Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (338. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kurallar güncellendi katılım formu hazır olunca bugün başvurular alınıcak
  • antking kullanıcısına yanıt
    2.4 saatmi :) Efe bu bildiğin boşanma sebebi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

2.4 saatmi :) Efe bu bildiğin boşanma sebebi.

Dream Pack 3 lazım olucak mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luskan -- 11 Ocak 2016; 0:34:49 >
  • GT araçlarıyla daytona'daki süreniz nedir arkadaşlar ?
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Mesajı gördüm çayı püskürttüm sayın hocam.
  • Görünen o ki olacakmış.
  • arkadaşlar daytona'da start'tan sonraki ilk soldan mı yoksa ikinci soldan mı dönüyoruz? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcis

arkadaşlar daytona'da start'tan sonraki ilk soldan mı yoksa ikinci soldan mı dönüyoruz? :D

ilk sol pit çıkış yolu. İkinci sol yarış pisti. Yarışta buna çok dikkat edlmesi lazım. Özellikle pit çıkışı kasten veya yanlışlıkla piste kestirmeden çıkış kullanılabilir. Bunun için yarış sonu ek süre olarak ceza uygulaması yapılacaktır.
  • müdür hanımdan izin aldım başta bir oha dedi ama sıkıntı yok sen kendini düşün

hocam ben yeni başladım. Su an 1.56 mclaren ile ama 1 52 yapanlar varmış yabancılarda .

Ben video çektim pitten çıkarken ama hız kurallarına uymamışım yanlış anlaşılmasın diye yüklemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

GT araçlarıyla daytona'daki süreniz nedir arkadaşlar ?

stopdropgaming.com'daki paylaşıma bakılırsa 1.52.xxx şu an.
  • Hiçbir setup olmadan AMG GT, Nissan GTR ile 1:53 yapıyorum, standart halde daha ne kadar aşağı çekilebilir bilmiyorum ama setuplı ve kasarak 1:48 yapan adamlar çıkacaktır
  • Arkadaşlar direksiyon ayarlarıyla ilgili birşey sormak istiyorum, kurcaladım ama bir türlü bulamadım.

Direksiyon görüntüde gerçekçi tepkiler vermiyor. Yani şöyle, örneğin araba 20km/h hızla giderken burnunu çevirmek için daha fazla direksiyon hareketi yaparsınız, ama 100km/h ile giderken en ufak direksiyon hareketiyle arabanın yerini değiştirebilirsiniz.

Oyunda bir türlü bunu yapamadım, speed sensitivity'i falan değiştiriyorum ama olmuyor bi türlü. Az bir direksiyon hareketi yapıyorum mesela, ekran görüntüsünde direksiyon 90 derece dönüyor neredeyse. Normalde öyle bi hızla giderken direksiyonu 90 derece çevirin bakın ne oluyor Yani aslında tepkide sorun yok, görüntüde sorun var. Direksiyon derecesini falan değiştiriyorum, yok, bir türlü olmadı. Bu salak görüntü acayip gözüme takılıyor, nefret ediyorum, düzeltmenin bir yolu yok mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Arkadaşlar direksiyon ayarlarıyla ilgili birşey sormak istiyorum, kurcaladım ama bir türlü bulamadım.

Direksiyon görüntüde gerçekçi tepkiler vermiyor. Yani şöyle, örneğin araba 20km/h hızla giderken burnunu çevirmek için daha fazla direksiyon hareketi yaparsınız, ama 100km/h ile giderken en ufak direksiyon hareketiyle arabanın yerini değiştirebilirsiniz.

Oyunda bir türlü bunu yapamadım, speed sensitivity'i falan değiştiriyorum ama olmuyor bi türlü. Az bir direksiyon hareketi yapıyorum mesela, ekran görüntüsünde direksiyon 90 derece dönüyor neredeyse. Normalde öyle bi hızla giderken direksiyonu 90 derece çevirin bakın ne oluyor Yani aslında tepkide sorun yok, görüntüde sorun var. Direksiyon derecesini falan değiştiriyorum, yok, bir türlü olmadı. Bu salak görüntü acayip gözüme takılıyor, nefret ediyorum, düzeltmenin bir yolu yok mudur?

Ayarlardan direksiyonu kaldırma seçeneği var. Ben öyle sürüyorum. Virtual wheel is off.

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Dostum direksiyonun kendi derecesini değiştirmen lazım.

Tahminim yüksek derecede şuan senin direksiyonun.Ayarlarından biraz düşür derecesini.Mesela tır simülatörleri 900 derecelerde kullanır direksiyonu.Çevir çevir anca döner.

Pist yarışları için farklıdır.540 a filan alabilirsin. hatta daha hassas olmasını istersen 270 e al bak neler oluyor :)
  • ayarlarda sanal direksiyonun derecesi var onu hatırlamıyorum şuan tam adını akşam bakarım. Durum ondan dolayı.
    Direksiyonun derecesini değiştirdikten sonra oyunun ayarlar kısmından view seçeneğinde en alttaki virtual steering wheel değerini değiştirmeniz lazım.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Direksiyonun derecesi 180'de... Elimdeki direksiyon bunu destekliyor. Hatta aslında 180 sağa-180 sola olacak şekilde toplamda 360 ama ben zaten o kadar turlu olmasını istemediğim için özellikle de kısalttım.

Zaten bahsettiğim de bu değil. Direksiyon hassasiyeti aslında olmasını istediğim şekilde, direksiyon görüntüsü yanlış. 900 derece çalışıyormuş gibi dönüş görüntüsü.
  • Hmm tamamdır, akşama bi bakayım tekrar, "virtual" ifadeli bir yer görmemiştim hiç.
    Aradığım galiba budur, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 12 Ocak 2016; 14:02:53 >
    Bende sonradan anladım mevzuyu , ozaman sen arkadaşların dediği gibi virtual steering wheel ile ilgili bir ayarlama yapman gerekecek.
  • direksiyonun toplamda 360 dereceyse oyun içi kontrol ayarlarında direksiyon açısını 360 ve görüntü ayarları wiew kısmında en altta direksiyonla alakalı bir ayar var onuda 180 yaptınmı tamamdır
  • 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.