Bildirim
Astra J'den Sonra Tavsiye

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kesinlikle otomatik vites Megane öneririm seviye atlamış olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Insignia cosmo 2015 105 e bulunur. Sitedekilere bakmayın uçurma fiyatlar onlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Megane'ı sen mi üretiyosun kardeş her konuda megane megane. Birde hep betimleme yapıyorsun. Yok talismanın ufağı vsquote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Kesinlikle otomatik vites Megane öneririm seviye atlamış olur. -
İkiside aynı segment araç ne seviyesinden bahsediyorsunquote:
Orijinalden alıntı: Moueson
İnsignia, Mazda 3, Jetta (manuel olmak kaydıyla) vs diye gider ama D segment insignia daha ağır basıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Bende insignia veya 508 düşünmüştüm fakat babamın aklı yeni kasa megane'da. -
Megane sadece görsel ve zihinsel değişim odaklı olur. D segment bambaşka olurquote:
Orijinalden alıntı: Halfmoon37
Bende insignia veya 508 düşünmüştüm fakat babamın aklı yeni kasa megane'da.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynı düşüncedeyim bende. Lakin fiyatlara bakıyorum malum site coşmuş durumda. Şöyle 75, 80.000 bin km'lerde araç bulmak zor gibi bu fiyatlara. -
konfor-yalıtım segment farkı olsun diyorsanız 2014-15 model önceki kasanın makyajlısı insignia derim.
yok derseniz az km'lerde olsun, bakım maliyeti az olsun ve az yaksın çok gezerim diyorsanız, sahibinden satılan dizel otomatik megane 4 yada 308 derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 25 Eylül 2019; 20:42:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X