Şimdi Ara

astım başlangıcı-mesleğimi bıraktırmamı gerektirir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hafta başında doktora gittim ve geçici astım olduğumu öğrendim. Şu anda mobilya atölyesinde teknikerlik yapmaktayım. Doğrudan atölyede çalışmıyorum ancak ofisin kapısı direk atölyeye açılıyor. Atölye ye girerken maske takarak çıkacağım ancak bulunduğum ofise de tozlar geliyor(dolaylı olarak). Bu durum mesleğimi bıraktırmamı gerektirir mi? Astımın kalıcı olmasından çokça korkmaktayım. Bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir mi? Çok teşekkür ederim.

• Doktora neden sormadınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ReaLLibe kullanıcısına yanıt
    Doktor, işini bırakmana gerek yok dedi ancak bazı arkadaşlarım hiç toz almamam gerektiğini söyledi ki bu biraz panikletti. bu yüzden buraya yazdım.
  • maddi durumun yeterliyse işten ayrıl,hiçbir şey sağlığı riske atmaya değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı olmaz hocam çalışmaya devam edebilirsiniz.
  • berk0742 B kullanıcısına yanıt
    İş yerindeki odana bi tane hava temizleyici al kalitelilerden olsun ama filtreleri ucuz ya da yıkanandan olsun , sigara içiyorsan sigarayı bırak .

• Maskeyle çalışırsan sorun olmayacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni iş bak kendine. sadece toz değil kokuda astıma neden olur. ilerlerse koaha çevirir. hayatını bitirirsin. Başka bir iş imkanın varsa değiştir. Sigaradan uzak dur.
  • Herkese cevaplarından dolayı çok teşekkür ederim.
    Sigara kullanmıyorum ancak pasif içiciydim. İşyerimdeki odayı sigara içilmeyen bir oda ile değiştirdik. Ancak toz meselesini çözemedik. Atölyeden ince ince toz sızmaya devam ediyor. Bi 15-20 gün bu şekilde denemeyi düşünüyorum ancak düzelmezse işi bırakacağım. Bu kadar kısa sürede kalıcıya çevirmez herhalde. Siz ne dersiniz?
  • Bu hastalık bu işe girdikten sonra mı başladı?
  • Bence astımı bırak hocam.
  • berk0742 B kullanıcısına yanıt
    Valla bana da ev tozu ve polen alerjisi teşhisi konulmuştu. Astıma çevirip çevirmeyeceği tamamen vücudun bağışıklık sistemine bağlı. Kurtulursan senin için kalıcı olma ihtimalı nerdeyse biter. Bu yüzden işten ayrılmayı dene. Pasif içici olma ve çok güzel beslenmelisin özellikle bitkisel kürler önemli, kestane balı mesela bana çok iyi geliyor. Her gün bir kaşık içerim.

Bunlar dışında havuza yazılıp yüzmelisin. Su altında idman ciğerleri güçlendirir. Bunlara ilave mentollü buhar banyosu gibi tesislerde faydalı oluyor. Yani SPAya gitmeyi de tavsiye ederim.

Bir de ben aldım daha yeni kullanmaya başladığım için yorum yapamam henüz ama Himalaya tuzu gece uyurken astıma çok iyi geliyormuş. Şu an 2-3 gündür geceleri çalıştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 27 Şubat 2020; 15:10:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.