Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (409. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.538
Cevap
76
Favori
319.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Orijinalden alıntı: diabolus79

Kişisel izlenimlerinizi hakikatmiş gibi sunarsanız bu tip tepkiler almanız çok normal, AC Porsche ve Ferrari başta olmak üzere bir çok markanın simulatorlerinde kullanılıyor, tahmin ediyorum ki bu markaların sorumlularının gerçekçilik anlayışları sizden çok daha gelişmiştir.

Şuraya da olması gerektiği gibi drift yapabilen birisinin videosunu koyayım:https://youtu.be/lXkmwfNaqXw

Aynen hepinizde ayni cockpitten var zaten sim prolari sizi

Baktınız çıkış yolu yok, şimdi de ekipman üzerinden saldırın bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rustoocas

quote:

quote:

Kişisel izlenimlerinizi hakikatmiş gibi sunarsanız bu tip tepkiler almanız çok normal, AC Porsche ve Ferrari başta olmak üzere bir çok markanın simulatorlerinde kullanılıyor, tahmin ediyorum ki bu markaların sorumlularının gerçekçilik anlayışları sizden çok daha gelişmiştir.

Şuraya da olması gerektiği gibi drift yapabilen birisinin videosunu koyayım:https://youtu.be/lXkmwfNaqXw

Aynen hepinizde ayni cockpitten var zaten sim prolari sizi

Baktınız çıkış yolu yok, şimdi de ekipman üzerinden saldırın bakalım.

aynen nerd isim gucum yok senin gibi 7/24 forum kasicam ve ona buna saldiricam. acizlik sizde ki buraya gelip yorum yapan insana tahammulunuz yok. yazik la size

• quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

quote:

3 monitörle virajı gayet rahat görüyor. Bizde ise sadece ortadaki monitör var, ets değil ki bu virajlarda kamerayı çevirip bakasın. Ha ezberlediğim pistte içerden sürerim kasarak ama burda turnuvaya katılmıyoruz eğlence peşindeyiz. Attığın adamın eski videolarına bakarsan tek monitör zamanında kaputtan/tavandan sürdüğünü görebilirsin. Çünkü ileriyi yarım görürsün tek monitörde. Bende sana yakınlardan, Türkiye'den örnek vereyim.

https://www.youtube.com/channel/UCqJwDa20ZXcCSzAuIuOl7IQ/videos

Videolara bakarsan önceden 3 monitör, iç kamera yaptığını ama sonradan tek monitör dış kameraya geçtiğini ve daha rahat olduğunu söylediğini görürsün. Hadi biz bilmiyoruz amatörüz cart curt bu adamda attığın videodakiyle aynı düzeyde birisi.

dis kameradan oynayan oyunu bilmiyodur. acilen sizde silin oyunu ve geri iade edin. sizin ve bizim gibilerin bu oyunu oynamaya hakki yok hocam tiplere bak allasen

• Rustoocas kullanıcısına yanıt
    Buyur klavyeyle iç kameradan drift at o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

quote:

3 monitörle virajı gayet rahat görüyor. Bizde ise sadece ortadaki monitör var, ets değil ki bu virajlarda kamerayı çevirip bakasın. Ha ezberlediğim pistte içerden sürerim kasarak ama burda turnuvaya katılmıyoruz eğlence peşindeyiz. Attığın adamın eski videolarına bakarsan tek monitör zamanında kaputtan/tavandan sürdüğünü görebilirsin. Çünkü ileriyi yarım görürsün tek monitörde. Bende sana yakınlardan, Türkiye'den örnek vereyim.

https://www.youtube.com/channel/UCqJwDa20ZXcCSzAuIuOl7IQ/videos

Videolara bakarsan önceden 3 monitör, iç kamera yaptığını ama sonradan tek monitör dış kameraya geçtiğini ve daha rahat olduğunu söylediğini görürsün. Hadi biz bilmiyoruz amatörüz cart curt bu adamda attığın videodakiyle aynı düzeyde birisi.

dis kameradan oynayan oyunu bilmiyodur. acilen sizde silin oyunu ve geri iade edin. sizin ve bizim gibilerin bu oyunu oynamaya hakki yok hocam tiplere bak allasen

bu tür oyunları oynayanların %99 iç kameradan oynuyordur.. firmada haliyle iç kameraya daha ehemmiyet verir görüntü tepkimeleri açısından.... zaten mantıklısı vede oyunun hakkıda budur.. yani inatlaşmanın mantığı yok.. simülasyon oynamanın mantığı oyunu gerçeğe yakın oynamak mümkün olduğunca.. ben hem gerçeklik istiyorum hemde tepeden bakmak istiyorum tuhaf değilmi sence.. yok bana tuhaf değil dersen bu oyunda yok başka oyuna bakacaksın..

• Öyle bi gireyim dedim bakalım neler varmış a.c forumda. Aynı parazitler yine gelmiş. 1-2 yıl önce blok çakmışım nekadar iyi etmişim :) Sizde bloklayın geçin arkadaşlar boşuna klavyenize fazladan basıp beyninizi yormayın.
  • Mevzular dönmüş burada :)
  • kariyer de oyun sonunda işaretçi kayboluyor buneaq anlamadım neden fare işaretçisi kayboluyor
  • Türkiyede çoğu arkadaş dfgt kullanıyor zaten bu tarz oyunlar için.Turnuvalarda gördüğüm kadarıyla gayet iyiler ve herhangi bir kötü yorum duymadım.Gayet keyifli olacaktır senin içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Oyunu Driving Force GT ile oynayan var mı? Sarıyor mu? Ben de yakında DFGT almayı düşünüyorum. Yanına bunu da alayım diyorum iyi giderse.

Al al sıkıntı yok, gayet güzel. Tabiki hissiyat olarak bir t300-t500 değil ama fena değil

Bende DFGT kullanıyorum halen...
  • Dfgt yerine amazon dan indirimleri takip edip g29 alabilirsiniz ben geçen kış 199€ ya almıştım. Özellikle pedalları çok iyi dfgt den sonra ilaç gibi geldi...

• quote:

199 Euro da çok pahalı hocam 350 TL'ye alacağım DFGT'yi

Ben dfgt yi 400 e satınca üstüne verdiğim çok gelmemişti o zaman

• Şöyle bir video çektim arkadaşlar,

https://www.youtube.com/watch?v=cfGil-3T3tQ&t=1s

Gerçi project cars oyununa ait bu fakat,

Sanırım biraz asettoya ara verme zamanı geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

quote:

Oyunu Driving Force GT ile oynayan var mı? Sarıyor mu? Ben de yakında DFGT almayı düşünüyorum. Yanına bunu da alayım diyorum iyi giderse.

Al al sıkıntı yok, gayet güzel. Tabiki hissiyat olarak bir t300-t500 değil ama fena değil

Bende DFGT kullanıyorum halen...

Bende bu oyunu aldım yanına birde g25 buldum her ne kadar biraz eski olsa da :) 3 pedala alışması biraz zaman alıyor ancak araç kullanıyorsanız sıkıntı çıkartmıyor.DFGT denemedim ama pedal kısmı hariç aynı gibi duruyor bana

• ben thrustmaster direksiyonumu satıyorum dfgt ye göre biraz daha sessiz daha önce momo dfgt oynadım --- titreşimli yarım tur piyasada yok internette yok gibi --------Ferrari F430 Force Feedback Racing Wheel----
    300 tl kesinlikle son fiyatım yani isteyen msj atsın bana çok yer kaplıyor ben stratejide oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 13 Mayıs 2017; 11:23:30 >
  • Introducing "Ready To Race", our all-new DLC for Assetto Corsa, available for PC Steam on May 18, then in the near future on PlayStation 4 and Xbox One. "Ready To Race" includes ten new cars from AUDI, Lotus, McLaren, Maserati and Toyota, providing the "most wanted" models ready to race!
    Our all new RTR DLC provides a great variety of models that mix technology, power, history and design from Italy, Germany, Great Britain and Japan, resulting in a package designed to meet all your wishes!

CARS INCLUDED
    * Audi R8 LMS 2016
    * Audi R18 e-tron quattro
    * Audi TT Cup 2016
    * Audi TT RS (VLN)
    * Lotus 3-Eleven
    * Maserati MC12 GT1
    * McLaren 570S
    * McLaren P1 GTR
    * Toyota Celica ST185 Turbo
    * Toyota TS040 Hybrid

May 18th also sees the launch of Update v 1.14 on Steam. Check out just some of the changes you can expect below...
    * Added wind algorithm
    * Added AI Aggression selection
    * More AI differences within a single lap to generate more battles
    * Added AI wing setup variations
    * New AI algorithms for understeer detection and downshifting
    * Improved Downshift Protection
    * Updated Steam statistic reader to synchronize steam achievement
    Stay tuned over the coming days for more info on these truly incredibly cars and our next major Steam update.

PC ye yeni DLC geliyor ses yok arkadaşlar size çıksında sonra konsola çıksın

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Alınır
  • Arkadaşlar bu tarfik yamasını yaptım ama olmadı nedense. Paylaşılan dosyaları araç ya da pist yaması gibi attım klasöre. Varmıdır bilen

Birde mod olan araçlarda replay de ses yok. Onun çözümü varmıdır.
  • SimRacersTR Akademi 4. Sezon Kayıtlarımız devam etmektedir.

İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki link üzerinden başvuru yapabilir.

http://www.simracerstr.net/forum/viewtopic.php?f=14&t=846
  • 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.