Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O set t500 rs. Çok güçlü bir dreksiyon. Gerçek araç dreksiyonunun hızında kendisi kontra verebiliyor izlediğim videolardan anladığım.
    Logitech te imkansız. Gücü yetmiyor.
  • thrustmaster t500rs +th8rs shifter gerçekten çok başarılı türkiyede bulmak zor pahalı ama parasını sonuna kadar hak ediyor.
  • multi geldi
  • evet beyler multi geldi italyanlar çok güzel organıze olmuşlar turluyorlar server lara giremiyoruz... monza da pist günü yapmak lazım en acilinden :)

steam : silentpr1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 9 Mayıs 2014; 14:24:34 >
  • multi disinda yenilik pist arac yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok malesef sadece online
  • Bende 1.2 mb güncelleme görünüyor.

Ne kadar uğraştıysam giremedim . Online oynamayı başarabilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 9 Mayıs 2014; 15:25:25 >
  • Serverlar geldi iyi hoşta oyunu nasıl başlatıyoruz serverı buluyorum oyuna giremedim
  • onlie bende oynayamadım server falanmı kurulması gerekiyor benım pek bilgim yok bu konuda online da paralı gibi sanki

demiştim sanırım giriyorum booking diye birşey var araç seçip 1-2 dk bekliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 9 Mayıs 2014; 17:40:02 >
  • beyler oyundayım monza 27-28 araç pratik-sıralama-yarış yapıyoruz prolarla oynamak zevkli :)
  • adamlar ters gidiyor ya bunlar varya kufur etmemek elde degıl....
  • ETS2 ' yemi çevirdiler hemen başlar başlamaz.
  • Bütün İtalyan heveslileri doldurmuş serverleri, insanın aklına İtalyan olmayanların finans sağlayıcı figüranlar olduğu geliyor.
  • grup olmadan bilinçli oynamadan bu oyunun tadı çıkmaz 3-4 eleman z4 gt3 lerle 3-4 tur arka arkaya döndük sıralamada 1.52.XXX küsür yaparken yarış içersinde 1.51.XXX lere düştüğümüz oldu genel kanıda lag olayı yok sanki pcye karşı yarışıyormuşum gibi sandım bi ara hatta ortalardan bi kişi spin attı saygısızlık olmasın diye yavaşlayıp bekledik geldi sonra yine gazladık :)
  • arkadaşlar, bu oyunu oynayabileceğim ucuz yollu bir joypad var mıdır? masa üzerinde çok fazla joystick, gaz kolu pedal vs oluğu için direksiyona yer yok
  • Ya benim yarıştığım serverda çok klas adamlar toplanmıştı bilmiyorum, silverstone sıralama ve yarış yaptım. Bir kişi ile bile temas yaşamadım, kimse kimseye de çarpmadı... iracing olsa kan gövdeyi götürmüştü :D
  • ben bir serveri denedim beginnerda, sonuncu oldum , lider 1.22 yaparken ben 1.34 anca yaptım klavye ile. adamlar düz yolda bile geçip gittiler.
    pistlere ve araçlara göre hangi ayarların önerildiğine dair bir kaynak var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

Ya benim yarıştığım serverda çok klas adamlar toplanmıştı bilmiyorum, silverstone sıralama ve yarış yaptım. Bir kişi ile bile temas yaşamadım, kimse kimseye de çarpmadı... iracing olsa kan gövdeyi götürmüştü :D

iracing de eziksen alt odada kalırsın tabi ve katledilirsin

bu serverların beğenilecek bir tarafı yok,cut sistemini kapatılan serverlar hele tam bir facia

start almayı bilmeyen salaklar topluluğunun olduğu bir odadaydım
  • Tekrar ufak bi update geldi monza e30 pratik yapılıcak birazdan 30 dk var gelmek isteyen katılabilir.
  • Arkadaşlar nasıl yarış yapıyoruz yada yarışa katılıyoruz hiç birşey anlamadım ben. 10dk dır uğraşıyorum bekliyorum bi cacık olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.