Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.551
Cevap
77
Favori
322.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fear Dot Com kullanıcısına yanıt
    Hayır full sürüm çıktığında para ödemeden devam ediceksiniz full surumle.
    Ayrıca erken erişimde satın aldığınız için uygun fıyata almıs oldunuz.
  • arkadaslar onli
    ne gırıyorum ama bende hıc araba yok möıllet marlboro f1 lerle ferrari fg458 gt2 lerle yarısıyor ama ben oyunu kurdugumda bu arabalar bende yok nasıl elde edecegız
  • onlar mod yüklemişler. sende o araç ya da pist yoksa kırmızı gözükür
  • Mod değil çunki bende olmayan araba yanı garajda yok ama ben adamın kullandıgı arabayı goruyorum
  • burada oynayan varmı gun ıcınde yada suanda hala çözemedıgım ozellıkler var mısal tork vs ayarlama turboyu 100 yapıyorum bellı yerlerde bellı yerde 10 a duısuruyorum 2. turda patlıyorum bunu nasıl çözerız bırde arabada cok tork var mısal gt3 z4 de donuslerde sıkıntı yasanıyor..
  • birde bu update olaylarını nereden yapıyoruz
    steame girince update gelmişse otomatik yapıyor, yapmadan oyuna giremiyorsun zaten.

• Zorlu bir yarıştan önce aracımızla baş başa kaldığımız son nokta
  • Arkadaslar bu ferrrai f458 gt modelini nasıl alıyorlar hanı kendı sıtesınde de var ayrıca bende marlboro f1 car vs bunlar hıc yok ama normalde varmı nerden cıkıyor
    ayrıca onkline yarıslarda aracımızın rengını bıze verılen 5 adet stcıkerlerı secenekdende secım yapamıyoruz bunlar nasıl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear Dot Com -- 28 Temmuz 2014; 1:26:25 >
    458gt oyunda şuan yok henuz beta olduğundan oyun, o aracı yayınlamadılar.
    Daha önce de dediğim gibi sizde olmayan fakat başkalarında olan araçları mod olarak indirip oyuna atmışlardır.
    Yabancı sitelerde mod paylaşıyorlar. Örneğinhttp://www.racedepartment.com/downloads/categories/assetto-corsa.1/ burdan takip edebilirsiniz.
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    hmm eywallah saolasın bırde sorum var online yarıslarda arac rengını vs sını nereden ayarlıyoruz yada su bıze verılen sıngle playerda ayarladıgımız stıckerları

Ve önemli bir sorumda drift yarısında onine takılıyorum suan bır sıkıntı var arac vıraj ortasında resmen bayılıyor guc nerdeyse sıfıra gecıyor m3 berabt otesı drıftte bu yuzden z4 kullanıyorum hem z4 te turbo ayarlayabiliyoruz turbıyu genelde %40 cıvarında kullanıyorum ama yınede arac bayılıyor m3 de durum daha vahım araclara ayar yapabiliyormuyz ckıs kontrollerı ıcın bırde misal single player modda oynarken ayarlardan gamer pc racer modları kullanabiliyoruz ama online moda gecınce bu ayarları nereden yapacagımızı buılamadım cok zahmet verıyorsam kusura bakmayın ama bulamadım 1 saattıer
    Valla siz benden daha çok iliyorsunuz o bahsettiğiniz ayarların varlığından bile bihaberim. Oline de ise daha 1 yarış yapmışlığım yok. Zira tüm gruplar kapalı. Assetto da online oynanabiliyormuyuz biz turkler ben daha onu çözemedim.
  • bildiğin similatör
  • Online oynayabiliyorsun bırs uru server var drift vs her turlu yarıs için ama adam çok değil tutsan gunluk 100 kişidir
  • bu motor sesleri early access oldugu için mi böyle yoksa hep böyle berbat mı kalıcak
  • Türkçe mealini açıklayacak biri varmı. Ne diyor merak ettim.
    Yalnız geçen gün Ac çıktığından bri yüzüne bakmadığım lfs yi biraz oynim dedim.
    Söz konusu fizikse lfs çok çok iyiymiş gibi geldi bana. Ki teknolojisi oyunun boyutu falan nerde...?
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    5 dakikasını izleyebildim. bilmediğimiz birşey yok. adam oyunu anlatmış
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.