Şimdi Ara

Assos'a en kısa nasıl gidilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çanakkale assosa araçla en kısa nasıl giderim...anladığım kadarıyla 3 farklı yolla gidililiyor...

İStanbul Kartal'dayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vocador -- 5 Temmuz 2010; 15:00:02 >

• Assosyal olursan gidersin
  • İstanbuldamısın ?
  • Nerde olduğunu söylersen ona göre yardımcı olabilirim?
  • hollys....t unutmuşum...İstanbul KArtal'dan hareket edeceğiz...daha doğrusu hareket etmeyi düşünüyoruz
  • up
  • Şahsen ben İzmit körfezini dönerek falan gitmek yerine direk otobana girip Tekirdağ üzerinden Gelibolu'ya inip Gelibolu-Lapseki feribotu ile karşıya geçerek giderdim.Geçen sene bu şekilde gittim yollar iyiydi hiçbir sıkıntı yaşamadım..Ancak bence sabah erken çıkın,ben öğlen 2 gibi Tuzla'dan çıkmıştım yola,Gelibolu'dan Lapseki'ye geçtiğimde hava kararmıştı ve yollara çok güvenemediğimden (ayrıca yol çalışması vardı) gece pek basamadım ve bu beni yavaşlattı Assos'a vardığımda gece saat 12'yi geçiyordu..

Edit: Eğer istenirse Gelibolu'dan Lapseki'ye geçmek yerine devam edilip Eceabat Kilidülbahir'den de karşıya geçilebilir,feribot ücreti bildiğim kadarıyla 18 TL..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 5 Temmuz 2010; 15:17:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Epey ters taraftasınız,

Bursa tarafından hiç gitmedim,fakat tekirdağ üzerinden çanakkale ordan asosa gittim..biz de çorludayız zaten..yollar gayet iyi.. bursa tarafı için bir şey diyemeyeceğim..

Haritadan km hesaplama ile bursa tarafı 100 km daha fazla gözüküyor,diğer tarafa doğru...

ben olsam otobandan silivriye kadar gelirim,ordan çıkar tekirdağa,tekirdağdan keşan ordan gelibolu,geliboludan karşıya feribotla çanakkale merkeze, ordan enez ve sonra ayvacık,ayvacığın alt tarafı asos işte..yollar gayet iyi,ayvacığa kadar dümdüz her taraf ,ve yollarda çoğunlukla çift şerit..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Şahsen ben İzmit körfezini dönerek falan gitmek yerine direk otobana girip Tekirdağ üzerinden Gelibolu'ya inip Gelibolu-Lapseki feribotu ile karşıya geçerek giderdim.Geçen sene bu şekilde gittim yollar iyiydi hiçbir sıkıntı yaşamadım..Ancak bence sabah erken çıkın,ben öğlen 2 gibi Tuzla'dan çıkmıştım yola,Gelibolu'dan Lapseki'ye geçtiğimde hava kararmıştı ve yollara çok güvenemediğimden (ayrıca yol çalışması vardı) gece pek basamadım ve bu beni yavaşlattı Assos'a vardığımda gece saat 12'yi geçiyordu..

Edit: Eğer istenirse Gelibolu'dan Lapseki'ye geçmek yerine devam edilip Eceabat Kilidülbahir'den de karşıya geçilebilir,feribot ücreti bildiğim kadarıyla 18 TL..

teşekkürler...sanırım seninki en kısa yol...

• Fatih'in de dediği gibi İzmit-Bursa üzerinden gitmek yolu gereksiz uzatır..Sabah erkenden yola koyulup Tekirdağ üzerinden Gelibolu'ya gidip oradan karşıya geçmek en mantıklısı bana göre de..Dediği gibi yollar genelde iyi zaten Tekirdağ yada Silivri'ye kadar uzun otoban rahat rahat gidersiniz..Ondan sonrasında da bence yollar Bursa üzerinden gitmeye oranla daha iyi..
  • adam kartalda oturuyo zaten karşıya geçmesi ekstra bizaman alır , en iyisi pendik yalova deniz otobusleri var ona bin ordan sonra bastır bursa yolundan en kısası budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Assosyal olursan gidersin

arkadaş espri yapmış ama haklı olduğu yerde yok değil. Geçen sene gittim oraya çok sıkıcıydı. Ne market var ne takılacak biyer var. Daha çok kafa dinlemek isteyen emeklilere göre bir yer. Oradan kendimi Ayvalık'a nasıl attığımı bilemedim.
  • @smhyc

Oda olabilir ama ekstradan ücret vermesi lazım feribota..Otomobille gideceklerse Pendik-Yalova feribotu otomobil ücreti 52 TL(webden bilet alırsan 50 TL) ve yolculara ayrıca adam başı 5.5 TL sanırım ücret...Tercih meselesi tabi ama ben olsam pek uğraşmam feribotla direk Tekirdağ üzerinden Gelibolu'ya akar oradan geçerim karşıya..

Ayrıca göreceli bir şey belki ama Tekirdağ-Gelibolu-Lapseki üzerinden Assos'a gidiş güzergah olarak daha keyifli daha ferah bana göre..
  • ok arkadaşlar....Fatih arkadaşın dediği gibi yapacağım inşaallah...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.