Şimdi Ara

ASTRA 1,3 CDTİ Kullanıcı yorumları (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.674
Cevap
64
Favori
1.148.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sugarbaro

Arkadaşlar cumartesi günü aracımı servise götürdüm.( Araç 2008 Eylül trafiğe çıkışlı Cosmo modeldir) Malumunuz havalar ısındığı için olsa gerek ön sağ ve sol camlar açılırken fitillerden ses geliyordu, fitiller yağlandı ve sorun giderildi.İkinci olarak klimayı açtığımda ses geliyordu ve klima kompresörü söküldü, içinde bulunması gereken 800 ml yağın 600 ml olması sebebiyle bu sesin geldiğini söylediler ve yağını ve gazını tamamladılar sorun giderildi .Üçüncüsü ''09p021 teknik kampanya'' adı altında yazılım güncellemesi yapıldı.Başka bir forum sitesinde bunun 'ray basıncı' hata kodunu veren araçlarda bu hata kodunu vermemesini sağlamak için yapılmış olan güncelleme olduğu söyleniyor.Bu yapılmış olan uygulamaların hepsi garanti kapsamında yapıldı bilginize.Son olarak artı garanti katalog ve fiyat bilgisini verdiler.İlgilenen arkadaşlar varsa diye paylaşıyorum.İlk olarak aracın 50.000 km sınırını geçmemiş olması ve aracın bakımlarının yetkili servislerde yapılmış olması gerekliymiş.Eğer bu standartlara uygunsanız 1 yıllık ek garanti için 628 tl, 2 yıllık ek garanti için ise 1256 tl ücret ödemeniz gerekiyor.Artı garanti sadece bir kerelik uzatılıyor onun için yalnızca ya bir ya da iki sene,bu fiyatlara kredi kartına taksit de yapılıyormuş. Opel artı garanti kapsamında kilometre sınırı yok, 2 yıllık üretici garantisi sona erdikten sonra karşılaşabileceğiniz arızalar artı garanti kapsamında karşılanıyormuş. Herkese saygılar

Alıntıları Göster
    Bilgilendirme için teşekkürler.
    Saygılarımla
    quote:

Orjinalden alıntı: sugarbaro

Arkadaşlar cumartesi günü aracımı servise götürdüm.( Araç 2008 Eylül trafiğe çıkışlı Cosmo modeldir) Malumunuz havalar ısındığı için olsa gerek ön sağ ve sol camlar açılırken fitillerden ses geliyordu, fitiller yağlandı ve sorun giderildi.İkinci olarak klimayı açtığımda ses geliyordu ve klima kompresörü söküldü, içinde bulunması gereken 800 ml yağın 600 ml olması sebebiyle bu sesin geldiğini söylediler ve yağını ve gazını tamamladılar sorun giderildi .Üçüncüsü ''09p021 teknik kampanya'' adı altında yazılım güncellemesi yapıldı.Başka bir forum sitesinde bunun 'ray basıncı' hata kodunu veren araçlarda bu hata kodunu vermemesini sağlamak için yapılmış olan güncelleme olduğu söyleniyor.Bu yapılmış olan uygulamaların hepsi garanti kapsamında yapıldı bilginize.Son olarak artı garanti katalog ve fiyat bilgisini verdiler.İlgilenen arkadaşlar varsa diye paylaşıyorum.İlk olarak aracın 50.000 km sınırını geçmemiş olması ve aracın bakımlarının yetkili servislerde yapılmış olması gerekliymiş.Eğer bu standartlara uygunsanız 1 yıllık ek garanti için 628 tl, 2 yıllık ek garanti için ise 1256 tl ücret ödemeniz gerekiyor.Artı garanti sadece bir kerelik uzatılıyor onun için yalnızca ya bir ya da iki sene,bu fiyatlara kredi kartına taksit de yapılıyormuş. Opel artı garanti kapsamında kilometre sınırı yok, 2 yıllık üretici garantisi sona erdikten sonra karşılaşabileceğiniz arızalar artı garanti kapsamında karşılanıyormuş. Herkese saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ilgazi

Saygılarımla
    quote:

Alıntıları Göster
    Rica ederim...

• quote:

Saygılarımla
    quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu yazılım güncellemesini hangi servise sorduysam hiçbiri tavsiye etmedi, araçta sorun yoksa boşu boşuna yaptırmayın dediler. Varmı bilgisi olan bu konu hakkında ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DEVIL

Arkadaşlar şu yazılım güncellemesini hangi servise sorduysam hiçbiri tavsiye etmedi, araçta sorun yoksa boşu boşuna yaptırmayın dediler. Varmı bilgisi olan bu konu hakkında ?

Alıntıları Göster
    ASRA yı servisler bozuyor elektronik bilgisi az olan insanlar mekanikten gelme geleneksel bilgi ve becerileriyle dijital ve elektronikteki problemleri aşmaya çalışınca olan araç ve araç sahibine oluyor
  • quote:

Saygılarımla
    quote:

Alıntıları Göster
    Sevgili arkadaşlar herkese merhabalar. Donanım Haber birinci Ankara buluşmasını 7 Şubat'ta yapmıştık. Şimdi ikincisini düzenlemeye geldi sıra. Sizlerinde desteğiyle düzenleyelim diyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

7 Şubat'taki Ankara buluşmasının konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/mpage_1/key_/tm.htm

Yeni yapmayı düşündüğüm buluşmanın konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32341909/mpage_1/key_//tm.htm#32341909

Gelmek isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık.

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Sevgili arkadaşlar herkese merhabalar. Donanım Haber birinci Ankara buluşmasını 7 Şubat'ta yapmıştık. Şimdi ikincisini düzenlemeye geldi sıra. Sizlerinde desteğiyle düzenleyelim diyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

7 Şubat'taki Ankara buluşmasının konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/mpage_1/key_/tm.htm

Yeni yapmayı düşündüğüm buluşmanın konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32341909/mpage_1/key_//tm.htm#32341909

Gelmek isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık.

Selamlar.

Alıntıları Göster
    Ben yazılım güncellemesini yaptırdım, hiçbir sorun yok, aksine yakıt ve atık değerlerinde düşüş sağlıyormuş Tavsiye ediyorum, ücretsiz olduğu için servisler yapmaktan kaçıyor sanırım, kısa da sürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: racai

Lütfen şu yakıt tüketimi muhabbetini bırakır mısınız...

fabrika verileri standart koşular altında yapılmış testlerdir.
    Sizin gerçekte nekadar yakacağınızı tam olarak göstermez.

AMA TAM OLARAK GÖSTERECEĞİ BİRŞEY VARDIR: FARKLI İKİ MARKA YADA MODEL ARACIN TÜKETİM DEĞERLERİNİ
    KESİN OLARAK KIYASLAMAYA YARAR....

Çünkü bu testler aynı şartlar altında yapılır.....

Hava sıcaklığı (motor verimi ve havanın yoğunluğundan dolayı sürünme direnci), rüzgar, eğim, yol zemini,
    rakım vb pek çok şart var tüketimi etkileyen.

Otomobilin bilgi ekranından alınan bilgilerle yakıt tüketimi yorumu yapmak ve ekrani doldura doldura buna devam etmek
    bir şey ifade ediyor mu sizce?...

Hele ki aynı marka, aynı model iki araç için kendisi tüketim değeri vermiş.
    1,3 dizel astra için şehir içi 6,2 litre demiş, 1,6 benzinli astra için 8,8 litre şehir içi tüketim demiş.

arz ederim...

Alıntıları Göster
    ARKADASLAR OPEL HER ZAMAN EN İYİSİDİR KİM NE DERSE DESİN

• quote:

Orijinalden alıntı: racai

Lütfen şu yakıt tüketimi muhabbetini bırakır mısınız...

fabrika verileri standart koşular altında yapılmış testlerdir.
    Sizin gerçekte nekadar yakacağınızı tam olarak göstermez.

AMA TAM OLARAK GÖSTERECEĞİ BİRŞEY VARDIR: FARKLI İKİ MARKA YADA MODEL ARACIN TÜKETİM DEĞERLERİNİ
    KESİN OLARAK KIYASLAMAYA YARAR....

Çünkü bu testler aynı şartlar altında yapılır.....

Hava sıcaklığı (motor verimi ve havanın yoğunluğundan dolayı sürünme direnci), rüzgar, eğim, yol zemini,
    rakım vb pek çok şart var tüketimi etkileyen.

Otomobilin bilgi ekranından alınan bilgilerle yakıt tüketimi yorumu yapmak ve ekrani doldura doldura buna devam etmek
    bir şey ifade ediyor mu sizce?...

Hele ki aynı marka, aynı model iki araç için kendisi tüketim değeri vermiş.
    1,3 dizel astra için şehir içi 6,2 litre demiş, 1,6 benzinli astra için 8,8 litre şehir içi tüketim demiş.

arz ederim...

Alıntıları Göster
    Öncelikle Yeni Arabasına kavuşanlara Allahtan kazasız cezasız mutlu günlerde binmesini dilerim.
    Arabayla ilgili olan aşşağı yukarı herkes arabada dinlenebilecek baslı şarkılar arar,ben de kendi arşivimden sizler için özenle arabanızda büyük bir zevkle dinleye bileceğiniz tek tek yüklenmiş tam 70 adet yabancı seçme şarkı topladım çoğu kişinin seveceğine adım gibi eminim arkadaşlar şarkıların en büyük özelliği ise dinlene bilir olması yani her hangi bir linke tıkladığınızda karşınıza bir player çıkacak play tuşuna bastığınızda ise şarkıyı dinleme imkanınız olacak özellikle sizler için dinleme olanaklı bu siteye yükledim yani hangi şarkıyı beğenirseniz o şarkıyı download yazan yazıya basarak indire bileceksiniz kimilerinin tarzı farklıdır o yüzden beğenmediğiniz takdirde şarkıyı indirmeme gibi bir lüksünüz olacak 70 şarkıdan beğendiğiniz şarkıları seçerek indirme özelliğine sahip olacaksınız her bir şarkı tamamen bana ve arşivime aittir tamı tamına 4,5 saatte şarkıları tek tek dinleyerek size layık olacak en güzel şarkıları seçmeye özen gösterdim yaklaşık 4,5 saat gibide yükleme işini hallettim , inşallah çoğu kişinin zevkle aracında dinleye bileceği şarkılar seçmişimdir beğendiğiniz takdirde güzel yorumlarınızı okumak benim için en güzel hediye olacaktır.Paylaşmayı bilmek ve Paylaşmak en güzel şeydir Sevgi ve Saygılarımla ......
    Arkadaşlar tek yapmanız gerekenwww.vwcity.tr.cx sitesinden Ses Sistemi İçin Özel Seçim Şarkılar adlı konuyu tıklamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: extreme_oki

Öncelikle Yeni Arabasına kavuşanlara Allahtan kazasız cezasız mutlu günlerde binmesini dilerim.
    Arabayla ilgili olan aşşağı yukarı herkes arabada dinlenebilecek baslı şarkılar arar,ben de kendi arşivimden sizler için özenle arabanızda büyük bir zevkle dinleye bileceğiniz tek tek yüklenmiş tam 70 adet yabancı seçme şarkı topladım çoğu kişinin seveceğine adım gibi eminim arkadaşlar şarkıların en büyük özelliği ise dinlene bilir olması yani her hangi bir linke tıkladığınızda karşınıza bir player çıkacak play tuşuna bastığınızda ise şarkıyı dinleme imkanınız olacak özellikle sizler için dinleme olanaklı bu siteye yükledim yani hangi şarkıyı beğenirseniz o şarkıyı download yazan yazıya basarak indire bileceksiniz kimilerinin tarzı farklıdır o yüzden beğenmediğiniz takdirde şarkıyı indirmeme gibi bir lüksünüz olacak 70 şarkıdan beğendiğiniz şarkıları seçerek indirme özelliğine sahip olacaksınız her bir şarkı tamamen bana ve arşivime aittir tamı tamına 4,5 saatte şarkıları tek tek dinleyerek size layık olacak en güzel şarkıları seçmeye özen gösterdim yaklaşık 4,5 saat gibide yükleme işini hallettim , inşallah çoğu kişinin zevkle aracında dinleye bileceği şarkılar seçmişimdir beğendiğiniz takdirde güzel yorumlarınızı okumak benim için en güzel hediye olacaktır.Paylaşmayı bilmek ve Paylaşmak en güzel şeydir Sevgi ve Saygılarımla ......
    Arkadaşlar tek yapmanız gerekenwww.vwcity.tr.cx sitesinden Ses Sistemi İçin Özel Seçim Şarkılar adlı konuyu tıklamak.

Alıntıları Göster
    astra hb 1.3 cdti 90 ps enjoy elegance metalik renk siyah sunroof lu otomatik araç için 2. el 38 lira ya bulduk bi araç şehir içi acaba fabrika verisi gibi 6.5 gibi bi rakam mı yakıcak. bide performan olarak 15 sn gözüküyor acaba çok mu hantal kalıyor araç bide usb giriş varmı 2009 modellerinde ses sistemi felam nasıl ??

• quote:

Orijinalden alıntı: fasher

astra hb 1.3 cdti 90 ps enjoy elegance metalik renk siyah sunroof lu otomatik araç için 2. el 38 lira ya bulduk bi araç şehir içi acaba fabrika verisi gibi 6.5 gibi bi rakam mı yakıcak. bide performan olarak 15 sn gözüküyor acaba çok mu hantal kalıyor araç bide usb giriş varmı 2009 modellerinde ses sistemi felam nasıl ??

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fasher

Aux girişi var . Ses sistemide 6+1

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Aux girişi var . Ses sistemide 6+1

Alıntıları Göster
    aux kalite olarak cd den dinlediğim gibi mi kalite veriyo ? bi kaç kişi yazmıştı ama başka araçlar içindi. heralde herkes uyudu cevaplar yarın gelir umarım... gökan izmir denmisin bu arada 35 görünce dikkatimi çekti

• quote:

aux kalite olarak cd den dinlediğim gibi mi kalite veriyo ? bi kaç kişi yazmıştı ama başka araçlar içindi. heralde herkes uyudu cevaplar yarın gelir umarım... gökan izmir denmisin bu arada 35 görünce dikkatimi çekti

Alıntıları Göster
    İzmir . Bizimkin de aux yoktu o yüzden arasındaki farkı bilemicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

İzmir . Bizimkin de aux yoktu o yüzden arasındaki farkı bilemicem

Alıntıları Göster
    hmm bende izmir deyim. şehir içi ne yakıyo acaba
  • quote:

hmm bende izmir deyim. şehir içi ne yakıyo acaba

Alıntıları Göster
    bende 2008 enjoy var gayet iyi ses veriyor kaliteli sekilde dinleyebiliyorsun arabanin en cok begendigim ozelliklerinden biri :) ayrica telefon baglayinca hoporlorlerden konusabiliyosun tesadufen kesfetmistim pek ise yaramiyor ama paylasayim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdascac

Ben yazılım güncellemesini yaptırdım, hiçbir sorun yok, aksine yakıt ve atık değerlerinde düşüş sağlıyormuş Tavsiye ediyorum, ücretsiz olduğu için servisler yapmaktan kaçıyor sanırım, kısa da sürüyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cagdascac

SİZİN ARAÇ GARANTİLİ GALİBA ? BENİM Kİ GARANTİ DIŞI ÜCRET TALEP EDERLER Mİ?

• quote:

Orijinalden alıntı: enginsel

quote:

Orjinalden alıntı: cagdascac

SİZİN ARAÇ GARANTİLİ GALİBA ? BENİM Kİ GARANTİ DIŞI ÜCRET TALEP EDERLER Mİ?

Alıntıları Göster
    şehir içi tüketimleriniz ne acaba bilgi verebilir misiniz ??

• quote:

Alıntıları Göster
    120 liraya 750-800 arasi km yol gidyorum istanbul trafiginde
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemree

120 liraya 750-800 arasi km yol gidyorum istanbul trafiginde

Alıntıları Göster
    17000 km ortalaması 5.8lt/100km karma değer, BC2 deki değer
    Ş.dışı 4.7-5 lt ist-balıkesir dönüş aynı yol,
    Ş.içi Altunizade civarları 5.5-6.5 lt arası trafik ve klima açık kapalı durumuna göre değişiyor.
    En son sıfırladığımdan beri 400 km yol gittim depo yarıya yakın, bi 400 km daha rahat yapar nasıl kullanırsanız kullanın

Saygılarımla

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

İzmir şehir işi aracı ilk aldığımızdan beri uzun yol yapmadık ortalama 6,5lt/100km yakıyor. Araç kesinlikle hantal değil ara hızlanmalarıda güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata_han

quote:

İzmir şehir işi aracı ilk aldığımızdan beri uzun yol yapmadık ortalama 6,5lt/100km yakıyor. Araç kesinlikle hantal değil ara hızlanmalarıda güzel.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,
    2008 model astra H, 140km/h'ı falan geçtiğinde ön kapıların üst kısımlarından rüzgar sesiyle karışık, sanki kağıt veya yaprak parçası varmış gibi çıtırtı geliyor. Serviste kapı fitilleri, kapı ayarları normal dediler. Benzer şikayeti olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.