Şimdi Ara

Astra H GTC T İDS+ hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 2-3 haftadır tümsek,bozuk yol, çukur gibi yerlerde 20-50 arası hızlarda rahatsız edici derecede ses gelmekte, 1 senedir böyle bir sorunum yoktu.

Mesela çukurdan geçiyorum , "takır tukur" diye yüksek bir ses, tümsekten geçiyorum aşırı şekilde "tıssss" diye bir ses, bozuk yolda ise inanılmaz bir homurtu oluyor araç içerisinde. (4 tekerde bu sorun mevcut hepsini tek tek denedim)

Ve dün akşam üzeri İDS+ lambası yanmaya başladı, sönmemek üzere tabi Sorun nedir? Çözümü nedir? Aşırı derecede arabayı dinleyen birisi olarak çok rahatsızım bu konuda...

Yardımlarınızı bekler saygılarımı sunarım.

• yorum yapaydınız da muhabbet dönseydi.Halettim.
  • Valla bende de ids plus araç var ama sorununuzu bilemiyorum.bende de çukurlarda lok lok ses geliyor sanırım amasörler pert oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    sıkma canını kankim..canavar gibi araban var ufak tefegi kafana takıp keyfini kaçırma.baktın çok ses var kulaklarına pamuk tıka :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resatim -- 8 Aralık 2015; 23:00:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resatim

sıkma canını kankim..canavar gibi araban var ufak tefegi kafana takıp keyfini kaçırma.baktın çok ses var kulaklarına pamuk tıka :)

Adamın hası hası kral kral 😘

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.