Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (345. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Assetto Corsa'nın grafikleri gerçekten muhteşem ve bu seviyede bir kalite şu an oyun piyasasında yok. project cars'da dış dünya grafikleri, araçların dışardan görünüşleri efsane ama direksiyon kamerasında araçlar hiç de Assetto'daki gibi detaylı gözükmüyor, pek anlam veremediğim bişey. herhalde iç tasarımda çok fazla poligon'a yer vermemişler. Bir yarış simülasyonunu da hiç kimse dışardan oynamadığına göre en önemli yeri de atlamış oluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isbara alp -- 30 Ocak 2016; 16:23:40 >
  • ya arkadaşlar şu araç horizon hariç araç sallanmasını kısma gibi bişe varmı oyun içerisinden bi ayar bozuldu gibi daha önce hiç bu kadar sallanma yoktu araç ile şu resimde işaretlediğim yere çıkmak mümkün değil araç çok aşırı sallanıyor o kadar youtube video baktım sarsılma oluyor ama bendeki kadar olmuyor bunu nasıl kısacağım biri yardım etsin lütfen horizon kapalı olduğu halde aşırı sallanma mevcut
    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozon01 -- 30 Ocak 2016; 23:18:23 >

• HUD DASH I DENEYENİNİZ OLDUMU BEN ÇÖZEMEDİM İNDİRDİM UYGULAMALARI AMA OLMUYO NEDENSE
  • ozon01 O kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan view kısmına gelip camera shake at high speed çubuğunu azaltırsan sallanma kısılacaktır diye düşünüyorum. Bende 1 yıldır standart halde duruyor öyle acayip bir sarsıntı falan yok
  • Dün akşam 19:00 - 21:30 saatleri arasında yapmış olduğumuz zor değerlendirme sonrasında ceza kararları açıklanmıştır.

Kazayı öndeki araç, arkadaki araç olmak üzere her açıdan inceledik. Araçların aynalarından arkadaki aracın gözüküp gözükmediğine kadar her veri tek tek incelendi. Bir çok aracın karıştığı o kaza aslında yüksek hızla girilen kör virajın ve maalesef sarı bayrak kuralına uyulmamasının getirdiğini fark ettik. Pistte sarı bayrak sallanmasına rağmen yavaşlamadan tam gaz gitmeye çalışmışız ve doğal olarak bu kaza yaşanmış. Araçlarımız daha fazla hasar alan araçlar olsa idi bir çok araba yarışa devam edemeyecek durumdaymış.

Cezalar ile ilgili itirazlarınız varsa admin@assettocorsatr.tk adresine iletebilirsiniz.

• 4. yarışı geride bıraktık, her yarış bir sürü gereksiz ve tamamen bilinçli ihmalden kaynaklı bir sürü kaza oluyor, siz hala "uyarı" diye ceza mı veriyorsunuz :) düz yolda arkadan virajda mıyız düzlükte miyiz bakmadan bana bumpkiss dediğimiz dokunma da değil, bildiğin beni yoldan çıkarak şekilde çarpıp spin attıran arkadaşı uyarmışsınız.

e bana da tebrik etmek düşer, ben olsam gelir bir daha vururum bu kadar cezaya, pardon uyarıya.

çok iyimsersiniz, ben geçen yarış dediğimi yine diyorum, ispanya'da ilk virajın akıbetini merak ediyorum. eğer biri yarışımı sabote etmezse havadan 4-5 sıra kazanmak zevkli olacak.
  • Balcis kaza anını dün en az 20 kere izledik. Normalde Efecan icten devam edebilecek durumda fakat sende yarış çizgini bozmamak için içe giriyorsun fakat arkadaki araç senden hızlı ve içe doğru yol almış durumda. Aslında sen dıştan devam edip gelecek olan sol viraja içte kalarak girsen yine önde çıkacaksın. Fakat yarış çizgisinde kalıp içe girmeye çalıştığın için bu kaza oluyor ki sonra sizin kazadan dolayı bende yoldan çıkıyorum. Kısaca bir mücadele kazası bu kasıtlı yada dikkatsiz bir durum yok. Önde olmak her zaman yol benim anlamına gelmiyor bildiğiniz gibi savunma yapabilirsiniz ama arkadaki araç sizden hızlı ise ve içe doğru yönelmişse öndeki araç olarak bizimde dikkat etmemiz gerekiyor. Taner'in spin attığı noktada da sen mesela geç fren yapıyorsun normalde orada sarı bayrak var. hatta bi ara gaza yüklenip acaba sola kaçabilir miyim diye deniyorsun ama araba kafadan Taner'in arabaya kayıyor ve sende vuruyorsun, sonrasında zaten büyük kaza oluyor birden fazla aracın karıştığı. Yarış esnasında o anın adrenalini ile evet her aynayı kontrol tabii ki kimse edemiyor. Fakat sarı bayrağı gördüğümüzde gaza basmak yerine daha temkinli geçsek belkide bir çok kaza önlenmiş olacak.

Efe ile olan kazanız an be an benim önümde oldu. Hatta ben yavaşlamasam Pouhon virajında büyük ihtimalle biz seninle kaza yapmış olacaktık. Sen pistin dışından savrulup bir anda en sağdan soldaki çimlere geçiyorsun. ben bu nedenle yavaşladığım için efe benide geçerek senin arkana geliyor senin lastiklerin çimlerden dolayı kirlendiği için frenajın yeterli olmuyor ve viraja daha dıştan içe doğru giriyorsun fakat içten giren efe daha hızlı olduğundan kaza yaşanıyor.

Biliyorum herkes kendisine çarpana bir ceza verilmesini bekliyor ama inanın bak çok samimiyim bu konuda dün akşam 19:00 - 21:30 arası tekrar tekrar izledik kazaları.

Yukarıda MUE'nin çizdiği yazdığı şeyleri okuduk değerlendirdik. MUE gerçekten Emin'i görmüyor pistte cocpit kameradan oynuyorsa. Gaddar Emin'i net bir şekilde gözükmesine rağmen fren yapmıyor. Emin'in hiç bir aynasında Gaddar gözükmüyor. Bunların hepsini tek tek analiz ettik. Keşke arabalarımız daha fazla hasar alsa da biz ceza ile uğraşmak yerine herkes kaza yapmamaya çalışsa.

Hem cezalar hemde kazaları önlemek için çalışmalarımız var. Rolling start seçeneği, Taner'in önerisi Orange Zone seçeneği gibi bir çok seçeneği değerlendiriyoruz.

• düzgün cevabın için teşekkür ederim. samimiyet ve dürüstlüğünüze bir şey demiyorum onu peşin belirteyim. replay'i de nedendir bilmiyorum bir türlü çalıştıramadım, diğer kazalar hakkında yorum yapmadım zaten. kendi adıma bilgi vereyim kaput kamerasından takip ediyorum görüş açısı iyi olduğundan ötürü, ferito blueflag ve helicorsa yarışlarda sürekli açık, sağ-sol-geri bakma düğmelerim direksiyonda direkt parmağımın ucunda. dediğin kazada gaza bastıysam tek sebebi aracın yönünü değiştirmek veya frenle kurtulamayacağım bir çarpışmadan kurtulmak olabilir, öyle bir durumda sırayı değil "hayatta kalmayı" düşünürüm çünkü.

bu işlerin ilk çözümü mesajda da konuştuğumuz gibi araçların hasar simülasyonunun daha gerçekçi olması, onun dışında farklı ceza çözümleriniz de yapıcı, ancak hasar almayan araçla ne olursa olsun önce "basıp geçmek" daha makul gelecek. neyse dediğim gibi catalunya'yı bekliyorum. bakalım neye ne kadar deva olacak bu konuşma ve cezalar.

• balcis kullanıcısına yanıt
    yaa inan var ya dün akşamı resmen buna ayırdık. Kazaların değerlendirilmesi konusunda canlı yayın fikrimiz var ama hayata geçirebilir miyiz bunu ilerleyen günler gösterecek :D Canlı yanına TS ile konuk alırız belki :D
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Ben kaputtan oynuyordum. :)
    Millet tsye gelmiyor, sen canlı yayın diyorsun :D :D
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Takımlar kendi arasında TS yapsın bence. biz ACTR kendimiz TS ile yarışıyoruz :D Takım kaptanı olarak sende zorla adamlarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranel Ciryatan -- 2 Şubat 2016; 14:57:00 >
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Spa yarışında Burak ts ye çagırdı zatende. Zedat hocam pek gözükmüyor :) Adjustik hayalet, bakalım. :)
    yarış öncesi organize olun mutlaka.
  • Aynen, ayarlıcam.

________
    @zedat_1903

Hocam, Barcelona'ya geliyor musunuz ? :)
  • atmosferi bir başka havaya sokuyor gerçekten denenmeli
  • Yarış hakkında detaylar haberimizde.

http://www.assettocorsatr.tk/

arkadaşlar kusura bakmayın yoğunluktan dolayı geç hazırlayabiliyorum.
  • bu indirdiğimiz APP leri nereye atıyoruz?ben attım apps ye ama gözükmüyor.radarı indirmiştim
  • antking kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık.
  • adnaneren1977 A kullanıcısına yanıt
    Apps'e atıyorsunuz. Sonra oyuna girip, ayarlardan tik atıyorsunuz. Çakışma ve sürüm uyumsuzluğu olmaz ise çalışır.
    sağol hocam denedim helicorsa indirmiştim. apps + pythonun içine atınca gözükküyo:)
  • 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.