Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğru lütfedip ücretsiz koymuşlar. DEdiğin gibi hani 2018 sonuna kadar ücretsizdi DLC'ler... Umarım iRacing gibi olmaz bu oyun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

Doğru lütfedip ücretsiz koymuşlar. DEdiğin gibi hani 2018 sonuna kadar ücretsizdi DLC'ler... Umarım iRacing gibi olmaz bu oyun...

Kaçarı yok . Eninde sonunda iracing gibi olacak ya da AC2 gibi yeni bir seri çıkacak.

Bu arada farklı simleri denemek iyi güzel hoş. Fakat insan bocalıyor yaw RSRLiveTiming deki imolo 458 kombosunda zaman listesine gireyim diye biraz turladım . Tabi yaklaşık 1 saatlik iracing antremanından sonra bunu yaptım. Ya güncellemelerde az da olsa 458 in fiziği değişti ya da ben dün akşam biraz cozuttum

Bu arada bende şöyle bir sorun var. Bir türlü ayarlarımı kayıt edemiyorum. Daha doğrusu ayarı kaydediyor. Daha sonra tekrar girip ayarı load yaptığımda değişen birşey olmuyor. Bu konuda sorun yaşayan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

quote:

Kaçarı yok . Eninde sonunda iracing gibi olacak ya da AC2 gibi yeni bir seri çıkacak.

Bu arada farklı simleri denemek iyi güzel hoş. Fakat insan bocalıyor yaw RSRLiveTiming deki imolo 458 kombosunda zaman listesine gireyim diye biraz turladım . Tabi yaklaşık 1 saatlik iracing antremanından sonra bunu yaptım. Ya güncellemelerde az da olsa 458 in fiziği değişti ya da ben dün akşam biraz cozuttum

Bu arada bende şöyle bir sorun var. Bir türlü ayarlarımı kayıt edemiyorum. Daha doğrusu ayarı kaydediyor. Daha sonra tekrar girip ayarı load yaptığımda değişen birşey olmuyor. Bu konuda sorun yaşayan var mı ?

RSRLİveTiming'e girebiliyormusun hocam nasıl yaptın biz bağlanamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

quote:

RSRLİveTiming'e girebiliyormusun hocam nasıl yaptın biz bağlanamıyoruz

Bağlanıp bağlanamadığımı bilmiyorum açıkçası . Ama senin yukaradaki açıklamanı uyguladım sadece . Pardon yaw RSLT değil diğeriymiş .

• Arkadaşlar sinir olunca çok büyük pislik yaptım ve zonda ve monza ikilisinde 1:38 ile 1. liğe oturdum. Şimdi hanslar coniler delirecek bu iş nasıl oldu diye gerçi ilk sektörde belli oluyor 28 li bi zaman var

http://rivalitempo-softgrip.rhcloud.com/rankings/pagani_zonda_r/monza
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Arkadaşlar sinir olunca çok büyük pislik yaptım ve zonda ve monza ikilisinde 1:38 ile 1. liğe oturdum. Şimdi hanslar coniler delirecek bu iş nasıl oldu diye gerçi ilk sektörde belli oluyor 28 li bi zaman var

http://rivalitempo-softgrip.rhcloud.com/rankings/pagani_zonda_r/monza

• Pist modu çok güzel olmuş. 1-2 saattir e30 falan gazlıyorum ralli pistinde. İnşallah güzel bir 4 çekerde mod yaparlarda ve bir kaç ralli pisti daha çok keyifli olur. Ralli çok keyifli geldi bana Asıl şöförlük rallideymiş Acaba güzel bir evo yada sti gelirmi mod.
    Bu arada şuanlık tek kullanılabilir mod bu pistmi araç falan yokmu acaba mod olarak yapılan.
  • Yarın güncelleme olacakmı acaba. 2 gaftada bir yayınlamıyıorlarmıydı.
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    Ocak ortasına ertelenmiş güncelleme.
  • BurakBilgin kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş ne güzel 2 haftada bir geliyordu. neyse ralli pistinde gazlayayım ben biraz daha.
  • Arkadaşlar ben Lg projeksiyon 3D 1080p,Logitec Gt force direksiyon seti ile gt6 oynamaya başladım.Videosu aşağıda
    http://youtu.be/9sVyr2AGTuU
    Size sormak istediklerim:
    -AC e geçmek istiyorum bu oyunda projeksiyon ayarları var mı?görüntüyü 70 ve 80 inc yapınca gt6 da direksiyon çapı 60-70 cm çıkıyor buda 1/1 görüntü olmasına gölge düşürüyor.
    -Bilgisayar olarak Mac book prom var. İ5,2.5 Ghz,Bellek 4 gb 1600 Mhz DDR3 Ekran kartı İntel HD Graphics 4000 1024 MB bu sistem AC i kaldırır mı?
    Teşekkürler..
  • Birazda bmw z4 step 1 ve monza kasayım dedim. 1-2 tur sonra 3. oldum ama çok az süre vardı 1. ile aramda. Derken en son 1:14:979 yaptım.. Aaaaa niye 1. değilim derken ulusalonur da 1:14:979 yapmış (saliseler bile aynı tesadüff )ve benden belkide saniyeler önce yapmış olduğu için o 1. ben 2. oldum. İlk ikide türk bayrağı var :) Tesadüf ikimizde monzada z4 ile gazlıyomusuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 2 Ocak 2014; 17:20:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

ekranın sol üst tarafında kırmızı olan yer hatasız bir tur atınca yeşil oluyor.Peki bu rivali de niye gözükmüyor derece acaba.Profil bilgileri dolu.Ayrı bir kayıt yerimi var?
  • Hot lap yapmak gerekiyormuş.Bende practice deniyordum.
  • Yapay zekayı optimize etmeye başlamışlar, ilk öncelikleride buymuş.
  • bi zahmet yani
  • Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Bu araçla en iyiden 3-4 saniye yavaşım,Netkar pro'da böyle setup ayarı yoktu,tahminim yavaş olmam bu ayarların ne olduğunu bilmememden kaynaklanıyor

Ne olduğunu tam olarak çevirebilecek olan varmı

• magione 1:38 yaptım ferrari ile daha bugün başladım oyuna ve bu oyunlarlada ilk tanışmam gibi bir şey
    Sizce nasıl derecem
    Direksion dfgt bu arada zorluk en üstün bi altı

EDİT:1:34 geldi.İnternete bir baktım 1:07 yapanlar var sormadım varsayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 4 Ocak 2014; 23:32:40 >
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Wheel Rate RF

Sağ ön tekerlek oranı?

Amortisörün montaj oranı ile çarpılan yayın uyguladığı kuvvettir.

Değeri arttırarak suspansiyonu sertleştirin ve ani reaksiyonlarda daha etkin ve hassas yol tutuşu elde edin.

Değeri düşürürerek daha yumuşak ve tahmin edilebilir yol tutuşu elde edin.

Genel düşünce daha sert amortisörlerde yol tutuşunun azaldığı ancak bu durumun süspansiyon geometrisi ve diğer seçimlere bağlı olarak değişiklik gösterebileceğidir.

Genelde deneme yanılma ile kesin sonuçlar elde edilir.

Travel Range (Amortisör hareket oranı)

Sağ ön packers veya bumpstop? oranı (Amortisör hareketini sınırlandırmak için kullanılan takozlar)

Süspansiyon boyutunun sonundaki lastik bir yay. Amortisör tam olarak sıkıştığı zaman sona dayandığında kullanılan lastik yay.

Değeri arttırarak amortisörün sonuna kadar sıkıştığında takoza (lastik yaya) vurduktan sonraki hareketi sınırlandırın.Ön tarafa daha reaktif, aero sapmasını (yukarı aşağı) limitleyen ve frenajda daha fazla stabilite sağlayın.

Değeri azaltarak amörtisör takoza vurduktan sonra biraz daha git-gel mesafesi sağlayın. Böylece ön taraf daha tahmin edilebilir ve frenaj esnasındaki aero sapmasını yükseltin.

Yazılan ingilizce çok kötü, elin italyanının ingilizcesi bu kadar olur.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.