Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (337. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dfgt kullaniyordum ayni sikinti vardi bende g 27ye gectim sorun kalkti. Bende bu durumu pedal cozunurlugune bagladim. O yuzden boyle bir cozum onerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandiq kullanıcısına yanıt
    flonky nin dediği gibi bir durum olabilir bu pedal testini diğer arabalarlada denedin mi logitec profilde pedal testinde sorun yoksa kabloluk yada setlik bir durum yoktur oyunda zone ayarlarını iyi kurcalamak gerek
  • Arkadaşlar aranızda hiç Gran Turismo oynayan var mı, varsa direksiyon tepkileri, sürüş hissi açısından Assetto ile karşılaştırabilir mi ?
  • Hocam arkadaşlar sorununuz üzerinden yardımcı olmaya çalışmış, gerekebilecek bilgileri de vermiş.

Ama gerekmeyebilecek olunca ve bilmeyince gereksiz mi demek lazım? Arkadaş bilgi vermeye, açıklama yapmaya çalışmış.

Ne içiyon ne kullanıyon gibi kelimeler hiç hoş değil, bir küfür etmediğiniz kalmış.

Hayır mağdur olan da sizsiniz, saldıran da...
  • Dandiq kullanıcısına yanıt
    Pedala az basınca, dìp gaz yapıyormuş gibi algılıyorsa sıkıntı var.
    Direksiyon kontrollerini, kalibre, hata, değerlerine bakma gibi bir menüsü varsa gaz tepkisinin hassasiyetine bakın bi dengesizlik var ise garantiye yollayın. Eğer yok düzgün ise oyun ayarlarını iyi ayarlayamamışsınızdır. Bir dfgt kullanıcısının config, kontrollerini alıp deneyin. Umarım çözülür.

• Arkadaslar bu blokladiklarim mesajlarimi gorebiliyormu ?

• Mantıken göremezler :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 7 Ocak 2016; 0:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Arkadaslar bu blokladiklarim mesajlarimi gorebiliyormu ?

ya görürse

• 21:9 monitörde deneyen var mı oyunu? Gerçekten çok keyifli. Ufak bir video. Direksiyon yok malesef, gamepad ile.
  • iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Ekran kartınız nedir ? Bu çözünürlükte bu oyun için gtx 960 yeterli olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Ekran kartınız nedir ? Bu çözünürlükte bu oyun için gtx 960 yeterli olur mu ?

Ekran kartım GTX 970.

960 yeterli olur. Bir kaç ayarı kısarsınız en kötü ama iyi sonuç alırsınız.

1920x1080p ile 2560x1080p arasında 35% bir fark var. Az bir fark değil sonuçta.
  • 2,4 saat Daytona özel etkinlik yarışı 24 Ocak Pazar günü saat 21:30. assettocorsatr.tk ve stopdropgaming.com ortak organizasyonu olup, uluslararası katılımcılarla birlikte yapılacaktır. İki farklı klasmanda düzenlenecek prestijli yarışda Daytona Prototype ve GT3 araçları kullanılacaktır. Bütün GT3 araçları dahil olacağı için Dream Pack'lerin tamamına sahip olmanız gerekmektedir. Bu büyük prestijli yarışın detayları kısa süre içinde açıklanacaktır. Katılmak için kesinlikle çekinmeyin. Her seviyede katılımın olması önemlidir. Multiclass tecrübesi olmayan arkadaşlar GT3 araçları ile bu eğlenceli ve prestijli yarışa rahatça katılabilirler. Bu organizasyonun başarısına göre belirli periyodlarda prestijli endurance yarışları düzenlenmeye devam edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Selvi -- 8 Ocak 2016; 11:13:37 >
  • arkadaşlar istatistik sistemimizde biraz geliştirme sağladım. Artık araç marka logoları da sistemde gözükmektedir. Live map bölümünden yarış anında yarış sıralamasını ve yarışmacıların pistin hangi bölümünde olduğunu takip edebilirsiniz. :D

http://server.assettocorsatr.tk:50041/livemap
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    serverın adı neydi ayıptır sorması
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumpazivagabundus

serverın adı neydi ayıptır sorması

Ozdalcom yazarsaniz arama bolumune sunucu listesinde cikacaktir.

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Vayy oyunu benimle ayni cozunurlukte oynayan birini ilk defa goruyorum :D 21:9'un zevki ayri
  • 2,4 saat daytona yarışı serverı açılmıştır. Testlere başlayabilirsiniz. Yarışa katılmak isteyen arkadaşlar için başvurular bugün açılıp bilgilendirme yapılacaktır.
    Server: stopdropgaming.com & ACTR.tk - Daytona 24hr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

Vayy oyunu benimle ayni cozunurlukte oynayan birini ilk defa goruyorum :D 21:9'un zevki ayri

21:9 candır hocam

Zannetmiyorum 16:9a geri dönüş yapayım.

• artık uluslararası arena'ya çıkmak gerekmez mi ?

http://www.assettocorsatr.tk/

Bilgiler güncellendikçe yazı güncellenecektir.
  • Bu daytona pisti efsaneymiş ya
  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.