Şimdi Ara

Astra J edition orj. jantlar yamuldu, Aranan: 17'' Karpuz Jant

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar. İstanbul'dan Çorluya giderken yağmurlu havada Çorlu girişinde 100km/sa hızda çukuru farkedemedim ve 1.3 edition aracımdaki jantlar yamuldu, 3 aylık 17" Kumho marka lastiğim de sizlere ömür  :(  Sanayide 100Tl verip hem ön sol hem de sol arka jantı düzelttirdim ancak içime sinmedi bir türlü. Zaten ağustos gibi araç kredisi bitince çelik jant alırım diyordum ancak şimdi bir şekilde değiştirmek istiyorum mevcut jantlarımı. Alttaki jantları beğeniyorum ancak ilan sahibi stoklarımızda kalmadı dedi. Powcan marka BK086. Bu jantlardan İstanbul'da 0 veya 2.el nereden temin edebilirim acaba ?




     Astra J edition orj. jantlar yamuldu, Aranan: 17'' Karpuz Jant







  • Bence cin mali jantlardan uzak durun,ayni araca sahibim makyajsiz kasa Astra sport janti taktim çok güzel oldu,emin olun aracin sürüş kalitesi artti,ara hizlanmalarim daha iyi,kasislerden geçerken daha yumusak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyupte Jantmaxx var oradan temin edebilirsiniz yada maslak Atatürk oto sanayide jantstore var oradan da temin edebilirsiniz. Bizim astralarin bijon araliklari biraz sıkıntı malum ama karpuz takani gordum astraya 5x105i vardir muhakkak. Bu arada gecmis olsun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 7he mcRp

    Eyupte Jantmaxx var oradan temin edebilirsiniz yada maslak Atatürk oto sanayide jantstore var oradan da temin edebilirsiniz. Bizim astralarin bijon araliklari biraz sıkıntı malum ama karpuz takani gordum astraya 5x105i vardir muhakkak. Bu arada gecmis olsun :)

    Teşekkür ederim, bakacağım söylediğiniz yerlere..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.