Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (341. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sound fix diye aratırsan çözümü var, mod'larda bu problem olabiliyor.
  • diabolus79 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hallettim
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam sağolasın:)
  • adnaneren1977 A kullanıcısına yanıt
    Bu cevap bana mı ?
    Sorununu hallettinmi ?
  • boundless34 kullanıcısına yanıt
    evet hocam :) hocam su aracı değiştiremezmisiniz ben gt3 demiştim ama DP yapalım kontrol daha kolay bide hızlı .
  • adnaneren1977 A kullanıcısına yanıt
    Olur tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sagol hocam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnaneren1977

sagol hocam:)

Bunun üstüne bir dirt patlatmak lazım...

Yeni nesil araçlar oyuncak gibi kalıyor bunların yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 21 Ocak 2016; 7:14:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

http://www.assettocorsatr.tk/silverstone-race/

haydi bakalım Engin'e bir teşekkürü çok görmeyelim. Yarış videosu için teşekkürler Engin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 21 Ocak 2016; 10:59:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Daytona 2,4 yarış etkinliği bu akşam 1.serbest antrenman seansı ile başlıyor. Saat:21.00-00.00 arası stopdropgaming sunucusunda yabancı yarışçılarla beraber ilk antrenmanımızı yapacağız.
    Hala kayıdını yaptırmayanlar varsa bugün kayıtlarını yaptırsınlar acilen.
    Seanslara katılacak pilotlar pit hız limitlerine manuel olarak uymak zorundadırlar antrenman seansları olsa bile. Lütfen buna özen gösterelim.
    İlk kez multiclass yarışına katılacak pilotlar için önemli bilgiler:
    Mutlaka aynalarınız açık olsun. Viraj giriş ve çıkışlarınızda gözleriniz aynalara gitsin.
    Prototip süren arkadaşlar GT'leri geçerken uygun anı kollamalılar. GT aracındaki pilotlar ise geçişi zorlaştırmadan tamamlanmasına yardımcı olmalıdırlar.
    GT pilotları yol vermek amacıyla kesinlikle çizgilerini değiştirmemelidir.
    Geçiş sorumluluğu Prototip araçlardadır.
    Klasmanlar arasında geçiş üstünlüğü yoktur. Yani daha hızlı klasmandaki araçların daha yavaş klasmandaki araçlara karşı geçiş üstünlüğü yoktur.
    Kullandığınız kısa yol tuşlarının ( var ise ) pratik şekilde kullanılabildiğinden emin olun.
    Yarış sırasında kullandığınız uygulamaların doğru şekilde ekrana yerleştiğinden emin olun.
    Endurance yarışlarında orta bir tempoda sürüşü devam ettirin. Çok agresif sürüşlerde belirli bir süre sonra konsantrasyon kaybı yaşayıp çabucak yorulabilirsiniz.
    Oturduğunuz koltuğun rahat olduğundan emin olun. Eğer mümkünse belinizi destekleyecek bir yastık kullanın.
    Ulaşabileceğiniz bir mesafede iki bardak su bulundurun.
    Pitstop ve yarış taktiklerinizi önceden hazırlayıp, bir turda kaç lt benzin harcandığını mutlaka aklınızda tutun.
    Yarış öncesi yarış kurallarını tekrar gözden geçirin. Anlamadığınız veya takıldığınız bir kural var ise mutlaka bu konuda bilgisi olan birinden yardım isteyin.

Haftasonu bu prestijli yarışta mücadele edecek herkese bol şanslar. Unutmayın ki bir endurance yarışını tamamlamak da iyi bir prestijdir.

• Harika bir yarış olacağa benziyor. Keşke ttnet gelip sokaktaki alt yapıyı yapsaydıda katılabilseydim.

• Harika bir yarış olacağa benziyor. Keşke ttnet gelip sokaktaki alt yapıyı yapsaydıda katılabilseydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vezir Ahmed

Harika bir yarış olacağa benziyor. Keşke ttnet gelip sokaktaki alt yapıyı yapsaydıda katılabilseydim.
    Video güzel olmuş, eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Video güzel olmuş, eline sağlık.
    bu arada konsol anonsu yapıldı, fxx k ps4'e geliyor, pc'ye de geleceği şu an resmi olarak olmasa da twitter'da bir geliştirici tarafından söylendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcis

bu arada konsol anonsu yapıldı, fxx k ps4'e geliyor, pc'ye de geleceği şu an resmi olarak olmasa da twitter'da bir geliştirici tarafından söylendi.

Alıntıları Göster
    g29 direksiyon seti aldım ve vites ayarlarında sıkıntı yaşıyorum.
    manuel ayarlamaya çalıştım ayarladımda ama g29 vitesi atarken debriyaja basmaya gerek kalmadan vites atıyor. debriyajın bir anlamı kalmıyor.
    bu oyunda böylemı başka bir ayarımı var. ayrıca vitesleri ayarlamış olsamda sadece 2 araçta vites kolu etkın diğerlerinde etkin değil. buda ayrı bir problem. diğer araçlar vites kolunu görmüyor.
    bu arada g29un vites koluda var debriyaja basma zorunlulugu yoksa çok hayal kırıklıgına uğrayacam.
    ayarlarda yanlışım varsa düzenlememde yardımcı olurmusunz

• OTTOMAN_67 kullanıcısına yanıt
    ayarlardan auto clutch kapatmalısınız.

manuel vites olan arabaları yanlızca manuel kullanabilirsiniz diğerlerindede koldan vites otomatik çalışır
  • Auto clutch kapali hocam debriyaja bassamda basmasamda vites atiyor zorlanma olmadan buda can sikici oluyor. Bugun tekrar deniyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67

Auto clutch kapali hocam debriyaja bassamda basmasamda vites atiyor zorlanma olmadan buda can sikici oluyor. Bugun tekrar deniyecem
    hocam mekanik hasar açık mı peki. Açık değilse farketmezsin. Şanzıman arızası veriyor debriyaja basmadan vites değiştirmek. Hatta stop bile ediyor araba.
  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.