Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (342. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antking

hocam mekanik hasar açık mı peki. Açık değilse farketmezsin. Şanzıman arızası veriyor debriyaja basmadan vites değiştirmek. Hatta stop bile ediyor araba.

Teşekkurler hocam buna hiç dikkat etmemişim herşeyi kapalıda oynuyordum mekanık hasarı açmak gerekiyormuş
  • OTTOMAN_67 kullanıcısına yanıt
    şu an düzeldi mi ? debriyajsız vites atınca şanzıman parçalanıyormuş gibi bir ses gelmesi lazım, ekranın sol kısmında da hasarlı bölge olarak gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67

quote:

Orijinalden alıntı: antking

hocam mekanik hasar açık mı peki. Açık değilse farketmezsin. Şanzıman arızası veriyor debriyaja basmadan vites değiştirmek. Hatta stop bile ediyor araba.

Teşekkurler hocam buna hiç dikkat etmemişim herşeyi kapalıda oynuyordum mekanık hasarı açmak gerekiyormuş

rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

şu an düzeldi mi ? debriyajsız vites atınca şanzıman parçalanıyormuş gibi bir ses gelmesi lazım, ekranın sol kısmında da hasarlı bölge olarak gösteriyor

düzeldi hocam şuan sorun yok daha zevkli oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

düzeldi hocam şuan sorun yok daha zevkli oldu.
  • Bu oyun ile project cars arasında kaldım gittim project cars aldım.Bu oyunuda çok merak ediyorum ama öncellikle project carsı bir sömürmem lazım.
    Varsa 2 oyunu oynayan yorumlarını merak ediyorum.Birde bu dream packlerin fiyatları oyundan pahalı aynı project cars da olduğu gibi 3-5 ara ekleyip satıyorlar bunlara indirimde gelmiyor.
  • arkadaşlar ben online oynarken aşırı derece güneş var normalde ayarlıyorum fakat online oynarken şu güneşi kısmanın bi yolu yokmu aşırı derece parlama oluyor ayarların hepsini kapatıp açtım yine bi sonuç alamadım full ayarda oynuyorum aynı hepsini kapatıp oynuyorum yine aynı online oynarken aşırı güneş var yardım lütfen güneşi kapatmak için ne yapmalıyım
  • ozon01 O kullanıcısına yanıt
    resimdeki yeri defult yap bendede aynısı olmuştu.ayrıca page up-page down tuşlarıylada kısıp açabilirsin

• bir de şu var, ayarlarda g27'yi H vitessiz olarak ayarlarsanız manuel arabaları da yarı otomatik debriyajsız bir şekilde sürebilirsiniz. bunun için iki ayrı kontrolör profili yaptım, birinde araba normalde nasılsa öyle sürüyorum, diğerinde de canım her arabayı debriyajsız sürmek isterse yukarda bahsettiğim gibi yapıp vites düşürünce sapıtmasın diye auto-blip'i açıp öyle sürüyorum, bilginiz olsun.
    Görsel efektlere çok da önem vermiyorsanız post processing ayarını tamamen kapatabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boundless34 kullanıcısına yanıt
    sağolasın be kardeşim bende epeydir oynamıyordum bu yüzden page up down la kısılıp açılıyormuş bende 120 ye çıkmış 70 ideal oluyor yanlışlıkla çıkarttım heralde :)
  • oyunu 4k tv de oynayan varmi aramizda dostlar ?

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    4k ekranda oynuyorum tam ayar yapamadığımı düşündüğüm halde oyun içinde yaşıyorum fakat bi sorunum var oyunda araç çok fazla sallanıyor bunu biraz kısmanın yolu varmıdır ?
  • Arkadaşlar yarınki Daytona Yarışı için olan pistte pit sorunu vardı pit yapmıyordu. Başka versiyonla değiştirdik

Burdan yeni pisti indirip kullanabilirsiniz

http://www.assettocorsatr.tk/daytona-24-saat/

Not : Tracks klasörü içindeki ( C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\assettocorsa\content\tracks) daytonaroad dosyasını silip bunun yerine indirmiş olduğunuz yeni pisti atın ikisi birden sorun çıkartabilir.
  • arkadaşlar oyun içi gtr2 araçları nordschleife çok fazla sallanıyor araç içi bunu kısmanın bi yolu varmıdır az bişe kısmam lazım
    Ayarlarda, horizon diye bir tik olması lazım. Onu kaldırın.

• Pistteki olumsuz hatalar nedeniyle Daytona etkinliği iptal olmuştur arkadaşlar. Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

Pistteki olumsuz hatalar nedeniyle Daytona etkinliği iptal olmuştur arkadaşlar. Bilginize.

O kadarda kurulmuştum pc başına

• Spa antrenman yapiyoruz gel

• bu mugello pistini bi türlü çözemedim bu alttaki video ile adam 1.43 tur zamanı var ben en son 1.46 tur zamanı yapıyorum 50. saniyede girilen viraja adam 200 üstü hızla giriyor ben o viraja 190 la girip bide gaz kesiyorum sıkıntı var anlamadım adamda viraj o kadar keskin görünmüyor ama bende viraj daha keskin görünüyor

https://www.youtube.com/watch?v=NTN1U3qmslU
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.