Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (344. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67

quote:

Ayarlarda, horizon diye bir tik olması lazım. Onu kaldırın.

bu ayar nerde bulamadım

Resim ile göstereyim.

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

teşekkurler
    bu videodaki fren ve gaza hemen hemen aynı anda basma işi hangi duruma göre yapılıyor acaba? yararı ne ben araçlardan pek anlamam merak ettim
    https://www.youtube.com/watch?v=eKHebzsRk1w

• OTTOMAN_67 kullanıcısına yanıt
    heel&toe tekniğini diyorsun sanırım. Şurada bir açıklaması var. http://triton.elk.itu.edu.tr/~azzmi/heelandtoe.html

nette aratırsan daha iyi sonuçlar bulabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ayarlarda, horizon diye bir tik olması lazım. Onu kaldırın.

bu ayar nerde bulamadım

Resim ile göstereyim.

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

teşekkurler
    bu videodaki fren ve gaza hemen hemen aynı anda basma işi hangi duruma göre yapılıyor acaba? yararı ne ben araçlardan pek anlamam merak ettim
    https://www.youtube.com/watch?v=eKHebzsRk1w

Rica ederim.
    Yavaşlarken fren ve gaza aynı anda basmaya verilen isim, hell and toe'dur. Pek bir detayını bilmesem de, biraz bilgi sahibiyim. Benim bildigim kadarı ile, yüksek performanslı araçlarda ve performanslı kullanımda, ani duruşlarda arabanın arkası sapıtmasın diye bu tekniği kullanırlar. Özelikle yarışlarda, bazı gt araçlarında hell and toe tekniği çok basittir. O da, bir sistem yapmışlar vitesi düşürünce bir mekanizma ile gaz veriyor ve hell and toe gerçekleşiyor.
    Drift tekniğinde de kullanılır bu. O da şöyle, Alıntı: Vites Kilidi, Viraj içerisine girmeden Heel and Toe Tekniği kullanılarak vites küçültülür ve debriyaj bir anda bırakılarak drifte geçilir. Virajın durumuna göre gazla oynayarak ilerlenir.

''Alıntı''https://tr.wikipedia.org/wiki/Drift_(motor_sporlar%C4%B1)

Buda Ayrton Senna'nın Hell. ile ilgili videosu.https://www.youtube.com/watch?v=96ekbvjyr0g

• @_M-U-E_ @daryusdaryus
    arıntılı cevaplar için saolun
    biraz daha araştırayım.
    araçların setuplarını nerden temin ediyoruz
    amacım zaman kasmak değil sadece zevk almak g29 ve vites kolu ile gayette zevklı oluyor
  • Oyunun ana menüsü hala 4k mönitöre uyumlu hale getirilmedi.
  • ACTR NİN DÜZENLEDİĞİ ŞAMPİYONADA ÖNERİM VAR 1 HAFTA BOYUNCA HANGİ PİSTDEYSE YARIŞ ACIK KALSIN EN HIZLI TUR ATAN 17 KİŞİ YARIŞSIN.KATILIM BİRAZ DAHA FAZLA OLABİLİR.VE ADİL OLUR LİGE GİREMİYENLERİ KÜSTÜRMEYELİM LÜTFEN.BOŞA YER İŞGAL EDEN ARKADAŞLAR VAR DA O YÜZDEN YAZDIM.SEZON İÇİNDE 2 YARIŞA KATILMAYANLAR DİSKALİFİYE EDİLSİN NOKTA:)
    Buradan baka bilirsiniz.
  • quote:

Buradan baka bilirsiniz.

link görünmüyor yada çıkamış hocam
    Kusura bakmayın ya, yarışın sinirinden dikkat edemedim.
    http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=setups&track=1007&car=41
  • Arkadaşlar Windows 8 den 10 a geçtim. Yükseltme değil temiz UEFI kurulum. Assetto Corsa'yı tekrar yükledim launchera giriyor ama yarışa başlayamıyor. İnternetten çok araştırdım fakat bir çözüm yolu bulamadım. Eğer bilen biriniz varsa yardımcı olabilir mi ?
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    sakin sakin :) ya ben napim 3. Basladim lagdan sonuncu devam ettim. Bide gaddar gecit vermedi ama en sonunda zorlaya zorlaya hata yaptirdik gectik efe ile :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]
    Burak'ın zor anları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 29 Ocak 2016; 8:55:53 >
  • Ben pitte iken onu izliyordum kapismanyzy bi ara yoldan çikiyordunuz iyi eglendik orda. Sonlara dogru iyi baski yapip geçtiniz. :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 29 Ocak 2016; 10:49:13 >
  • Oyundaki çözünürlük ayaryny kontrol edin hz yi falan. Hdym falan ba?ly ise sökün yani tv kablosu tv ye görüntü verir monitöre vermez ba?ly olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 29 Ocak 2016; 10:43:08 >
  • Söylediğiniz problem çözünürlükle alakali bilgisayar ve oyun çözünürlük leri ayni olmali kontrol edermisin
  • Arkadaşlar, oyunun içinde sağdan çıkan ince uzun menüde pistteki araçların konumunu gösteren bir uygulama yok muydu yanlış mı hatırlıyorum ? Kör noktada olan araçlar geçiş yaparken sıkıntı yaratıyor
  • Helicorsa, actr'de mevcut indirebilirsiniz.

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Bir aydir bakamiyorum foruma adam akilli. Yarislara da gelemiyorum yurtdisinda oldugumdan simdi bir 10 sayfa okudum her sey yolunda gorunuyor

Heel & toe konusuna gelince, amaci cok basittir. Fren esnasinda vites dusururken motorun devrini arttirarak daha yumusak vites dusurmenize yarar. (Aksi takdirde vites dusurdugunuzde motorun devri dusuk kalir ve bu araci fena sekilde sarsar.) Arac daha az sarsilir daha az yipratilir. Otomatik araclar bunu kendileri yapabiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 30 Ocak 2016; 3:38:08 >
  • Godvater kullanıcısına yanıt
    Aynen, çok şükür, aynı tas aynı hamam.:) Tam gaz devam. :)

Drift tekniğide öyle, aksini yapınca arka tekerleri kitler, drift'e dogru gider. :) Bazen bende yapıyorum tam hell toe olmasada :D 3 ne birden aynı anda basamıyorum pedallar uygun değil. Ufak ufak yapıyorum.
  • balcis kullanıcısına yanıt
    Evet buydu sağol
  • 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.