Şimdi Ara

astra 2009 CDTI aracım arızalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, 2009 astra cdti hb aracımı yağmurlu bir havada ve su birikintilerinden mecbur geçerek kullandım. aracı parkettim, motor kaputunu açtım. motor su içerisindeydi. alttan motor kaputuna kadar su çıkmış. bugün sabah marşa bastım, araç 10 sn normal çalıştı ancak sonra garip bir ses çıkarmaya başlayıp motor sallanmaya başladı. stop edip tekrar denedim. hep aynı. hala aynı durumda. moralim bozuldu. bunu yaparken araç arıza lambası yanmıyor. 10 sn normal şekilde çalıştıktan sonra motor su motoru gibi çalışıyor. en yakın servis 220 km ve ben erzincan'ın 2000 nüfuslu bi ilçesindeyim. ne usta var, ne de çekici. napayım şimdi???

• Yol yardımını çağırsanız 200 km öteden gelir mi acaba. Sonuçta araç garanti kapsamında değil mi?
  • kaskoyu aracın kesin gelir onlarda sınır yok
  • Yol yardım bir işe yaramaz..Öle olduğu yerde yapılacak bir arızaya benzemiyor kasko varsa çekici çağırın servise götürsün kasko yoksa bir çekici ile anlaşmaya bakın ancak mesafe uzak fazla fiyat çekerler
  • Eğer hava emiş ağzından içeriye su emdiyseniz biyel kollarını eğdiniz demektir çok ciddi masraf çıkaracak bir durumdur hava filtre kutunuzu açın eğer hava filtreniz ıslak ise marş basmayın hasarı arttırırsınız.Direkt kasko ile görüşün.
  • hocam bilgim yok ama,
    kasko böyle bir durumda yardımcı oluyor mu?
    yani hem motor, hemde kaza değil?

geçmiş olsun hocam, inşallah kolayca çözülür
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

hocam bilgim yok ama,
    kasko böyle bir durumda yardımcı oluyor mu?
    yani hem motor, hemde kaza değil?

geçmiş olsun hocam, inşallah kolayca çözülür
    saygılar

Çekıcı konusunda yardımcı olur sadece. Geri kalan cepten cıkar malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 119000km de dizel getz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kasko ile bir kere işim oldu kasko eğer iyi bir kasko ise size en yakın yetkili servise çekecek kadar imkan tanıyor ücretsiz ,eğer siz özel bir yer isterseniz en yakın servisin üstünü fark olarak alıyor sizden sonuçta siz sadece servise çekim istediğinize göre direk çekerler aracı sel afet durumuna girer dediğiniz arıza benim görüşüme göre onlarda bunu kabul ederse sorun olmaz,etmezlerse onların yönlendireceği çekici ile anam babam usulü pazarlık edersiniz
  • Kaskodan çekici istediğinizde her türlü gelir. Geçen gün bizim Astra'nın da marş basmıyordu marş dinamosu diye düşündük kaskoyu aradık çekiciyi ücretsiz gönderiyorlarmış ama sorunun aküden olduğunu anladık çekiciye gerek yok. Kaskonuz varsa arayın kaskoyu çekici gönderirler.
  • arabayı saatlerce saç kurutma makinasıyla saatlerce ısıttım ve düzeldi valla arkadaşlar. çocuk gibi sevindim. muhtemelen bir sensöre su kaçtı vs bişey oldu. çalışınca motoru ısıtana kadar dolandım. şimdi sıkıntı yok. ilginiz için teşekkür ederim.
  • Geçmiş olsun sevindim.Yine de servise bi ara götürmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 26 Ekim 2010; 9:30:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_eagles

arkadaşlar, 2009 astra cdti hb aracımı yağmurlu bir havada ve su birikintilerinden mecbur geçerek kullandım. aracı parkettim, motor kaputunu açtım. motor su içerisindeydi. alttan motor kaputuna kadar su çıkmış. bugün sabah marşa bastım, araç 10 sn normal çalıştı ancak sonra garip bir ses çıkarmaya başlayıp motor sallanmaya başladı. stop edip tekrar denedim. hep aynı. hala aynı durumda. moralim bozuldu. bunu yaparken araç arıza lambası yanmıyor. 10 sn normal şekilde çalıştıktan sonra motor su motoru gibi çalışıyor. en yakın servis 220 km ve ben erzincan'ın 2000 nüfuslu bi ilçesindeyim. ne usta var, ne de çekici. napayım şimdi???

Mesajınızı görünce böyle bir durumda ne yapılmalı bende düşündüm. Çünkü en yakın servise 270 km uzaklıktayım. Kasko şirketini aradım eğer poliçemde yol yardım hizmeti de ekletmişsem ücretsiz çekici hizmeti verdiklerini söylediler. Hemen poliçeme baktım Allah'tan varmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.