Şimdi Ara

Astra J 1.6T lpg tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2012 Astra J 1.6 Turbo 180 hp aracım var. Birkaç yerle görüştüm. Ustanın birisi çok bilgili geldi ve garanti vs. verdi. Tabii ki taktırana kadar. Sonuç olarak atiker gold taktırdık. Yolda hassas ayarları vs zorla yaptırdık fakat problemler bitmedi. Kalkışta sürekli olmasada gaza basınca kasılıp kasılıp birden öne atlaması (benzinde yok), benzinde dikkat etilmemesine rağmen 10-11 lt yakarken ayarlardan sonra maksimum dikkat etmemize rağmen 14-16 ltden aşağı düşmemesi, kalkıştaki diğer problemler, rolantide hafif titreme vs vs vs.

Bu problemlerden kurtulamadığım için atiker goldu iade edip başka bir kit taktırmak istiyorum. Bu araç için sorun çıkarmayacak kit tavsiyesi alabilir miyim

• Kit önemli montaj yapan yer\usta daha önemli.

İstanbulda oturuyorsanız Candan Mühendisliği tavsiye edebilirim.

Youtubeda tonla videosu var bir bakın derim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poyraz_371 kullanıcısına yanıt
    Candan mühendisligin isciligini bilemem ama videolari o kadar fake ki. I20 videosundaki cocuk benim okuldan arkadasim, kendisi arac sahibide degil ancak arac sahibi oymuş gibi o kullaniyor ve cok iyi uzun zamandir dusunuyordum hic performans kaybi yasamadim bekledigimden iyiymis arabama gayet uyumlu falan diyor. Halbu ki arac onun degil ve ilk kez kullaniyor i20.

• Daha öncede burasıyla ilgili birkaç yorum görmüştüm bu yönde. O yüzden malum yeri pek düşünmüyorum. Benim için öncelik araca sıkıntısız uyacak bir kit. Aklımda şuan birkaç usta var gerekirse İstanbul yakınındaki yerlere de götürürüm. Ama öncelik dediğim gibi tam uyum sağlayacak kit :)
  • Sizin sorununuz kit değil ayar hocam nozullarınız kaç mm ? Regülatör kaçlık? tesisata bakılıp wideband afr cihazıyla ayar yapılması lazım.Tüm sıkıntılarınız çözülür
  • Hocam neyi kaçlık kullandı pek bilgim yok. Turbo max kit kullanmış. Arabanın kasıp ileri sıçramasını anlattım lpglik bir olay değil diyor. İyide benzinde yapmayan şeyi lpgde yapıyorsa neyden mazottan mı Uğraş dur böyleleriyle
  • Manifold sölülüp uzatma hortumu takıldımı ve nozzul 2.4 kullanılırsa bahsettiğiniz sorunlar kalmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra j 1.4T motor yağı
    7 yıl önce açıldı
    Opel Astra H 1.6 - LPG TAVSİYE
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.