Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
511.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drslmn

quote:

Orijinalden alıntı: haunter

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karavana

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

mrb arkadaslar 3 gun once 1.3 cosmo siyah 56.500 e aldim liste fiyati 62.300 su anda nasil sizce fiyati?

iyi indirim yapmışlar ama yinede siz başka bayilerede sorun çunku şuan dizellerde elle tutulur iyi indirimler yapıyorlar.

diger bayilere de sordum aldigim en dusuk fiyat buydu, 500 tl verip arti 2 yil garanti de aldim ama bu garanti bayi garantisiymis yani GM garantisi iatersem 725 tl civariymis. GM garantisi turkiyedeki tum bayilerde gecerli olmakla birlikte bayi garantisi sadece iki bayide gecerli ayrica bayilerinin garantisini aldigim zaman kaskoyu sadece onlardan yaptirabiliomusum, GM garantisi alirsam kendiniz disardan garanti yaptirabiliosunuz dediler.biraz tekerleme gibi oldu yazdiklarim kusura bakmayin :) bu konuda ne yapmaliyim sizce?

Kaskoyu yaptiracaginiz yere kimsenin karisabilecegini sanmiyorum.

tesekkurler.. Henuz araci teslim alip keyfini cikaramadan bu ivir zivir islerle kafam doldu iyice :( en iyisi ufak ayrintilara takilmamak sanirim..

Takilmamak en iyisi ama parayı zor topladık zaten bide kaskoda vermeyelim bütün parayı eyrıntı ama şu trafik sigortası ve mtv nasıl oluyo bi bilgi versen

bildigim kadariyla araci aldiginiz bayi ile plakayi cikaracaginiz yer ayni il ise onlar yapiolar bu islemleri ama mtv yi odemiolar sanirim

anahtar teslim anlaştıysanız trafik sigortasını da mtv'nin ilk taksidini de bayi öder ve size makbuzlarını ve belgelerini verir. en azından benim aldığım bayi bu şekilde davranmıştı.

• araca film cektircem arkadaslar tavsiyeleriniz nedir ?hangi marka servisten mi 2M mi 3M mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar eşim için astra 1.4 sport otomatik vites alacağım...bayilerden fiyat alan oldu mu hiç pazarlıklı son fiyat nedir acaba...bilgi verirseniz sevinirim...
  • Valla forum cok suskun arkadaslar canlandiralim biraz :) benim kafama mazot konusu takilio nerden alsam eurodizel mi alsam napsam ??

• quote:

Valla forum cok suskun arkadaslar canlandiralim biraz :) benim kafama mazot konusu takilio nerden alsam eurodizel mi alsam napsam ??

mazot'u zaten eurodizelden kötüsünü koyamıyorsun, param çok daha iyisi olsun diyorsan Shell GTL var 30-40 kuruş daha pahalı ama 1.3 dizel aldığına göre buna yanaşmazsın zaten. Güvenemediğin bayiden alma ne kadar ucuz olursa olsun. Eurodizelden başkasını da koydurma depona. Bende şirket kartı var PO dan 20 kuruş indirimle alıyorum mazotu o sebeple mecburen PO kullanıyorum.
  • quote:

araca film cektircem arkadaslar tavsiyeleriniz nedir ?hangi marka servisten mi 2M mi 3M mi ?

Kaput filmi mi yoksa cam filmi mi? Ben cam filmi çektirmedim, sport model'in cam rengi benim için yeterli geldi. Kaput filmi ise 2mm yaptılar benim arabaya ama baktım bazı taş izleri var, 2 mm yetmemiş. Çok fark yoksa 3mm öneririm. Cam filmini düşünüyorsan en incesinden yaptır, o bile çok siyah oluyor. Ben de bu yaz ultraviyoleli cam filmi yaptırabilirim, sırf arabanın içi sıcaktan yanmasın diye. Araba siyah ve güneşte 1-2 saat kalırsa içine binilmiyor resmen. Autoking'de ultraviyoleli cam filmlerinin arabanın içinin ısınmasını engellediğini söylediler, ne kadar doğru bilmiyorum, araştırıp ona göre davranmakta fayda var.
  • TEB TOTAL kart ile %5 indirimli akaryakıt alınabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklord_yozgat

quote:

Valla forum cok suskun arkadaslar canlandiralim biraz :) benim kafama mazot konusu takilio nerden alsam eurodizel mi alsam napsam ??

mazot'u zaten eurodizelden kötüsünü koyamıyorsun, param çok daha iyisi olsun diyorsan Shell GTL var 30-40 kuruş daha pahalı ama 1.3 dizel aldığına göre buna yanaşmazsın zaten. Güvenemediğin bayiden alma ne kadar ucuz olursa olsun. Eurodizelden başkasını da koydurma depona. Bende şirket kartı var PO dan 20 kuruş indirimle alıyorum mazotu o sebeple mecburen PO kullanıyorum.

bana da PO yu tavsiye etmislerdi olmadi ordan alirim artik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklord_yozgat

quote:

araca film cektircem arkadaslar tavsiyeleriniz nedir ?hangi marka servisten mi 2M mi 3M mi ?

Kaput filmi mi yoksa cam filmi mi? Ben cam filmi çektirmedim, sport model'in cam rengi benim için yeterli geldi. Kaput filmi ise 2mm yaptılar benim arabaya ama baktım bazı taş izleri var, 2 mm yetmemiş. Çok fark yoksa 3mm öneririm. Cam filmini düşünüyorsan en incesinden yaptır, o bile çok siyah oluyor. Ben de bu yaz ultraviyoleli cam filmi yaptırabilirim, sırf arabanın içi sıcaktan yanmasın diye. Araba siyah ve güneşte 1-2 saat kalırsa içine binilmiyor resmen. Autoking'de ultraviyoleli cam filmlerinin arabanın içinin ısınmasını engellediğini söylediler, ne kadar doğru bilmiyorum, araştırıp ona göre davranmakta fayda var.

hocam yozgatlsin sanirim ben de corumluyum hemseri sayiliriz ;) ultraviole cam filmi kulaga hos geliyo deniycem artik cok sagol :)

• bende şuan beyaz spariş ettim kismetse nisan 24 te alacağım beyaz araç için cam filmi çektireyim mı sizce çektirirsem hangisini tavsiye edersiniz vede fiyatı nedir
  • Mrb lastik basincinin yakitta etkili oldugu soyleniyo, bizim araclarda yol bilgisayarinda lastik basinc degerleri gosteriliyo mu? bi de lastik basic degerleri ne olmali ?
  • yol bilgisayarında lastik basıncı gösterilmiyor.
  • Koltuk kılıfı için ne diyosunuz özel var mıdır sport paket
  • Opel astra sport paketle birlikte neler veriliyo mesela ilk yardım çantası var mı aracı aldığınızda neler vardı
  • Gtl 8-10 kurus pahali ve deger menzili daha uzun arac gdaha sessiz

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Gtl 8-10 kurus pahali ve deger menzili daha uzun arac gdaha sessiz

evet şimdi baktım siteden, 11 kuruşa kadar düşmüş, epeydir shell'den almıyordum. Tabi böyle bir durumda gtl tercih edilebilir.
  • http://www.****.com/forum/index.php?topic=2841.90 opelsizasla

astra j makyajlanmış hadi hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer -- 18 Nisan 2012; 23:01:40 >
  • Bugün Ankara Reis Opele gidip dizel modeli ile test sürüşü yaptım.
    1.3 motor olmasında dolayı çok hantal olacağını düşünüyordum ama beklediğimden iyi çıktı..
    özellikle bir kaç kez durup kalkış falan yaptım.. performans konusunda hiç fena değildi, benim için yeterli geldi...

Fiyat olarak 1.3 CDTI Sport modeli için son 52.000 dediler..
    bir de kartel koruma hediyesi var...
    geçen ay fiyatların daha düşük olduğunu söylediğimde, GM'in 1000 TL kampanyası vardı falan dediler...
  • Bende sizlerden farklı olarak 13. CDTİ J Astra Sports Tourer var.Temmuz 2011'de aldım.Şu an 10500'de her gün net 50-60 km gidiyorum.Bunun Yarısı rampa yukarı.Deniz seviyesinden her gün 700 rakıma bazen 1200'e ( ORDU )çıkıyorum.Efendim araba çekmiyormuş,yerinden kalkmıyormuş fasa fiso.Bu bir ekonomi arabasıdır ( artı 500 lt bagaj ) Akşamda çocukla kursa,geziye vs.Ortalama 5.2 / 5.3 LT .Kullanım keyfi çok yüksek.Start -Stop sistemi ayrı bir avantaj.Elbette beğenenler olmayacaktır.Onlarda gidip daha iyisini alacaktır.Ben memnunun.Üstelik Astra geçen yıl yaklaşık olarak 23 Bin satmış.Bu kadar insan ne kadar yanılıyor olabilir ki?
  • Yakıtta da tercihim OPET.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.