabileceğim izmir ya da ankarada bayi önerebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heysın

arkadaşlar bugün astra j 1.3 cosmo + navi için 58500, fiyat aldım...bana biraz yüksek geldi, daha uygun fiyat bulabileceğim izmir ya da ankarada bayi önerebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

ankara opis (akköprü)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklord_yozgat

quote:

Orijinalden alıntı: heysın

arkadaşlar bugün astra j 1.3 cosmo + navi için 58500, fiyat aldım...bana biraz yüksek geldi, daha uygun fiyat bulabileceğim izmir ya da ankarada bayi önerebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

ankara opis (akköprü)

58500ü orası verdi zaten :) daha uygun fiyat alan var mıdır ki acaba?
  • Arkadaslar 6 aylik astra j 1.3 cdti cosmo kullanicisiyim. Ben de oyle atarli araba kullanmam, sakin kullanirim zaten falan diyodum fakat bazen insanin cani cekiyo simdi ydogruya dogru. Caniniz cektiginde de hevesiniz kursaginizda kaliyo benden size soylemesi. 200 300 yaptim diyenlere inanmayin! Yokus assagi salliyolar arkadaslar ;) 180 son max. Hizidir bu arabanin.. Ilk aldigimda gozume cok hos geliyodu herseyi, artik herseyi gozume batmaya basladi :/ arabanin 2 ozelligi memnun etti beni sadece, afl far sistemi cok basarili ve ses yalitimi da kendi sinifinda basarili seviyede. Bunlarin haricindeki ozellikleri tek tek yazip kotulemek istemiyorum, beni hic tatmin etmedi. Daha 2000 km olmadan orasindan burasindan gicirtilar gelmeye baslamamali bi arabadan. Bu sorun benim sanssizligim olabilir belki ama yine de olmamaliydi. Daha ilk bindigimde emniyet kemeri kutusundan sesler geliyodu :) hala geliyo ve ben inatla goturmuyorum, v40 ciksin direk gidip alicam, benim arabaya bin versinler vericem oyle gicik oluyorum :) boyle kotulemis gibi oldum arabayi ama araba kotu arkadaslar dogruya dogru, bi onceki astra kalitesi yok bu arabada. Alanlar kusura bakmasinlar, alacaklar da fiyatina aldanmasinlar ve vazgecsinler bence yol yakinken. Astra sahipleri de bu yazdiklarimin dogru oldugunu bilirler ama soylemek istemezler :) bir bucuk tonluk hantallik abidesi arabalarimizla kazasiz belasiz yolculuklar bize :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ygulbahar

Arkadaslar 6 aylik astra j 1.3 cdti cosmo kullanicisiyim. Ben de oyle atarli araba kullanmam, sakin kullanirim zaten falan diyodum fakat bazen insanin cani cekiyo simdi ydogruya dogru. Caniniz cektiginde de hevesiniz kursaginizda kaliyo benden size soylemesi. 200 300 yaptim diyenlere inanmayin! Yokus assagi salliyolar arkadaslar ;) 180 son max. Hizidir bu arabanin.. Ilk aldigimda gozume cok hos geliyodu herseyi, artik herseyi gozume batmaya basladi :/ arabanin 2 ozelligi memnun etti beni sadece, afl far sistemi cok basarili ve ses yalitimi da kendi sinifinda basarili seviyede. Bunlarin haricindeki ozellikleri tek tek yazip kotulemek istemiyorum, beni hic tatmin etmedi. Daha 2000 km olmadan orasindan burasindan gicirtilar gelmeye baslamamali bi arabadan. Bu sorun benim sanssizligim olabilir belki ama yine de olmamaliydi. Daha ilk bindigimde emniyet kemeri kutusundan sesler geliyodu :) hala geliyo ve ben inatla goturmuyorum, v40 ciksin direk gidip alicam, benim arabaya bin versinler vericem oyle gicik oluyorum :) boyle kotulemis gibi oldum arabayi ama araba kotu arkadaslar dogruya dogru, bi onceki astra kalitesi yok bu arabada. Alanlar kusura bakmasinlar, alacaklar da fiyatina aldanmasinlar ve vazgecsinler bence yol yakinken. Astra sahipleri de bu yazdiklarimin dogru oldugunu bilirler ama soylemek istemezler :) bir bucuk tonluk hantallik abidesi arabalarimizla kazasiz belasiz yolculuklar bize :)

açıkçası bnm gönlümdeki arabalardan bi tanesi golf astra ve focusa baktım ama içlerinde en yüksek fiyatı ve en güvensizliği veren bu oldu hee alırmısın 0 ını almam ama 2.elini alırım

• Valla ben astra alma derim tamamen iyi niyetli olarak, markaya camur atmak gibi bi dusuncem yok ;) dedigim gibi onceki kasasi yenisinden cok daha iyi. Ikinci el yeni kasa alacagina 0 al eski kasa al ;) golf agir basli sessiz sakin aile arabasi, focus kullanimi zevkli biraz daha atarli bi araba ayrica volvodan teknolojiyi emip duruyolar :) sen sen ol tipine aldanip yeni astra alma hafiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygulbahar

Valla ben astra alma derim tamamen iyi niyetli olarak, markaya camur atmak gibi bi dusuncem yok ;) dedigim gibi onceki kasasi yenisinden cok daha iyi. Ikinci el yeni kasa alacagina 0 al eski kasa al ;) golf agir basli sessiz sakin aile arabasi, focus kullanimi zevkli biraz daha atarli bi araba ayrica volvodan teknolojiyi emip duruyolar :) sen sen ol tipine aldanip yeni astra alma hafiz

tipine aldanma konusu bu araba için birebir diiosun yani=)) valla arkadaşım
    1.alfa romeo gulietta
    2.focus
    3.golf
    4.astra
    diye bi sıralama yaptım bu sene sonunu beklersem ilk başa v40 koyucam tabi bide maddi boyutuda ayarlayabilirsem???
  • Arkadasimin sirketine iki tane giulietta aldik, biri siyah biri beyaz, ikisinde de simdiye kadar hic sorun cikmadi, ses cikma tikirdama bile olmadi, 8bine geldi arabalar :) surus keyfi olarak fazlasiyla tatmin edici arabalar, yol sesini cok iceriye almasi tek dezavantaji bence. Ic yapisini begenen var begenmeyen var, o kismi da degiskendir zaten yorumlara bakmamak lazim kendin seversen ne hos ;) ama v40 i ve a serisini gormeden de yeni araba almamak lazim derim :P
  • Bizde 1.3 cosmo Navi 600 + Sunroof + Beyaz renk bakıyoruz. Fakat bu araç türkiye stoklarında yokmuş. Navi 600 için beklenmeye değer mi ? Yoksa cyclone mı taktırmalı ?
  • Kesin kararliysan bu arabayi almaya, orjinalini bekle, 1 2 ay sonra getiriyolar zaten, hicbisey orjinali gibi olmaz demis unlu dusunur
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.