Şimdi Ara

Astech klima izmir şikayet!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şikayet sitesindede paylaştığım ancak benim durumuma düşmesini istemediğim insanlar için burdada paylaşmak istiyorum Astech Klima izmir firmasından 16.07.2013 tarihinde arızalı olan klimamı tamir etmek üzere evime gelen firma elemanları onardık diyerek tamir ücretini almış 2 saat sonra arızanın devam etmesi sebebiyle haber verdiğimiz halde 1 haftadır şimdi geliyoruz çok yoğunuz sıradasınız diyerek hergün oyalamış telefona çıkan personelin farklı yere tamir ettirin pazartesi paranızı iade edeceğiz evdemisiniz demesi üzerine tüm gün firma beklenmiş ve arızalı klima ve ödenen arıza ücretiyle ortada kalınmıştır.Şikayeti yazmamın sebebi hem maddi hem manevi mağduriyetimin giderilmesinden ziyade başkalarınında bizim durumumuza düşmesini önlemektir.Siz siz olun bu firmaya güvenipte klima bakım onarım montaj yaptırıpta sinirlerinizi bozmayın.
    heleki bu mübarek ramazan gününde bunu yaptılar ya bize kesinlikle helal etmiyorum bu parayı onlara..

• geçmiş olsun kardeşim,bu firma tüm klima markalarına bakıyor sanırım, ben olsam kullandığım klimanın yetkili servisine başvururdum
  • Bende internetten bakıyordum Karşıyaka Klima servislerine yorumu okuyunca listem daraldı. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZMİR'DE KLİMA SERVİSİ
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.